Firma massage

Klinik Mijo har tilbudt firma massage siden 2005 med referencer fra TV 2, Gorrissen Federspiel, Københavns kommune, Ritzau Bureau og mange flere.

Firma massage bliver benyttet mere og mere fordi fordelerne overstiger udgifterne.
Ikke kun udgifterne til firma massagen, de er i virkeligheden ikke særligt store, da de fleste udgifter kan trækkes fra som personalegode eller kontantnedgang over medarbejdernes bruttoløn.
Udgifter fra sygefravær hos medarbejdere der lider under stress eller som har arbejdsrelaterede skader og smerter er til gengæld en udgift der kan være tung post at løfte for de fleste firmaer, og som er noget der kan give unødvendige bekymringer.

Firma massage til alle brancher

Mange tror lidt fejlagtigt at firma massage primært er til mennesker der arbejder på kontor. Men der er mange industrier og brancher der er i ligeså stort behov for at få forebygget arbejdsrelaterede skader. For eksempel byggebranchen og sundhedsvæsenet, hvor der arbejdes meget med kroppen. Som murer, håndværkere, sygeplejerske eller SOSU assistent står man enten med tunge løft eller mange gentagne bevægelser hvilket kan føre til slitage og stivhed i kroppen. Regelmæssig massage kan hjælpe med at løsne myoser og muskelknuder , lindre smerter og blødgøre stive muskler, så arbejdet kan fortsættes uden smerter.


Fordele ved firma massage

Der er mange fordele ved at tilbyde dine medarbejdere massage på arbejdspladsen. Her er nogle af de punkter, som vi synes er vigtigst at belyse.

  • Medarbejderne får mere energi og et højere niveau af velvære, hvilket betyder, at de kan klare sig bedre og har mere overskud på jeres arbejdsplads.

  • Massage sænker stressniveauet, hvilket øger koncentrationen og reducerer risikoen for stressrelateret sygefravær.

  • Trivsel på arbejdspladsen. Dine medarbejdere føler at I som arbejdsplads sætter pris på jeres medarbejdere og vægter deres sundhed højt. Jeres arbejdsplads bliver derfor meget mere attraktiv.

​✔️​ Firma massage hos Mijo Lodge

Vi tilbyder en massageordning i vores klinik, enten på faste tidspunkter eller hvor I kan booke jeres tider fra fra mandag til fredag, kl 10.00-19.00. Der kan bookes enkelttider eller I kan planlægge flere tider 3 måneder frem. Det er muligt at booke tid hos den samme massageterapeut, eller hos forskellige.

​✔️​ Firmamassage på jeres arbejdsplads

Hvis I som firma ønsker at give jeres medarbejdere massage i arbejdstiden så kan Mijo komme ud til jer. Vi aftaler en fast dag og et fast tidsinterval hvor jeres medarbejdere kan booke tider på. Hvor tit vi kommer ud afhænger som regel af hvor mange der er tilknyttede massage ordningen.

​✔️​ Klippekortsordning

Denne massage ordning er perfekt når I ikke ønsker et fast abonnement hos os, men som gerne vil benytte de fordele der er ved at få massage jævnligt og opnå mængderabat.

Det kan være I er et mindre firma, eller måske er I nogle kollegaer på en arbejdsplads eller afdeling der ønsker at dele et firma klippekort til massage. Det kan også være at jeres firma vil forkæle jeres medarbejdere efter en hektisk periode, hvor medarbejderne ydet en ekstra indsats.

Send en forespørgsel​

 
 
 
 
Interesseret i: *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​3 betalingsmuligheder for firma massage

I denne model betaler medarbejderen selv sin massage over sin bruttoløn. Dermed opnåes der en besparelse over medarbejderens skatteprocent, i det at betalingen sker inden skatten trækkes fra i lønberegningen

I kan som virksomhed vælge at dele finansieringen af jeres firma massage med jeres medarbejdere. Det betyder at I indbyrdes kan vælge hvordan beløbet skal fordeles imellem jer, om det er en 50/50, 75/25 løsning eller noget helt tredje der passer jeres firma bedst.

Hvis I som virksomhed vælger at betale hele firma massage ordningen som en fuldt betalt personalegode så kan I som virksomhed fratrække udgiften før skat da jeres massageordning bliver indregnet i jeres regnskab.

​Skattefordele

Hvis I vil læse mere om massage på arbejdspladsen betalt ved kontantlønnedgang så klik her: skattefordele for virksomheden.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.