Klassisk afspændingsmassage

- ​mod muskel smerter, stress, søvnproblemer, uro, hovedpine og kæbespændinger

​Stress er ikke en sygdom i sig selv - men kan føre til mange.

Vi er alle disponeret for forskellige fysiske og psykiske sygdomme. Det ligger dels i vores gener, livsstil, opdragelse og det psykologiske fundament vores personlighed hviler på.

Det at vi hele tiden skal præstere mere og helst på kortere tid, både i vores arbejdsliv og privat kan have sin pris. Og det har det hos rigtig mange, både mænd og kvinder, i alle aldre, på et tidspunkt i livet. Det er hverken unormalt eller noget at skamme sig over.

Vi har gjort os selve til eksperter i at bagatellisere eller direkte ignorere signalerne fra vores krop.

​​

Stress har mange afskygninger og udtryk

​Stress har mange ansigter og viser sig individuelt. Nogen mærker de fysiske tegn først, f.eks. smerter, træthed, hjertebanken og maveproblemer, mens andre først bemærker psykiske symptomer som f.eks depressioner, irritabilitet, rastløshed, søvnløshed, hukommelsesproblemer og måske lavt selvværd.

Vores behandlinger kan ikke fjerne dårlige arbejdsstillinger eller en overambitiøs chef men vi kan aflaste din krop. Få fjernet myoser og æltet de ømme muskler. Vi kan afhjælpe din hovedpine og give dig en bedre nattesøvnmed og styrke din krop til at bedre overskue det pres du dagligt håndterer.

​​

Føler du dig ramt af nogle af de nævnte symptomer så findes der hjælp at hente

​Hos Mijo arbejder vi dagligt med at modvirke stress hos vores klienter og dygtiggøre os løbende på området med forskellige teknikker og måder at arbejde på.

Arbejde med mennesker er individuelt og unikt, og det skal enhver behandling også bære præg af. Du kan læse mere om vores behandlinger mod stress her

Priser

Delmassage

30 min. / pers.

400,-

45 min. / pers.

550,-

​Helkropsmassage

60 min. / pers.

695,-

75 min. / pers.

825,-

​90 min. / pers.

950-

6 turs klippekort spar 10%​

Du kan altid forsøde din oplevelse hos os med ekstra massage eller en dejlig forplejning.

Vi skræddersyr gerne din behandling, så den bliver helt speciel. Skriv til os og fortæl os om dine ønsker og budget, og vi går ind i en kreativ tænkeboks.

Er du interesseret i andre massager? Læs mere her​

Dyb massage mod muskelsmerter, arbejdsskader, musearm, rygsmerter, skuldersmerter og nakkesmerter. Fysiurgisk massage virker også eminent mod hovedpine & kæbespændinger. Kan indeholde blide men effektive stræk.

Stress er ikke en tilstand, der opstår på relativt kort tid men som bygges op over noget tid. I vores dagligdag og hele livet igennem bliver vi udsat for en række større eller mindre følelsesmæssige udfordringer eller traumer, af fysisk eller følelsesmæssig karakter.

Blid wellness massage for afspænding, velvære, forkælelse og genoprettelse af balance og ro. Vi bruger virkningen af duftstoffer til stimulering og afslapning af sanserne. Du har derfor mulighed at vælge din egen foretrukne duft til din massage olie.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.