Kalahari produkter

​Kalahari hudpleje - sund hud med naturlige produkter

Rene og naturlige produkter

Kalaharis hudpleje serie er en phyto effektiv produkt serie. Produkterne giver synlige resultater og er baserede på botaniske olier og planteekstrakter fra Afrika, af exceptionel kvalitet. Serien er resultatet af et ønske om, at være en del af velvære produkter, der er renset for alle unødige fyldstoffer og kemi. Et ønske om fairtrade, om at have produkter, der har rødder i de århundrede gamle traditioner om at udnytte naturens rige ressourcer af plejende og rensende planter og urter - med respekt.

​​​

Miljøbevidsthed

Største delen av Kalahari´s emballager er genanvendelige og produkterne har et meget højt indehold af naturlige ingredienser uden parabener, kemiske sulfater, isopropylene glycol, formaldehyd, kunstige farvestoffer eller mineralske olier .

Kalahari har aldrig, og kommer naturligvis heller ikke at blive testet på dyr.

Produkterne kan bruges til alle hudtyper, også dem med rigtig sensitiv hud, eller til gravide kvinder som har et ønske om at bruge naturlige hudpleje produkter

​​

Social ansvarlighed

Kalahari er involveret i flere sociale og humanitære velgørende projekter og støtter op omkring fødevareprogrammer, skoleundervisning, lokale støtte projekter og gratis lægehjælp, og ved køb af Kalahari´s produkter er du med at give en hjælpende hånd til mennesker der er i stort behov for hjælp.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.