Lomi Lomi massage

Få ny energi og mere overskud

Lomi Lomi massage er mere end bare en terapeutisk behandling; det er en dybdegående spirituel oplevelse og åndelig rejse med en fantastisk virkning på krop og sjæl. ​Lomi Lomi inspirerende massage arbejder efter principper som omsorgsfuld berøring, velvære og nydelse, frem for at det skal gøre ondt. Massagen er en opløftende oplevelse af harmoni og kærlighed. Gennem dyb afslapning, frigivelse af følelser og styrkelse af energistrømme kan Lomi Lomi massage bidrage til at genoprette kroppens naturlige balance og fremme en helstøbt velvære. 

I Lomi Lomi massage bliver du masseret med armene i deres fulde længde, sjældent kun med hænderne, hvilket muliggør størst mulig berøringsflade. De omvekslende blide/lette og strygende bevægelser kombineres med mere dybe/intensive teknikker og der arbejdes over hele kroppen, dog med rygsøjlen som et centralt udgangspunkt. Uanset årsagen til din henvendelse – om det er muskelinfiltrationer, spændingshovedpine, stress, træthed og svingende humør – eller blot et ønske om at være god ved dig selv – er Lomi Lomi massage en følelsesmæssig oplevelse.

Mange beskriver det som at komme i en slags drømmetilstand, hvor man efterfølgende bliver fyldt med glæde, harmoni og ro i sindet.

Historien bag Lomi Lomi Massage:

Lomi Lomi massage har sine rødder i de dybe traditioner og kultur hos de polynesiske folk, især i Hawaii. Dette ceremonielle helbredelsesritual blev praktiseret af Kahuna'er, der var erfarne helbredere, der anvendte deres hænder, underarme og intention for at genoprette balancen i krop og sjæl. Lomi Lomi massage blev ofte udført i forbindelse med ceremonier, overgange og vigtige begivenheder i samfundet.

Virkningen af Lomi Lomi Massage:

  • Dyb afslapning og beroliget nervesystem
  • Åndelig forbindelse og følelse af harmoni: Lomi Lomi massage har en stærk åndelig dimension og hjælper med at åbne hjertechakraet og skabe en dyb følelse af harmoni og kærlighed.
  • Emotionel frigørelse: Under Lomi Lomi massage kan der frigives dybtfølte følelser og opløse gamle traumer. Dette skaber plads til at heale og transformere sig selv på både fysisk og følelsesmæssigt plan.
  • Styrkelse af energistrømme: Lomi Lomi massage arbejder på at opløse blokeringer og forbedre den naturlige strøm af energi i kroppen.

Priser

60 min. / pers.

725,-

75 min. / pers.

850,-

Du kan altid forsøde din oplevelse hos os med ekstra massage eller en dejlig forplejning.

Vi skræddersyr gerne din behandling, så den bliver helt speciel. Skriv til os og fortæl os om dine ønsker og budget, og vi går ind i en kreativ tænkeboks.

Vil du læse om andre behandlinger, der passer til en stresset sjæl?

Tag et kig på behandlingerne nedenfor...

Stress er ikke en tilstand, der opstår over en relativt kort periode, men som opbygges over noget tid. I vores dagligdag og gennem livet bliver vi udsat for en række større eller mindre følelsesmæssige udfordringer eller traumer, af fysisk eller følelsesmæssig karakter.

Cranio Sacral Terapi er en fremragende behandling for stress og mentalt eller fysisk traume. Effektiv mod skævhed i ryggen, skulder, nakke eller dårlig bidfunktion og hovedpine. Behandlingen er blid, smertefri og skånsom, men en effektiv holistisk behandling, hvor du er fuldt påklædt under din behandling.

Blid wellness-massage til afslapning, velvære, forkælelse og genoprettelse af balance og ro. Vi udnytter duftenes effekt til stimulation og afslapning af sanserne. Du har derfor mulighed for at vælge din egen yndlingsduft til din massageolie.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.