​      

Ansigtsbehandling hos MiJo

Hvad gør en ansigtsbehandling? Og hvilken ansigtsbehandling skal jeg vælge?​

Ansigtsbehandlinger kaldes nogle gange for dybderensende ansigtsbehandlinger, dybderensende pore behandling eller klassisk ansigtsbehandling – men i grunden minder en del af teknikkerne om hinanden og ret meget af fremgangsmåden er ganske ens i en klassisk ansigtsbehandling. Nogle ansigtsbehandlinger har fokus på dybderens mod uren hud og mod akne, og så bruger man produkter mod dette. Andre ansigtsbehandlinger fokuserer på at fjerne rødme i ansigtet, udligne hudpigmenteringer og gøre huden mere ensartet. Du kan også opnå et naturligt ansigtsløft med en anti age ansigtsbehandling hvor der fokuseres på effektiv rynkebehandling hvor dine rynker under øjnene eller bekymringsrynke i panden eller hængende mundviger behandles - uden botox.

Ansigtsbehandling er godt mod

  • hudproblemer så som akne, uren hud, sarthed, rødme, hudorme, pigmentforandringer og forstørrede porer
  • hormonelle forandringer når du er gravid eller efter du født
  • tør hud som klør og er irriteret
  • hud som mist sin glød og ser trist og grå ud
  • rynker og alderstegn

Når du booker din ansigtsbehandling....

Når du booker din ansigtsbehandling hos Mijo så lytter vi til de forventninger du har omkring den behandling du booket. Men vi kigger også på det din hud fortæller os og vil, altid i samråd med dig, tilpasse ansigtsbehandlingen så du får allermest ud af din hudpleje behandling. Derfor behøver du som udgangspunkt ikke vide nøjagtig hvilken ansigtsbehandling du skal have inden du kommer. Vores dygtige kosmetologer vejleder dig i hvilke hudplejeprodukter der bedst vil pleje din hud så du oplever en hud der er sund fordi du fået den rigtige ansigtspleje.

Den bedste ansigtsbehandling, er nemlig den behandling der bliver skræddersyet til dig. En individuel behandling uanset om du trænger til en dybderensende ansigtsbehandling fordi du har uren hud med hudorme og bumser, mild eller svær acne, i ansigtet eller på ryggen.

Den bedste ansigtsbehandling er den, hvor du får råd og vejledning til din sensitive hud, fordi du bare gerne vil have den bedste ansigts creme og de bedste ansigts produkter til din tørre hud. Fordi den klør og fordi din hud er irriteret. 

Den bedste ansigtsbehandling er den, med masser af ansigts massage, hovedbundsmassage og nakke /skuldre massage. Den slags massage der med kærlige hænder og stor omsorg får dig til at falde helt hen, til et frirum hvor du ikke skal tænke på noget, eller nogen. Hvor kun du er i fokus og i trygge hænder. 

Den mere luksuriøse ansigtsbehandling med et twist - men hvorfor skulle du ikke have gjort dig fortjent af  det?

Hvilken er din bedste ansigtsbehandling? Det finder vi ud af...

Hvor ofte bør jeg få en ansigtsbehandling?

Huden er forskellig med forskellige behov og det er derfor svært at sige hvor tit man skal foretage en ansigtsbehandling men ideelt ville man anbefale en ansigtsbehandling ca hver 4-6 uge da det tager ca en måneds tid for huden at forny sig. Hvis man har uren hud, problemer med akne og bumser plejer en ansigtsbehandling en gang i måneden at være hensigtsmæssig.

Som minimum anbefaler vi at du får lavet en ansigtsbehandling ved hver årstidsskifte da hudens behov ændrer sig efter hvor koldt, fugtigt eller varmt og tørt det er i luften vi omgiver os i. 

"Jeg har prøvet alt, men ingenting hjælper.."

...er en sætning vi hører ret ofte. Det kan ligge flere grunde til hvorfor et produkt ikke virker. Nogle gange, så er produktet ikke godt nok. Måske indeholder det for meget vand eller er så fyldt op med kemi at det gør mere skade end gavn.

Men mange gange er det simpelthen fordi vi køber forkerte produkter til vores hudtype, og vores hudtilstand. Hvis vi ikke kender vores hudtype, eller hvorfor vores hud reagerer som den gør - hvordan vil det så kunne hjælpe vores hud og hudens tilstand, at købe forkerte produkter​? Du køber heller ikke et par sko i forkert størrelse.

Hudanalyse - lad os hjælpe dig, og rådgive dig

Når du booker en ansigtsbehandling​ får du altid en hudanalyse af din behandlere.

Det gør hun automatisk, så at hun ved hvordan hun skal behandle din hud på bedste vis.

Hudanalysen kan foregå i stilhed, eller du kan spørge din kosmetolog undervejs eller efter endt behandling.

Du behøver dog ikke at booke en ansigtsbehandling for at få en hudanalyse. Vi går op i sund hud og rådgiver gerne vores kunder. Du skal blot booke tid til en hudanalyse. 

Din kosmetolog vil rengøre din hud, kigge i sin luplampe og tale med dig om din huds tilstand, og hvilke produkter eller hvilken ansigtspleje der ville være god for din hud.

Vi møder nogle gange kunder der ikke booker tid til en ansigtsbehandling eller hudanalyse fordi de er flove over at de ikke har passet så godt på sin hud. 

Det må man ikke være flov over. Og det er aldrig for sent at starte med at passe på sin krop, og sin hud, og sig selv. Og måden vi vejleder dig på er enkel og nede på jorden.

Og der ligger intet krav om at du skal købe nogle produkter efter din hudanalyse.

Produkt guide

Så mange navne, og så mange produkter at holde styr på – og hvad gør produkterne egentlig?

Vi tror på at hudpleje skal være ukompliceret og ikke noget der skal tage lang tid i en stresset hverdag, for så får du det ikke gjort.

Det kræver selvfølgelig at du gør en lille indsats og vi anbefaler derfor at du starter med at booke en tid til en hudanalyse eller en ansigtsbehandling.

På den måde kan vi hjælpe dig så du undgår at købe og behandle din hud med de forkerte produkter. Det er som regel nok at bruge 3-4 produkter og langt fra alle skal bruges hver dag. For neden kan du se en kort oversigt over almindelige ansigtsprodukter.

Hvis du vil læse om hvilke produkter vi bruger i klinikken kan du læse videre her

Renseprodukt / cleanser

Noget af de absolut vigtigste i hudpleje. At holde sin hud ren for forureninger, snavs og makeup. Find en cleanser og tonic der er tilpasset din hudtype og rens din hud hver morgen og aften.

Dagcreme / moisturiser

Giver fugt og beskyttelse til den øverste del af huden/epidermis. Findes også med solfaktor så den beskytter huden mod farlige UV-stråler.

Natcreme / evening moisturizer

Natcremen trænger dybere ned i huden ( dermis) og hjælper huden at genopbygge og forny sig selv.

Serum​

Bruger du under din dagcreme, da den ligesom natcremen arbejder sig ned til dermis og reparerer huden og gør cellerne mere modstandsdygtige.

Ansigtsmaske

bruges til at give huden ekstra næring og fugt. Der findes også ansigtsmasker der arbejder dybderensende. Masken kan med fordel bruges 1-2 gange om ugen.

Peelingcreme

Fjerner døde hudceller. Hvis du peeler din hud en gang om ugen effektiviserer du dine resterende ansigtsprodukter med op til 80% da produktet dybderenser porerne hvilket gør at andre produkter trænger dybere ned.

Øjencreme​

En god øjencreme giver hurtigt visuelle effekter og strammer linjerne rundt øjenområdet. Skal bruges morgen og aften og lægges på benet rundt om øje.

Øjenserum​

Giver ligesom almindeligt serum ekstra fugt og trænger dybere ned end øjencremen. Den skal lægges helt op til øjet.

Halscreme​

En halscreme bruges kun på hals og bryst, og indeholder som regel ekstra plejende ingredienser, da huden her er tyndere end i ansigtet.

Du kan læse om vores behandlinger i menuen, booke en behandling online eller købe et gavekort, som bliver sendt lige hjem til din postkasse.

Kontakt og info​

Klinik MiJo v/ Miriam Johansson

Tlf.: 22 51 20 12

E-mail: kontaktmijo@gmail.com

Vi tager imod Dankort og kontanter / Please notice that we only accept dankort & cash.

Åbningstider​

​​Mandag - lørdag

kl. 10.00 - 19.00

Ved behov kan der laves særlige aftaler med klinikken også udenfor vores åbningstider.​

Afbudspolitik

Afbud meldes til Klinik MiJo pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning.

​Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af behandlingens pris. Har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.​