Kranio sakral terapi​

​Kranio-sakral terapi er en blød men effektiv tilgang til manuel terapi og bruges som grundlag til osteopati.

En kraniosakralterapeut er uddannet til at med sine hænder identificere de afvigelser, der kan forekomme i fasciens mønster. Terapeuten hjælper kroppen at finde vej tilbage til sine oprindelige bevægelser, og når kroppen kan det skabes det bedre forudsætninger for at kroppen kan helbrede sig selv igen. Netop terapeutens respektfulde og forsigtige måde at møde kroppen på gør, at kroppen aktivt og naturligt giver slip på sine bevidste og ubevidste spændinger

​​

En helhedsbehandling

Under en kranio-sakral behandling arbejdes det med knogler, membraner, cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer.

Hele vores krop er opbygget af celler, og hver celle har sit eget energisystem og ressource system. Derfor vil man med en kraniosakral terapi behandling kunne påvirke både nerve-, hormon- og immunsystem og derfor opnår man en effekt på hele kroppen.

Kraniosakral terapi er effektivt værktøj mod kroniske smerter, søvnløshed, stress, nye eller gamle psykiske eller fysiske trauma, fødselstraume, bækkenløsning, tinnitus, hovedpine, fordøjelsesproblem og meget mer.

Mange kunder oplever en positiv følelse allerede efter en enkelt behandling.

En følelse af afslapning, bedre søvn og bedre stressmodstand.

Skræddersyet behandling

Det er en behandling, der er skræddersyet individuelt og specifikt til en person, og et helbredsproblem, og det er derfor nødvendigt at lave en grundig anamnese og en mulig behandlingsplan.

Kraniosakral terapi kan stå som ren behandling eller kombineres med anden manuel terapi, som for eksempel massage eller zoneterapi hvis problemet kommer fra muskler eller led.

​​

Den første behandling

Din første konsultation varer lidt længere da den indledes med en forventningsafstemning og en samtale om hvorfor du kommer, og hvad du ønsker hjælp med.

Der bliver efter dit samtykke ført journal optagelse og en behandlingsplan. Selv om det kun er en enkelt behandling.

Selve behandling varer cirka en time. Du ligger afslappet under et tæppe på en briks, med eller uden tøj på, mens din behandler med nænsomme berøringer løsner op for spændinger og blokeringer, omkring hoved, rygsøjle og bækken. Du vil ofte opleve en dyb afspænding en nærmest meditativ tilstand.

Enkelt behandling eller forløb

Du kan absolut have både glæde og gavn af en enkelt behandling. Kraniosakral terapi er en utrolig afstressende behandling.

Men hvis det er tale om en mere vedvarende problemstilling eller en kronisk diagnose ( over 3 måneder ) bør man regne med et par flere behandlinger.

Klinikken udsteder klippekort a’ 6 gange hvor du sparer 10%.

Priser

Kranio sakral terapi​

Første konsultation 75 min

725,-

Kranio sakral terapi​

60 min

625,-

Kranio sakral terapi​ & kropsmassage

90 min

825,-

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Mandag - lørdag

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Aflysninger indberettes til Mijo Lodge pr. telefon eller booking system senest 24 timer i forvejen, af hensyn til klinikkens planlægning.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.