​      

Ansigtsbehandling hos MiJo

Hvad er en ansigtsbehandling?

Ansigtsbehandlinger kaldes nogle gange for dybderensende ansigtsbehandlinger, dybderensende pore behandling eller klassisk ansigtsbehandling – men i grunden er alle teknikkerne og det meste af fremgangsmåden ret ens i en ansigtsbehandling. Derfor behøver du som udgangspunkt ikke vide nøjagtig hvilken ansigtsbehandling du skal have inden du kommer. Vores dygtige kosmetologer vil skræddersy din ansigtsbehandling og vejlede dig i hvilke hudplejeprodukter der bedst vil pleje din hud.

Hvorfor skal jeg få en ansigtsbehandling?

  • Fordi du er begyndt at få fine linjer i huden, pigmentforandringer samt forstørrede porer.
  • Du lider af alders tegn og hudproblemer så som akne, uren hud, sarthed, rødme, allergier osv.
  • Måske har din hud ændret sig mens du er gravid eller efter du født?
  • Fordi din hud klør og er irriteret
  • Den har mist sin glød og ser trist og grå ud
  • Jævnlig ansigtsbehandling hos professionel kosmetolog, regelmæssig hjemmepleje og god rådgivning vil hjælpe dig at bevare et smukt og sundt udseende.

Hvor ofte bør jeg få en ansigtsbehandling?

Huden er forskellig med individuelle behov og det er derfor svært at sige hvor tit man skal foretage en ansigtsbehandling men ideelt ville man anbefale en ansigtsbehandling ca hver 4-6 uge da det tager ca en måneds tid for huden at forny sig. Hvis man har uren hud, problemer med akne og bumser plejer en ansigtsbehandling gang i måneden at være hensigtsmæssig.

Som minimum anbefaler vi at du får lavet en ansigtsbehandling ved hver årstidsskifte da hudens behov ændrer sig efter hvor koldt, fugtigt eller varmt og tørt det er i luften vi omgiver os i.

Produkt guide

Så mange navne, og så mange produkter at holde styr på – og hvad gør produkterne egentlig?

Vi tror på at hudpleje skal være ukompliceret og ikke noget der skal tage lang tid i en stresset hverdag, for så får du det ikke gjort.

Det kræver selvfølgelig at du gør en lille indsats og vi anbefaler derfor at du starter med at booke en tid til en hudanalyse eller behandling så vi kan hjælpe dig så du undgår at købe og behandle din hud med de forkerte produkter. Det er som regel nok at bruge 3-4 produkter og langt fra alle skal bruges hver dag. For neden kan du se en kort oversigt over almindelige ansigtsprodukter.

Renseprodukt / cleanser

Noget af de absolut vigtigste i hudpleje. At holde sin hud ren for forureninger, snavs og makeup. Find en cleanser og tonic der er tilpasset din hudtype og rens din hud hver morgen og aften.

Dagcreme / moisturiser

Giver fugt og beskyttelse til den øverste del af huden/epidermis. Findes også med solfaktor så den beskytter huden mod farlige UV-stråler.

Natcreme / evening moisturizer

Natcremen trænger dybere ned i huden ( dermis) og hjælper huden at genopbygge og forny sig selv.

Serum​

Bruger du under din dagcreme, da den ligesom natcremen arbejder sig ned til dermis og reparerer huden og gør cellerne mere modstandsdygtige.

Masker

bruges til at give huden ekstra næring og fugt. Der findes også masker der arbejder dybderensende. Masken kan med fordel bruges 1-2 gange om ugen.

Peelingcreme

Fjerner døde hudceller. Hvis du peeler din hud en gang om ugen effektiviserer du dine resterende ansigtsprodukter med op til 80% da produktet dybderenser porerne hvilket gør at andre produkter trænger dybere ned.

Øjencreme​

En god øjencreme giver hurtigt visuelle effekter og strammer linjerne rundt øjenområdet. Skal bruges morgen og aften og lægges på benet rundt om øje.

Øjenserum​

Giver ligesom almindeligt serum ekstra fugt og trænger dybere ned end øjencremen. Den skal lægges helt op til øjet.

Halscreme​

En halscreme bruges kun på hals og bryst, og indeholder som regel ekstra plejende ingredienser, da huden her er tyndere end i ansigtet.

Du kan læse om vores behandlinger i menuen, booke en behandling online eller købe et gavekort, som bliver sendt lige hjem til din postkasse.

Kontakt og info​

Klinik MiJo v/ Miriam Johansson

Tlf.: 22 51 20 12

E-mail: kontaktmijo@gmail.com

Vi tager imod Dankort og kontanter / Please notice that we only accept dankort & cash.

Åbningstider​

​​Mandag - lørdag

kl. 10.00 - 19.00

Ved behov kan der laves særlige aftaler med klinikken også udenfor vores åbningstider.​

Afbudspolitik

Afbud meldes til Klinik MiJo pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning.

​Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af behandlingens pris. Har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.​