Nyhed! Spar10% i januar og februar måned.

Mijo Lodge signaturbehandlinger

-skræddersyet mod smerter i kroppen, uro, udbrændthed​, emotionel udmattelse, manglende energi og reduceret arbejdspræstation.

Oplev en unik og skræddersyet personlig signaturbehandling, hvor vores dygtige massageterapeuter skaber en individuel behandling og oplevelse tilpasset præcis dine behov. Vores signatur behandlinger kombinerer ekspertise og personlig opmærksomhed, for at sikre at enhver behandling lindrer spændinger, genopliver sindet og genopretter din energi. Behandlingerne er en rejse væk fra et stresset sind og en udmattet krop, mod indre harmoni, balance og velvære

På siden vil vi løbende fylde på med flere behandlinger så  du vil have mulighed at vælge den behandling der taler mest til dine behov, eller som vækker din nysgerrighed. Behandlingerne er nøje sammensat med udgangspunkt i vores terapeuters individuelle uddannelser, kurser, workshops og erfarenheder - stadig med plads til at skræddersy kropsterapien til dine behov og ønsker. 

​​

Kobido Tranquility - Relaxation Therapy - (KTRT -therapy)

90 min  / 995,-   LIGE NU: 895,50

  • v/ Virginia - massageterapeut og ansigts terapeut

Behandlingen indeholder:

  • En skræddersyet, medium dyb kropsmassage på ryg, ben og arme
  • Kobido ansigtsbehandling - japansk ansigtsterapi mod ansigtsspændinger og væske ophobninger

Denne kropsterapi er designet til, at din krop og sind kan opleve et øjeblik af afslapning og harmoni.

Den sigter mod at forbedre kvaliteten af den tid, du dedikerer til dig selv, gennem en afslappende og dyb kropsmassage efterfulgt af en fantastisk Kobido ansigtsbehandling.

I denne behandling kan du virkelig mærke hvordan sanserne vågner op til den beroligende duft af aromatiske olier. Og denne sansning, og fornemmelse af muskler, der løsner op, og stress, der forsvinder, skaber en dyb forbindelse mellem krop og sind.

Ordet "kobido" betyder "den gamle skønheds vej" og bringer teknikker fra traditionel japansk medicin ind i nutiden ved at anvende dem på dit ansigt. En Kobido behandling vil give dig:

  • En detox-effekt: Bevægelserne brugt i kobido-massagen øger blodcirkulationen, hvilket hjælper med at eliminere toksiner og urenheder fra huden.

  • Opfriskende effekt: Da det er en teknik, der fremmer blodgennemstrømning, iltforsynes ansigtets celler, hvilket nærer og genopliver. Resultatet er en strålende og frisk hudtone.

  • Anti-stress effekt: Ved at få musklerne til at slappe af ved brugen af specifikke og effektive tryk, giver behandlingen dig en følelse af fuldstændig komfort og afslapning, der frigør sindet og kroppen fra alt, hvad der tynger. Det er en energigivende, men afslappende behandling, der også vil efterlade din hud i optimal tilstand.

Efter behandlingen forlader du massagelokalet med en følelse af lethed og velvære, som fortsætter med at udstråle gennem dine bevægelser og humør. Det her kropsterapi er ikke bare en massage; det er en sanselig oplevelse, der vækker kroppen til liv og efterlader dig følelsesmæssigt og fysisk forfrisket.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.