MiJo Datapolitik​

​Kære Klient,

På denne side finder du Klinik MiJoʼs privatlivspolitik hvor vi forklarer hvilke informationer vi indsamler, og hvad vi bruger dem til.

Den korte...

Kort fortalt opbevarer og deler vi ikke personlige helbredsdata uden dit samtykke. Du kan anmode om sletning, indsigt og berigtigelse af dine data eller udøve din ret til at blive glemt når som helst. På din profilside kan du bestemme hvilken type markedskommunikation du vil modtage og du kan tilmelde eller afmelde eventuelle nyhedsbrev. Vi sender dig aldrig vores nyhedsbrev medmindre du selv været inde på din profil og sat et hak for dette.

Hvis du vil læse mere finder du detaljeret information for neden.

​...og den lange.

Generelt om GDPR:

Fra den 25 maj 2018 gælder den nye Databeskyttelseslovgivning, også kaldt for GDPR.

GDPR gælder for alle EU-lande.

Beskrivelse af GDPR

GDPR er for at beskytte dig og dine rettigheder omkring håndtering og spredning af dine personoplysninger. Meningen er at du som vores klient skal føle dig tryg med at dine registrerede oplysninger ikke bruges på en uhensigtsmæssig måde.

Formål

Vi registrerer dine personoplysninger for at kunne udføre vores massage/wellness/ skønhedsbehandlinger, og styre aftaler, tidsbestillinger, registrering af udførte – – behandlinger med henblik på at fastlægge behandlingsforløb. Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af Databeskyttelsesforordningens artikel 6, st 1 litra b og f.

I sjældne tilfælde behandler vi personfølsomme oplysninger, men kun efter at have indhentet dit skriftlige samtykke, og efter at du blevet informeret herom.

Hvem er dataansvarlig?

Klinik MiJo, Strandboulevarden 158, 2100 Kbh Ø, CVR: 28645007 er ansvarlig og bestemmer formålet for håndtering, indhentning og brug af de personoplysninger som du giver os.

Hvilke oplysninger samles ind?

MiJo samler kun ind oplysninger til identifikation, dvs navn, telefon nummer, person nummer, køn, adresse og mail. Tidspunkt for dine behandlinger samt gennemførte behandlinger. Vi indsamler ikke personfølsomme oplysninger som etnisk baggrund, politiske eller religiøse holdninger, seksuelle præferencer osv.

Hvis du er syg, er under behandling eller spiser medicin, kan det være af relevans at vi får dette at vide for at sikre dig en så tryg behandling som muligt. Vi vil dog aldrig gemme dine personlige oplysninger omkring dit helbred med mindre du givet dit skriftlige samtykke til os. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.

Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisatorer

Vi overfører ikke dine personoplysninger til modtagere udenfor EU og EØS

Cookies

Cookies er små filer, som et websted eller dets tjenesteudbyder overfører til din computers harddisk via din webbrowser - hvis du tillader det. Det gør det muligt for os at genkende din browser og registrere og huske visse oplysninger. Vi bruger cookies til at gemme brugerens præferencer til fremtidige besøg og for at vide hvilken browser, sprog og enhed du bruger. Vi bruger cookies for at se trafik og site så vi kan tilbyde bedre site oplevelser og værktøjer i fremtiden. Vi kan også bruge betroede tredjepartstjenester (Google), der sporer disse oplysninger på vores vegne. Du kan vælge at få din computer til at advare dig hver gang en cookie bliver sendt, eller du kan vælge at slukke for alle cookies. Du gør dette via dine browserindstillinger. Kig i din browsers hjælpemenu for at lære den rigtige måde at ændre dine cookies på.

Mailchimp

Vi bruger Mailchimp til at sende e-mail-kampagner til alle vores brugere og kunder. Dine personlige data vil hjælpe os når vi skal sende dig vores nyhedsbrev. Du vil modtage information om produkter, tilbud og vores virksomhed. Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret. Hvis du gerne vil afmelde dig nyhedsbrevet, så kan det gøres via mail: kontaktmijo@gmail.com  eller direkte i nyhedsbrevet.

12 måneders reglen

Hvis du ikke booket tid hos os i 12 måneder vil vi lige gøre dig opmærksom på, at dine personoplysninger forsvinder fra vores bookingsystem. Hvis du stadig ønsker at forblive kunde hos os, så gør os opmærksom på dette inden året er omme så gemmer vi dine oplysninger.

Databrud eller mistanke om databrud

Hvis MiJo får et databrud eller hvis et utilsigtet tab af personoplysninger sker, skal den dataansvarlige dokumentere hændelsen og anmelde den til Datatilsynet og til de kunder der er berørte indenfor 72 timer.

Sletning af data

Du er i din fulde ret at få alle de oplysninger der er gemt om dig slettet.

Sådan fungerer det

Fra den 25 maj 2018 har du ret til at å? alle oplysninger som kan bruges for at identificere dig personligt, slettet. Ikke-personlig information om dine køb og bookinger inkluderes ikke da disse omfattes af bogføringsloven .

Anmodning om indsigt

Alle MiJos kunder har til enhver tid mulighed for at få tilgang til de oplysninger som vi har. Ved anmodning, skriv til kontaktmijo@gmail.com 

Ændring af personoplysninger eller berigtigelse

Du har til enhver tid ret til at anmode om berigtigelse eller at ændre personoplysninger der er fejlagtige. For at ændre dine oplysninger kontakt venligst kontaktmijo@gmail.com.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at klage til Datatilsynet hvis du er utilfreds med den måde vi håndterer dine personoplysninger på. Du kan læse mere om dine rettigheder på www.datatilsynet.dk 

Tilbud og nyhedsbrev

Nyhedsmails og marketing modtager du kun hvis du selv har sat hak for dette under din profil. Det hverken kan eller må vi gøre. Det er også under din profil du kan fravælge det igen.

Du har altid mulighed for at afmelde et nyhedsbrev eller anden kommunikation modtaget via e-mail/sms ved at anvende afmeldingslinket direkte i udsendelsen. Ellers er du velkommen at afmelde nyhedsbrevet ved at skrive til os på kontaktmijo@gmail.com  så gør vi det for dig.

Kontakt

Såfremt du har spørgsmål til ovenstående, kontakt os på kontaktmijo@gmail.com 

Vi er altid klar til at hjælpe.

Can we help you?

Do you have questions for us, our treatments or do you want to book an appointment? So do not hesitate to contact us, fill out the form and we will get back to you as soon as possible. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v/Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Click here for directions

Find os her

Opening hours

Monday - Saturday

10.00 - 19.00

If necessary, special agreements can be made with the clinic also outside our opening hours.

Cancellation Policy & Payment

Cancellations are reported to Mijo Lodge per. telephone or booking system no later than 24 hours in advance, for the sake of the clinic's planning.

In case of no-show, the full amount of the treatment price will be invoiced. If you have a cut card, you lose a cut and with a gift card this is canceled.

We accept Dankort, mobile pay and cash / Please notice that we only accept Dankort, mobile pay & cash.