​​Sportsmassage

Forebyggelse – Genoptræning – Akutte skader

Sportsskader kan forebygges ved at få regelmæssig massage uanset hvis man dyrker sport på et højt eller lavt niveau. Uanset skade vil en korrekt og hurtig behandling af en sportskade - mindske eventuelle efterfølger og afkorte et genoptræningsforløb. Du kan altså hurtigere genoptage din sport.

​Problemløsende og dybdegående sportsmassage bygger som regel på forskellige teknikker - fysiurgisk massage, triggerpunktsmassage, fasciefrigørelse, neuromuskulær trykteknik, muskel energi teknik osv. og lindrer blandt andet fordi man fjerner mælkesyren i musklerne.

Alle klinikkens massører er uddannede sportsmassører eller fysiurgiske massører. Klinikken har desuden en fysioterapeut, en personlig træner og en Ida Rolfing terapeut tilknyttet. Sammen har de mange års erfarenhed indenfor skadehåndtering, overbelastnings skader og genoptræning.

Du kan læse mere om vores fysiurgiske behandlinger her.

Priser

Delmassage

30 min. / pers.

400,-

45 min. / pers.

525,-

​Helkropsmassage

60 min. / pers.

650,-

75 min. / pers.

750,-

Du kan altid forsøde din oplevelse hos os med ekstra massage eller et dejligt måltid.

Vi skræddersyr gerne din behandling, så den bliver helt speciel. Skriv til os og fortæl os om dine ønsker og budget, og vi går ind i en kreativ tænkeboks.

Vi har flere alternativ til effektive massager,

der hjælper mod smerter og ubehag

Dyb massage mod muskelsmerter, arbejdsskader, musearm, rygsmerter, skuldersmerter og nakkesmerter. Fysiurgisk massage virker også eminent mod hovedpine & kæbespændinger. Kan indeholde blide men effektive stræk.

Bindevævs behandling som justerer og afbalancerer kroppen gennem at strække og forlænge bindevævet. Utrolig effektiv manuel terapi som forbedrer vores biomekaniske funktion, vores bevægelighed, kropsholdning og vejtrækning.

Unik massage hvor der arbejdes på energipunkter, også kaldt meridianbaner. Stimulering og stretching af kroppens energibaner åbner blokeringer og smidiggør din mobilitet. Behagelig massage der hjælper på fordøjelse, kredsløb og smerter. Kan foregå med eller uden olie, med tøj på eller uden tøj.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Mandag - lørdag

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Aflysninger indberettes til Mijo Lodge pr. telefon eller booking system senest 24 timer i forvejen, af hensyn til klinikkens planlægning.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.