​​Sportsmassage

Forebyggelse – Genoptræning – Akutte skader

Sportsmassage er rigtig godt og effektivt, hvis du hurtigst muligt vil have kroppen på ret køl. Din krop bliver belastet, både hvis du træner meget og har et aktivt liv, men den bliver også belastet, hvis du har et stillesiddende arbejde.

Hos Mijo Lodge har vi en række behandlere, der alle er uddannede sportsmassører eller fysiurgiske massører, og som alle har en bred viden og stor erfaring indenfor sportsmassage. Sammen har vi alle mange års erfaring indenfor skadehåndtering, overbelastningsskader og genoptræning. 

Hvad er sportsmassage?

Sportsmassage er en massageform, hvor man arbejder med kroppens dybe væv. Massagen vil derfor føles hårdere end for eksempel wellnessmassage.

Sportsmassage øger din smidighed, blodgennemstrømning og kroppens evne til at udskille affaldsstoffer. Massagen tilfører frisk ilt og blod til muskelvævet, som er med til at gavne helingsprocessen og øger kroppens evne til at restituere op til 10% hurtigere.

Problemløsende og dybdegående sportsmassage bygger som regel på forskellige teknikker - fysiurgisk massage, triggerpunktsmassage, fascie frigørelse, neuromuskulær trykteknik, muskel energi teknik osv. og lindrer blandt andet, fordi man fjerner mælkesyren i musklerne.

Sportsmassage bliver brugt flittigt af atleter, fordi det er så effektivt, når kroppen skal komme sig hurtigt efter hård træning. Men du behøver på ingen måde dyrke sport for at have gavn af sportsmassage. I dialog med behandleren tilpasser vi massagen, så den passer perfekt til din krop og strukturen af dine muskler. På den måde, vil du altid føle dig rigtig godt tilpas efter en omgang sportsmassage.

Sportsmassage til forebyggelse, genoptræning og akutte skader

Ved at få regelmæssig massage, kan sportsskader forebygges. Det gælder uanset, om man dyrker sport på højt plan eller blot dyrker sport for at holde sig i form. Uanset skadens omfang, vil en korrekt og hurtig behandling af en sportsskade mindske eventuelle efterfølger og afkorte et genoptræningsforløb. Du kan derved hurtigere genoptage din sport.​

Sportsmassage mod hovedpine og smerter...

Selvom du ikke træner, eller har skader som følge af sport, kan du også sagtens have gavn af sportsmassage. Massagen er nemlig også effektiv til forebyggelse og behandling af for eksempel spændingshovedpine, museskader, smerter i nakke, ryg, lænd og andre gener, som kan opstå ved stillesiddende arbejde.

Disse diffuse muskelspændinger vi lige har nævnt, kan sagtens opstå efter ubalancer og tidligere skader fra eks. fald. Tidligere overbelastningsskader som springerknæ, løberknæ, skinnebensbetændelse, golfalbue, tennisalbue, kramper, akillessenebetændelse og lignende kan allesammen være årsag til, at dine smerter "spreder sig" til andre dele på kroppen. Derfor kan det være meget gavnligt at gå disse forhold igennem ved en behandling.​

Hvad kan sportsmassage hjælpe med?

Listen over ting, der kan afhjælpes med sportsmassage, er lang. Vi giver dig derfor her et indblik i nogle af de hyppigste årsager til at få sportsmassage:

• Forebygger skader

• Øger performance

• Spændte og stive muskler bliver løsnet, hvorved kroppen afstresses

• Afhjælper spændingshovedpine og nakkespændinger

• Har en afslappende effekt på krop og sind

• Affaldsophobninger og mælkesyre i musklerne

• Reducerer restitutionstiden

• Nakkesmerter

• Rygsmerter

• Skuldersmerter

• Museskader

• Ankelsmerter

• Knæsmerter

• Fibersprængninger

• Genoptræning

• Fremmer rolig og kreativ tænkning

​Ved du allerede nu, at du skal bestille en tid til sportsmassage, så kan du nemt og hurtigt booke en tid, der passer dig her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at se dig i klinikken.

​Du kan læse mere om vores fysiurgiske behandlinger her.

Priser

Delmassage

30 min. / pers.

400,-

45 min. / pers.

550,-

​Helkropsmassage

60 min. / pers.

695,-

75 min. / pers.

825,-

Du kan altid forsøde din oplevelse hos os med ekstra massage eller en dejlig forplejning.

Vi skræddersyr gerne din behandling, så den bliver helt speciel. Skriv til os og fortæl os om dine ønsker og budget, og vi går ind i en kreativ tænkeboks.

Vi har flere alternativ til effektive massager,

der hjælper mod smerter og ubehag

Dyb massage mod muskelsmerter, arbejdsskader, musearm, rygsmerter, skuldersmerter og nakkesmerter. Fysiurgisk massage virker også eminent mod hovedpine & kæbespændinger. Kan indeholde blide men effektive stræk.

Bindevævs behandling som justerer og afbalancerer kroppen gennem at strække og forlænge bindevævet. Utrolig effektiv manuel terapi som forbedrer vores biomekaniske funktion, vores bevægelighed, kropsholdning og vejtrækning.

Unik massage hvor der arbejdes på energipunkter, også kaldt meridianbaner. Stimulering og stretching af kroppens energibaner åbner blokeringer og smidiggør din mobilitet. Behagelig massage der hjælper på fordøjelse, kredsløb og smerter. Kan foregå med eller uden olie, med tøj på eller uden tøj.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.