Det bevidste og det ubevidste sind.

​Det bevidste sind dannes i vores kroppe omkring 7 års alderen og styr bland andet dine tanker, logik og analyseevne. Det bevidste sind er den del af vores sind, som vi er opmærksomme på, og som vi bruger, når vi er aktivt engageret i en opgave, såsom at læse denne tekst eller løse et matematisk problem.

Vi bruger vores bevidste sind til at behandle information, tage beslutninger, og planlægge for fremtiden.

Det bevidste sind kan rumme ca. 7+ emner af gangen, plus nogle underliggende emner.

Vores bevidste sind arbejder som et filter, en slags vagt, der bestemmer hvad der må trænge igennem til vores underbevidsthed.

I hypnose omgår og frigiver du den kritiske, analytiske og rationelle tænkning, der udføres i dit bevidste sind. Når du bypasser den kritiske vagt, din bevidsthed - får du direkte adgang til din underbevidsthed som bidrager til, at du bliver mere åben og modtagelig for positive forslag, også kaldt suggestioner, som så lettere accepteres af dit kraftfulde underbevidste sind.

Din underbevidsthed er du født med, og det er i dit underbevidste sind, du oplever alle følelser. Det rummer alle dine erindringer, følelser, personlighedsmønstre og også vores automatiske kropsfunktioner. En imponerende database som rummer og husker alle dine tidligere oplevelser.

Det underbevidste sind modtager 2.3 mia bit-informationer pr. sekund og er med ubegrænset kapacitet, hele livet igennem.

Overbelastning - tag dig selv alvorligt

Med de tal i mente, så kan det pludselig give mening, at din underbevidsthed kan blive overbelastet og har brug for at komme af med noget af al den ophobning og tryk du påført dig selv når du opgivet dig selv og gået på en sådan  kompromis, som ikke harmonerer med hvem du er.

Hvis det ubevidste sind, med alle vores følelser og oplevelser, ikke bliver taget alvorligt, og det bevidste sind ikke tager ansvar og sørger for at forløse det tryk som underbevidstheden bærer rundt på, så tager det underbevidste sagen i egen hånd. Det er så her du kan opleve begyndende angstanfald, depressioner, koncentrationsvanskeligheder, opgivelse, smerter i krop, træthed, udmattelse etc.

Det er din krop og din underbevidsthed der råber op. Dit system er overbelastet og det er brug for at udligne trykket der presser på indefra.

Trykket udlignes og belastningen neutraliserer når du forstår og erkender gamle vaner og negative overbevisninger. Når du ser disse, og tager ansvar for dem, forløser du gamle trauma og blokerede følelser der hobet sig op og hindret dig fra at leve frit - som Du ønsker, og vil have det.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.