​Massage hos MiJo

​Det er ingen tvivl om at MiJo´s hjertebarn er den dybdegående fysiurgiske massage som mange af vores klienter haft stor glæde og gavn af.

Vi finder stor tilfredsstillelse i at afhjælpe vores klienter med deres arbejdsrelaterede smerter, graviditets gener, hovedpiner eller sportsskader. At gøre en forskel i et andet menneskes dagligdag er for os den største glæde og motivation.

Vi har mange forskellige massager til forskellige behov, som vi specifikt skrevet om i vores massageguide.

Vores sortiment favner bredt og vores behandlinger er både dybdegående og effektive, men også taktile, omsorgsfulde og individuelle.

I klinikken arbejder kun veluddannede professionelle massage terapeuter & fysioterapeuter med stor faglig og menneskelig erfarenhed.

Du kan læse mere om alle vores behandlere og deres uddannelser her.

Om massage

De fleste mennesker der har prøvet at få en massage ved hvor dejligt det er når krop og sind får lov at få et frirum hvor vi kan lukke hverdagen ude et øjeblik. Vi slapper af og bliver lykkeligere og mere opmærksomme på os selve. Massage giver velvære, føles godt og vi får et bedre humør ved at investere i vores kroppe og vores mentale helbred.

En klog investering

Vi er gode til at bruge penge på vores udseende eller materielle ting. Kroppen tager vi nogle gange for givet, indtil den pludselig giver sig til kende med at blive syg eller skadet. At få en massage er en klog investering for et bedre velbefindende. Bedre søvn, bedre immunforsvar, forbedret kropsholdning, mindre muskelspændinger og reduceret risiko for skade under træning for blot at nævne et nogle eksempler.

Når vi lader kroppen komme ned i gear, hjælper vi den med at genoprette sig selv både fysisk og mentalt. Og det er rigtig godt for vores sundhed.

Hvad sker der i kroppen under en massage?

​✓ Massage øger din blodcirkulation

Massage har en antiinflammatorisk virkning og gør spændte muskler bløde og elastiske ved at øge blodcirkulationen i musklerne. Massage øger transporten af affaldsstoffer og væske og øger absorptionskapaciteten af ilt og næringsstoffer i vævet. Alt dette påvirker kroppens indre organer og muskelgrupper på en positiv måde.

✓ Reducerer ardannelse

Massage blødgør dit bindevæv og modvirker ardannelse efter operationer eller skader

✓ Lindrer træningssmerter

Du må gerne få massage på dine ømme muskler efter træning, da massage har en god effekt på træningssmerter og anstrengte muskler. Massage hjælper kroppen med at fjerne affaldsprodukter, såsom mælkesyre fra musklerne og fordi det sker en øget transport af ilt til dine muskler restituerer og rehabiliterer du hurtigere. Denne genoprettelse reducerer derfor også risikoen for skader under træning.

✓ Styrker immunforsvaret

Massage er godt for dit lymfesystem da det øger antallet af hvide blodlegemer i kroppen. Lymfocytter er de hvide blodlegemer, der udgør størstedelen af det adaptive immunsystem. Med flere hvide blodlegemer bliver kroppen mere modstandsdygtig over for infektioner og inflammationer.

✓ Modvirker stress

Massage og berøring frigiver kroppens eget "feel-good hormon", også kaldet oxytocin. Hormonet har en beroligende virkning og sænker både puls og blodtryk. Massage forbedrer derudover humør, søvn og vores evne til at koncentrere os og øger vores krops generelle velbefindende.

✓ Forebygger og lindrer spændingshovedpine

En almindelig årsag til hovedpine er spændinger i skuldre og nakke. Når muskulaturen i disse områder æltes og blødgøres så lymfevæske og blod kan strømme som de vil, frigiver det muskelspændingerne og modvirker spændingshovedpine og andre smerteforhold i kroppen.

✓ Forbedrer din mobilitet

Stivhed i muskler og led kan godt gå hen og forringe ens livskvalitet og er med tiden tit årsag til at kroppen kompenserer og man får ondt alle mulige andre steder. Muskelsmerte og stivhed kan føre til søvnbesvær, kroniske smerter, nervepåvirkning og spændingshovedpine. Massage kan lindre eller helt fjerne disse problemer og forbedre din mobilitet og livskvalitet.

✓ Massage frigiver endorfiner

Ordet massage betyder "at røre ved". Produktionen af endorfiner, som er kroppens egne smertestillende middel kommer, netop når du bliver rørt, hvilket betyder, at du er bedre rustet til at imødekomme forskellige modgang og krav både fysisk og mentalt.

✓ Reducerer angst og depression

Massage reducerer produktionen af stresshormonerne kortisol og noradrenalin, og øger niveauet af feel-good hormoner som dopamin, serotonin og oxytocin. Når lykke hormonerne aktiveres gennem massage oplever vi en afslappende effekt på kroppen, vi lærer at slappe bedre af, og det giver en dybere og roligere vejrtrækning.

Forskere har også vist, at massage er særlig god for mennesker med depression og andre lidelser, da massage modvirker stress og virker beroligende på nervesystemet.

Er du interesseret i massage? Læs mere om nogle af vores behandlinger her​

Vi tilbyder mange massager. Både kliniske dybdegående massager, behandling mod stress, eller de mere wellness inspirerende. Derfor denne massage guide, en oversigt med

en kort beskrivende tekst om vores massager.

Find din favorit!

Er dit firma interesseret i at investere i medarbejdernes sundhed, uden at det koster det hvide ud af øjnene? Vi har mulighed at forebygge stress, smerter og sygedage ved behandling i vores klinik eller på jeres arbejdsplads. Fast abonnement eller klippekort.

Vi tilbyder klippekort til vores kunder der har brug for et behandlingsforløb på grund af en akut skade eller et mere kronisk tilstand.
Men også til vores faste velvære kunder der “ikke kan leve uden os”. Læs mere om dine rabatter og fordele her.

Can we help you?

Do you have questions for us, our treatments or do you want to book an appointment? So do not hesitate to contact us, fill out the form and we will get back to you as soon as possible. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v/Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Click here for directions

Find os her

Opening hours

Monday - Saturday

10.00 - 19.00

If necessary, special agreements can be made with the clinic also outside our opening hours.

Cancellation Policy & Payment

Cancellations are reported to Mijo Lodge per. telephone or booking system no later than 24 hours in advance, for the sake of the clinic's planning.

In case of no-show, the full amount of the treatment price will be invoiced. If you have a cut card, you lose a cut and with a gift card this is canceled.

We accept Dankort, mobile pay and cash / Please notice that we only accept Dankort, mobile pay & cash.