Atmosfære og effektive behandlinger

Atmosfære​

Hos MiJo starter behandlingen i døren hvor du bliver mødt af en uhøjtidelig og afslappet stemning bland personalet. Klinikken er unikt indrettet i originale og hyggelige lokaler med rå murstensvægge, olieret træværk og fritliggende bjælker, skandinavisk hygge i skøn forening med asiatiske skydedøre, buddhistiske figurer og lune farver og levende lys. Billeder fra begge vores klinikker er at finde under menupunktet ”Galleri”.

​Koncept

Vores filosofi at kombinere vores kliniske uddannelser og behandlinger med et unikt wellness koncept kommer af en holistisk tankegang at hele kroppen - psyke og fysik hænger sammen, og at vi ikke kan udelukke det ene fra det andet hvis vi vil opnå en velfungerende balance. Wellness er ikke noget du smører kroppen ind med - wellness kommer indefra.

​Udover den filosofi - blev vores koncept også født fordi vi syntes at markedet manglede et sted hvor man kunne gå til en klinik, få en klinisk behandling – men i en smuk afslappet wellness miljø. Tror vi alle kender situationen, hvor valget står mellem at få den gode dybdegående massage i den lidt sterile miljø eller "nussebehandlingen" i de smukke omgivelser. Det ville vi lave om på. Derfor kan du hos MiJo få de wellnessbehandlinger du kender fra større spa steder - til en billigere pris, og hvor du selv kan vælge hvor dybdegående din massage skal være. ​

​​

Kvalitetssikring

For at garantere kvaliteten af klinikkens behandlere udfører alle vores behandlere deres kompetencer på MiJos indehavere Miriam Johansson som derefter videreuddanner sine terapeuter i dybdegående massage & triggerpunkts teknikker som er en af de ting der kendertegner MiJos massager. Det sikrer ikke kun dig som klient en dybdegående behandling, det gør at nivauet på behandlerne er lige højt og at du roligt kan booke din tid hos enhver af vores behandlere, hvis faste massør ikke har tid når du har.

​Udover teknikker bliver alle terapeuter oplært i samtlige spa og wellness behandlinger, da det er yderst vigtigt for os at vi kan stå inde for den behandling vi giver jer, og at I føler jer trygge og godt tilpas i vores hænder.

Du kan også læse mere specifikt om vores dygtige behandlere her.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.