Aromamassage

- Giv dig selv et pusterum

Oplev den forfriskende fornemmelse af aroma terapi massage og genfind din indre ro og balance. 

Aroma terapi massage er en berigende oplevelse, hvor vi fusionerer alle fordelene ved at få massage behandling, med æteriske oliers helbredende kraft. Aromaterapi kan have flere positive effekter på kroppen og sindet, og er en terapiform der fordyber dig i en verden af afslapning og velvære, lindrer spændinger og forbedrer dit velbefindende. De æteriske olier, vi bruger i vores aromaterapi massage udvindes fra blomster, blade, planter og rødder og har hver især specifikke egenskaber, som påvirker vores hormonsystem og absorberes af vores hud og gennem vores lunger. 

Eksempler når du vælger din olie hos os:

Mindre stress og mere afslapning:
Lavendel, rose og kamille, har beroligende egenskaber og kan hjælpe med at reducere dit stress niveau og fremme afslapning.

Lindring af spændinger og smerte:
Den karismatiske duft fra pebermynte og eukalyptus, som vi kender fra bland andet muskelcremer, kan du med fordel vælge hvis du ønsker at reducere muskelspændinger og smerter i din krop.

Bedre søvnkvalitet: Bestemte æteriske olier, herunder lavendel og cedertræ, kan hjælpe hvis du har svært at sove og vil forbedre søvnkvaliteten.

Bedre humør: Citrusolier som appelsin, lemongrass, og grapefrugt kan bidrage til at forbedre humøret, øge energiniveauet og formindske følelser af træthed og udmattelse.

Styrkelse af immun systemet: Nogle æteriske olier har antibakterielle og antivirale egenskaber, der kan understøtte immun systemet og beskytte mod sygdomme. 

Du behøver dog ikke at have et specifikt fysisk problem for at nyde en aromamassage. Denne massage handler primært om at passe på sit velbefindende og forkæle sig selv. Massagen er en kombination af flere teknikker og i samspil med skøn musik og varm olie skaber den en afstressende atmosfære, som genopretter balancen i både krop og sind.

Vores aroma massage kan med fordel kombineres med vores hånd- eller fodmassage.

Priser

Delmassage

30 min. / pers.

400,-

45 min. / pers.

550,-

Fuldkropsmassage

60 min. / pers.

695,-

75 min. / pers.

825,-

90 min. / Pers.

950,-

Du kan altid forsøde din oplevelse hos os med ekstra massage eller en dejlig forplejning.

Vi skræddersyr gerne din behandling, så den bliver helt speciel. Skriv til os og fortæl os om dine ønsker og budget, og vi går ind i en kreativ tænkeboks.

Vi har mange behandlinger der arbejder i dybden, 

men som giver ro og afslapning til krop og sind.​

Kranio Sakral Terapi er en eminent behandling mod stress og psykiske eller fysiske trauma.
Effektiv mod skævheder i ryg, skulder nakke eller dårlig bidefunktion og hovedpine. Behandlingen er blid, smertefri og nænsom men en effektiv helheds behandling hvor du ligger fuldt påklædt under din behandling.

Medium til dyb massage med fokus på muskelsmerter men også gavnlig hvis du lider af andre symptomer som f .eks stress, depressioner, irritabilitet, rastløshed, søvnløshed osv. Dybere massage end en aroma massage, men blidere end en fysiurgisk massage. Kan indeholde blide stræk.

Lomi Lomi massage er en blid og smuk massage som værner om dit hjerte og sjæl. Den er mild og omfavnende og virker virkelig dæmpende mod alle former for stress og angst. En afslappende massage når du trænger til energi, overskud og omsorg.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.