​Intim voks med mange navne

Brasiliansk / Hollywood / California​

Til alle former for intim voksbehandling i vores klinik - brasilian voks, hollywood og tanga voksbehandling, bruger vi varm elastik voks, også kaldt hot wax, som er en af de mest brugte på markedet i dag. Det er en mild og skånsom behandling på et følsomt område, men vi erfarer at vores kunder igen og igen pointerer at behandlingen ikke er særligt ubehagelig, selv for de lidt sarte.

Varm voks er den mest effektive voks til fjernelse af uønsket hårvækst og efterlader huden virkelig glat og silkeblød. Denne intim voks er uden strips, og er langt mere skånsom ved huden og kan anvendes på alle sarte områder så som bikinilinjen eller i armhulen.

Hvis hårene er længere end 1 cm. anbefaler vi, at du klipper eller trimmer dem hjemmefra inden din voksbehandling. Vi udfører kun brasilian og hollywood voks på kvinder.

​​

Hvad er forskellen på en Brasilian / Tanga / Hollywood - voks? Her er vores lille guide..

​Tanga voks (Californien)

I en tanga voksning - også nævnt som California voks - fjernes en del af kønsbehåringen foran, ligesom en bikini voksning. Men her skabes der en smallere linje af kønshår centralt i en lodret stribe. Egner sig godt til dig, som bær smalle bikinier/trusser.

​​

Brasiliansk voksning

Brasiliansk voks betyder fjernelse af en del af kønsbehåringen inklusive skamlæberne og området der strækker sig til endeballerne. Der efterlades en smal stribe eller trekant af hår foran.

Hollywood voks

Hollywood behandling betyder total fjernelse af kønsbehåring med voks. For til og bagtil.

​​

Har du spørgsmål?

Det er en første gang for alle, og derfor kan det være rart at få stillet nogle spørgsmål i forbindelse med den første behandling. Intet spørgsmål er pinligt eller mærkeligt.

Vi ved godt det kan være grænseoverskridende at få sin første intim voks, og vi kender alt til blufærdighed og vil gøre vores bedste for at det bliver en god oplevelse for dig.

Send os en mail på kontaktmijo@gmail.com så gør vi besvare alle dine spørgsmål og gøre dig tryg som muligt indfør dit besøg.

Priser

Brasilian / Hollywood / California

450,-

Can we help you?

Do you have questions for us, our treatments or do you want to book an appointment? So do not hesitate to contact us, fill out the form and we will get back to you as soon as possible. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v/Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Click here for directions

Find os her

Opening hours

Monday - Saturday

10.00 - 19.00

If necessary, special agreements can be made with the clinic also outside our opening hours.

Cancellation Policy & Payment

Cancellations are reported to Mijo Lodge per. telephone or booking system no later than 24 hours in advance, for the sake of the clinic's planning.

In case of no-show, the full amount of the treatment price will be invoiced. If you have a cut card, you lose a cut and with a gift card this is canceled.

We accept Dankort, mobile pay and cash / Please notice that we only accept Dankort, mobile pay & cash.