Perfekte fyldige læberØnsker du perfekte fyldige læber?

Fugtige læber ser i forvejen fyldigere ud, end tørre og sprukne læber. Som udgangspunkt, bør du derfor altid holde dine læber fugtige. Det gør du nemmest ved at drikke rigelig med væske gennem dagen, så du undgår at dehydrere eller supplere med en pomade, vaseline, læbebalsam eller en læbestift med højt fedtindhold.

Eksfoliering af læberne vil forbedre blodcirkulationen og det vil helt naturligt få dine læber til at svulme op og virke mere fyldige. I nogle af vores tidligere artikler finder du opskrifter på hjemmelavede eksfolieringer.
Men du kan også eksfoliere dine læber regelmæssigt ved at bruge en tandbørste med bløde børster. Og lader børsterne til at være lidt for voldsomme for dine læber, kan du tilføje lidt honning eller vaseline – så glider børsterne lettere hen over dine læber.


Du kan finde flere kosmetiske maximizers, volumizer eller lip-plumper på markedet. Men du kan også lave din egen og samtidig har du mulighed for at vide nøjagtig hvilke ingredienser din hjemmelavede plumper indeholder. Det kan især være en fordel hvis du er allergisk overfor nogle af de kemiske produceret produkter på markedet.

Nogle produkter indeholder krydderier eller æteriske olier, som i en mildere grad vil irritere dine læber og få huden til at hæve lidt op. Dermed vil du få en synlig effekt, som får dine læber til at synes større og mere fyldige.

Vi har fundet et par opskrifter frem på billige lip-plumpers som du kan lave derhjemme.


Simplicity

En simpel løsning vil være at tilsætte en til to dråber æterisk olie af enten kanel, pebermynte eller cayennepeber til din læbebalsam eller pomade.

Disse tre ingredienser vil forbedre blodcirkulationen og få dine læber til at svulme op.


Den hurtige

Bland kanel med olivenolie og massere læberne. Tør det af med en blød klud eller en kleenex.Kombibehandling

Brug en tandbørste med bløde børster. Dyb din tandbørste i lidt vaseline, derefter i lidt kanel. Du kombinere dermed en scrub af dine læber med en naturlig lip-plumper.


En god og nærende blanding

Du kan blande 1/3 tsk ingefærpulver, ½ tsk cayenne pulver, 1/3 tsk stødt kanel, 1 dråbe æterisk pebermynteolie, 1 tsk vitamin E olie (eller en E-vitamin kapsel). Bland det hele sammen og påfør det på dine læber i ca. 30 sek. Lad det sidde ca. 5 min. før du fjerner det med en kleenex.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Mandag - lørdag

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Aflysninger indberettes til Mijo Lodge pr. telefon eller booking system senest 24 timer i forvejen, af hensyn til klinikkens planlægning.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.