​Ansigtspleje

​Hvad gør en ansigtsbehandling? Og hvilken ansigtsbehandling skal jeg vælge?

Ansigtsbehandlinger kaldes nogle gange for dybderensende ansigtsbehandlinger, dybderensende pore behandling eller klassisk ansigtsbehandling – men i grunden minder en del af teknikkerne om hinanden og ret meget af fremgangsmåden er ganske ens i en klassisk ansigtsbehandling.

Individuelle og skræddersyede ansigtsbehandlinger

​Nogle ansigtsbehandlinger har fokus på dybderens mod uren hud og mod akne, og så bruger man produkter mod dette. Andre ansigtsbehandlinger fokuserer på at fjerne rødme i ansigtet, udligne hudpigmenteringer og gøre huden mere ensartet. Du kan også opnå et naturligt ansigtsløft med en anti age ansigtsbehandling hvor der fokuseres på effektiv rynkebehandling hvor dine rynker under øjnene eller bekymringsrynke i panden eller hængende mundviger behandles - uden botox.

​​

Ansigtsbehandling er godt mod

  • hudproblemer så som akne, uren hud, sarthed, rødme, hudorme, pigmentforandringer og forstørrede porer
  • hormonelle forandringer når du er gravid eller efter du født
  • tør hud som klør og er irriteret
  • hud som mist sin glød og ser trist og grå ud
  • rynker og alderstegn​

Når du booker din ansigtsbehandling

​Når du booker din ansigtsbehandling hos Mijo så lytter vi til de forventninger du har omkring den behandling du booket. Men vi kigger også på det din hud fortæller os og vil, altid i samråd med dig, tilpasse ansigtsbehandlingen så du får allermest ud af din hudpleje behandling. Derfor behøver du som udgangspunkt ikke vide nøjagtig hvilken ansigtsbehandling du skal have inden du kommer. Vores dygtige kosmetologer vejleder dig i hvilke hudplejeprodukter der bedst vil pleje din hud så du oplever en hud der er sund fordi du fået den rigtige ansigtspleje.

​​

Den bedste ansigtsbehandling, er nemlig den behandling der bliver skræddersyet til dig. En individuel behandling uanset om du trænger til en dybderensende ansigtsbehandling fordi du har uren hud med hudorme og bumser, mild eller svær acne, i ansigtet eller på ryggen.

Den bedste ansigtsbehandling er den, hvor du får råd og vejledning til din sensitive hud, fordi du bare gerne vil have den bedste ansigts creme og de bedste ansigts produkter til din tørre hud. Fordi den klør og fordi din hud er irriteret.

Den bedste ansigtsbehandling er den, med masser af ansigts massage, hovedbundsmassage og nakke /skuldre massage. Den slags massage der med kærlige hænder og stor omsorg får dig til at falde helt hen, til et frirum hvor du ikke skal tænke på noget, eller nogen. Hvor kun du er i fokus og i trygge hænder.

Den mere luksuriøse ansigtsbehandling med et twist - men hvorfor skulle du ikke have gjort dig fortjent af det?

Hvilken er din bedste ansigtsbehandling? Det finder vi ud af.

​Hvor ofte bør jeg få en ansigtsbehandling?

Huden er forskellig med forskellige behov og det er derfor svært at sige hvor tit man skal foretage en ansigtsbehandling men ideelt ville man anbefale en ansigtsbehandling ca hver 4-6 uge da det tager ca en måneds tid for huden at forny sig. Hvis man har uren hud, problemer med akne og bumser plejer en ansigtsbehandling en gang i måneden at være hensigtsmæssig.

Som minimum anbefaler vi at du får lavet en ansigtsbehandling ved hver årstidsskifte da hudens behov ændrer sig efter hvor koldt, fugtigt eller varmt og tørt det er i luften vi omgiver os i.

​​

"Jeg har prøvet alt, men ingenting hjælper.."

...er en sætning vi hører ret ofte. Det kan ligge flere grunde til hvorfor et produkt ikke virker. Nogle gange, så er produktet ikke godt nok. Måske indeholder det for meget vand eller er så fyldt op med kemi at det gør mere skade end gavn.

Men mange gange er det simpelthen fordi vi køber forkerte produkter til vores hudtype, og vores hudtilstand. Hvis vi ikke kender vores hudtype, eller hvorfor vores hud reagerer som den gør - hvordan vil det så kunne hjælpe vores hud og hudens tilstand, at købe forkerte produkter? Du køber heller ikke et par sko i forkert størrelse.

​​

Ansigtspleje skal være nemt

​Ansigtspleje kan være en kompleks størrelse, men vi prøver at gøre det nemt hos Mijo. Og når først vi kan hjælpe dig igang med et godt fundament, så du ved hvad din hud har brug for, og hvad du skal undgå, så er det slet ikke så svært. Hudpleje drejer sig ikke om hvor mange forskellige produkter du putter i dit ansigt. Men hvad du putter i din krop. Keep it simple. Vær opmærksom på hele din krop. Og så brug 3-4 gode, naturlige ansigtprodukter så er du godt på vej.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.