​Intim voks med mange navne

Brasiliansk / Hollywood / California​

Til alle former for intim voksbehandling i vores klinik - brasilian voks, hollywood og tanga voksbehandling, bruger vi varm elastik voks, også kaldt hot wax, som er en af de mest brugte på markedet i dag. Det er en mild og skånsom behandling på et følsomt område, men vi erfarer at vores kunder igen og igen pointerer at behandlingen ikke er særligt ubehagelig, selv for de lidt sarte.

Varm voks er den mest effektive voks til fjernelse af uønsket hårvækst og efterlader huden virkelig glat og silkeblød. Denne intim voks er uden strips, og er langt mere skånsom ved huden og kan anvendes på alle sarte områder så som bikinilinjen eller i armhulen.

Hvis hårene er længere end 1 cm. anbefaler vi, at du klipper eller trimmer dem hjemmefra inden din voksbehandling. Vi udfører kun brasilian og hollywood voks på kvinder.

​​

Hvad er forskellen på en Brasilian / Tanga / Hollywood - voks? Her er vores lille guide..

​Tanga voks (Californien)

I en tanga voksning - også nævnt som California voks - fjernes en del af kønsbehåringen foran, ligesom en bikini voksning. Men her skabes der en smallere linje af kønshår centralt i en lodret stribe. Egner sig godt til dig, som bær smalle bikinier/trusser.

​​

Brasiliansk voksning

Brasiliansk voks betyder fjernelse af en del af kønsbehåringen inklusive skamlæberne og området der strækker sig til endeballerne. Der efterlades en smal stribe eller trekant af hår foran.

Hollywood voks

Hollywood behandling betyder total fjernelse af kønsbehåring med voks. For til og bagtil.

​​

Har du spørgsmål?

Det er en første gang for alle, og derfor kan det være rart at få stillet nogle spørgsmål i forbindelse med den første behandling. Intet spørgsmål er pinligt eller mærkeligt.

Vi ved godt det kan være grænseoverskridende at få sin første intim voks, og vi kender alt til blufærdighed og vil gøre vores bedste for at det bliver en god oplevelse for dig.

Send os en mail på kontaktmijo@gmail.com så gør vi besvare alle dine spørgsmål og gøre dig tryg som muligt indfør dit besøg.

Priser

Brasilian / Hollywood / California

450,-

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.