Fysiurgisk massage - mod muskel smerter

Træt af at have ondt? Har du prøvet alle mulige behandlinger, men intet har hjulpet?

​Så kan vi anbefale fysiurgisk massage som en af de mest effektive og problemløsende massager for skader i muskler, sene og led, der findes. Fysiurgisk massage er nemlig særdeles godt mod muskelsmerter, arbejdsskader, musearm, rygsmerter, skuldersmerter, nakkesmerter, hovedpine m.fl.

​Denne dybdegående massage er en klinisk massageform baseret på bred anatomisk viden om musklernes opbygning, udspring og vedhæftninger. 

Fysiurgisk massage fjerner effektivt affaldsstoffer som ophobet sig i vævet som hårde ømme knuder – også kaldt myoser. Myoser mindsker tilførslen af ilt og blod til musklerne og hæmmer musklernes arbejde. Fysiurgisk massage optimerer tilførslen af blod og næring til cellerne så at stofskiftet forbedres og kroppen nemmere kan komme af med affaldsstoffer, bakterier og eventuel indtaget medicin.

Denne massage kan godt mærkes på kroppen og er ikke til sammenligning med de mere sanselige behandlinger vi har i klinikken. Trykket lægges dog i respekt og overensstemmelse med din følsomhed og smertetærskel.

I behandlingen kan det indgå udspænding af musklerne.

Tillægsbehandlinger

Vores massage kan også kombineres med tillægsbehandlinger, læs mere her.

Scroller du længere ned på siden finder du også gode dybdegående behandlinger som alternativ til fysiurgisk massage, såsom sportsmassage, structural integration eller klassisk afspændingsmassage.

Priser

Delmassage

30 min. / pers.

400,-

45 min. / pers.

550,-

Fuldkropsmassage

60 min. / pers.

695,-

75 min. / pers.

825,-

​90 min. / pers.

950,-

3 turs klippekort - 5%                                                               (gælder 6 mån)

6 turs klippekort spar 10%​                                                     (gælder 1 år)

Du kan altid forsøde din oplevelse hos os med ekstra massage eller en dejlig forplejning.

Vi skræddersyr gerne din behandling, så den bliver helt speciel. Skriv til os og fortæl os om dine ønsker og budget, og vi går ind i en kreativ tænkeboks.

Er du interesseret i dybdegående behandlinger, så er du måske også interesseret i disse effektive massager

Sportsmassage minder meget om fysiurgisk massage, men er målrettet sportsskader eller genoptræning. Indeholder ofte effektive MET stræk og/eller almindelige stræk af musklerne. Sportsmassage egner sig både til dem der træner på højt eller lavt niveau.

Bindevævs behandling som justerer og afbalancerer kroppen gennem at strække og forlænge bindevævet. Utrolig effektiv manuel terapi som forbedrer vores biomekaniske funktion, vores bevægelighed, kropsholdning og vejtrækning. Kan anbefales!

Klassisk afspændingsmassage er en medium til dyb massage med fokus på muskelsmerter og muskel stivhed, men også gavnlig hvis du lider af andre symptomer som f .eks hovedpine, stress, depressioner, irritabilitet, rastløshed, søvnløshed osv. Kan indeholde blide stræk

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.