Om stress

Hvorfor forbinder vi massage med noget positivt? Peger forskning på en mere terapeutisk værdi? Svaret er entydigt ja.

Det er dejligt at få massage og at få lov at modtage berøring, det kan de fleste af os blive enige i, men hvorfor nu det?

Den korte forklaring er at når vi er stressede under længere tid producerer kroppen ekstra kortisol. For meget kortisol giver os uro og søvnproblemer og ender med at nedbryde vores immunforsvar. Vi bliver syge eller skadet. Og så er den dårlige cirkel igang.

Når vi får massage har man få minutter ind i en massage kunnet måle at koncentrationen af kortisol og insulin i blodet sænkes og blodtrykket falder. Til gengæld aktiveres den del af hjernen der gør os glade og tilfredse. Ved massage og berøring udløses nemlig vores lykke hormoner, oxytocin, seratonin og dopamin som alle har en positiv effekt på glæde og lystfølelse.

Behandlinger mod stress

Stress har mange ansigter og former og viser sig meget forskelligt hos alle mennesker. Nogle får psykiske symptomer og andre fysiske. Mange får begge. Når negativ stress får lov at hobe sig op til et kronisk tilstand i kroppen kan det lede til mange sygdomme. Og tilstanden påvirker ikke kun den ramte men som regel også familie og omgivelse.

Hos Klinik MiJo arbejder vi dagligt med mennesker der er ramte på den ene eller anden måde hvilket ligger til grund for det ekstra indsats på stresshåndtering og behandlinger mod stress som vi valgt at have som et af vores store fokusområder.

Individuelt udviklede stress behandlinger

Alle vores behandlere har individuelt sammensat deres egen behandling mod stress som du kan læse mere om længere ned på siden.

Har du spørgsmål eller tanker omkring udførelsen af behandlingen - eller til din behandlere så står vi til rådighed og guider dig gerne hvis du er i tvivl om hvilken behandling der passer dig bedst.

Erfarne behandlere

Alle behandlere i Mijo er veluddannede massageterapeuter. Vi kommer fra forskellige baggrunde, fra forskellige lande og har taget forskellige uddannelser, hvilket gør os til et stærkt tværfagligt team. Vores faglige niveau er højt og mangeårig erfarenhed med vores job som massageterapeuter har givet os en masse viden, både fagligt og menneskeligt og vi er derfor godt klædt på at bære dig gennem din massage eller behandlingsforløb.

Vi passer på dig og bærer dig gennem hele din behandling

Målrettede & skræddersyede behandlinger til en udfordret krop og mental træthed.​

Her kan du læse mere om vores dytige behandlere, der vil gøre alt for at du skal føle dig tryg og godt tilpas.

Hvad kan du selv gøre for at bryde dine mønstre og vaner, der har været med til at gøre dig træt og udbrændt? Få 5 gode råd her at starte med.

Can we help you?

Do you have questions for us, our treatments or do you want to book an appointment? So do not hesitate to contact us, fill out the form and we will get back to you as soon as possible. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v/Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Click here for directions

Find os her

Opening hours

Monday - Saturday

10.00 - 19.00

If necessary, special agreements can be made with the clinic also outside our opening hours.

Cancellation Policy & Payment

Cancellations are reported to Mijo Lodge per. telephone or booking system no later than 24 hours in advance, for the sake of the clinic's planning.

In case of no-show, the full amount of the treatment price will be invoiced. If you have a cut card, you lose a cut and with a gift card this is canceled.

We accept Dankort, mobile pay and cash / Please notice that we only accept Dankort, mobile pay & cash.