​      

Tilbud​ på massage, wellness og spa oplevelser

Vi ved det godt...

​Alle elsker et godt tilbud så selvfølgelig er du interesseret i også at falde over nogle af vores fantastiske tilbud i klinikken. På vores website har vi løbende opdateringer på gode tilbud på alt fra voksbehandlinger og gravidmassage til ansigtsbehandlinger og massage.

Jul tilbud og inspiration til julegaven

Hvad køber man egentlig til kvinden der har alt, eller manden der ikke ønsker sig noget?

Under vores menu Inspiration til julegaver finder du en guide over vores mange standard behandlinger indenfor massage, wellness pakker, spa pakker og skønhedsbehandlinger. Her linker vi til forskellige sider for at gøre det lettere for dig at navigere rundt på vores hjemmeside og finde netop det gavekort du skal bruge til jul. 

Under fanen Juletilbud 2020​, finder du alle vores aktuelle juletilbud som du kan købe gavekort til online, eller fysisk i klinik. 

Månedens tilbud

Hver måned har vi Månedens Tilbud hvor vi kreativt kombinerer en ny behandling udenfor vores normale menu hvor du bland andet til 595,- bliver introduceret til 75 min. wellness & massagebehandling. En fantastisk mulighed at få snuse til forskellige behandlinger & teknikker indenfor den store wellness verden til en billig god pris.

Månedens tilbud gælder kun den pågældende måned og erstattes af et nyt måneden efter. De koster dog altid 595,- og varigheden er altid 75 min.


Facebook

Flere og flere mennesker bruger Facebook og derfor ved vi at mange af jer også har stor glæde af at se vores tilbud via vores Facebook side. Her inde finder du også sjove konkurrencer hvor du eller dem du tagger er med i udlodningen af gratis behandlinger og produkter så skynd os at give os dit like.

Tilføj os gerne til dit newsfeed, så er du nemlig en af de første, som modtager vores særtilbud med gode rabatter.

Eventkalender

Her kan du finde særarrangementer, såsom Valentine tilbud for par, Mors Dag & Fars Dag tilbud, eller særlige massage & wellness tilbud vi har under påske, efterår-eller juleferie med lækker hjemmebagt kage og boblende cava i glasset….

Vi sørger for at lægge op vores event i god tid så du kan planlægge den helt særlige aften og forhåbentlig få babysitteren på plads.

Der er tit rift om disse tider i vores eventkalender og vi anbefaler derfor du booker dine behandlinger i god tid.

Studierabat

Økonomien er lille men behovet er stort med massage når man skriver opgaver, læser til eksamener og spenderer det meste af sin tid foran en computer. Derfor tilbyder vi studierabat hver tirsdag. Medbring dit studiekort så giver vi 10% på din massage behandling.

Studierabat gælder kun vores massager og ikke ved wellness behandlinger.

Du kan læse om vores behandlinger i menuen, booke en behandling online eller købe et gavekort, som bliver sendt lige hjem til din postkasse.

Kontakt og info​

Klinik MiJo v/ Miriam Johansson

Tlf.: 22 51 20 12

E-mail: kontaktmijo@gmail.com

Vi tager imod Dankort og kontanter / Please notice that we only accept dankort & cash.

Åbningstider​

​​Mandag - lørdag

kl. 10.00 - 19.00

Ved behov kan der laves særlige aftaler med klinikken også udenfor vores åbningstider.​

Afbudspolitik

Afbud meldes til Klinik MiJo pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning.

​Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af behandlingens pris. Har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.​