Privat spa bad for 2 - forkælelse til par eller veninde hygge

Vil du gerne fuldende din massage og wellness oplevelse med et spa bad?

Klinik MiJo i København, er Københavns mindste spa og vi værner om at din oplevelse hos os foregår i rolige omgivelser, hvor der ikke er så mange andre gæster samtidig. Vi tilbyder vores gæster et privat spa badekar med vand massage, hvor I har badefaciliteterne for jer selve, uden andre gæster tilstede. Det er rart at være på to mands hånd og føre en stille samtale.

Spa badet er kun til vores gæster der booket tid til en af vores massager eller wellness pakker. Vores spa pakke på 30 min respektive 45 minutter er altså en add-on til vores andre behandlinger. Det betyder at det ikke er muligt kun at reservere et spabad som en enkelt behandling, med mindre du vælger vores luksus udgave Kalahari Buffét. Kalahari Buffét er den eneste spa pakke du kan vælge uden at tilkøbe ekstra behandling. Du kan læse mere om denne længere ned på siden.

​​

Hvorfor er et spabad godt for helbredet?

Varmt vand bekæmper muskelsmerter og stivhed i kroppen, øger din blodcirkulation og virker afslappende og healende ved anspændthed og stress.

Overvej at krydre din dybdegående massage med et boblende spabad. Et spa bad med hydroterapi / vandmassage øger effektiviteten af din massage behandling nævneværdigt . Det hjælper et stresset sind, at lade kroppen falde ned i det varme vand, og så er det en rigtig fin måde at nyde kvalitets tid på, med din kæreste, eller din gode ven/veninde. Det er sjældent, at man i en travl hverdag, har mulighed for at lukke gøremål ude på den samme tid, og være tilstede i dette afslappede tilstand samtidig, og vores par fortæller at oplevelsen af at standse uret, fører dem tættere på hinanden.

Det synes vi i Mijo, er meget smukt...

Om spabadet....

​Boblebadet er til 2 personer, men må gerne afnydes af 1 person også og ikke kun som par. Spa badet rummer 590 liter så her er god plads til bredskuldrede og dybde nok til de langbenede. Jeres ryglæn er ved siden af hinanden og I kan læne jer godt tilbage og have hele kroppen under vand. Vores spa bad er ikke selvrensende, men tømmes og rengøres mellem alle behandlinger så du altid sidder i "nyt vand". Vores spa bad har vanddyser der bearbejder musklerne og kan indstilles efter behov og smag. Hvis du vil bruge dit bad med aromaterapi har vandet led lys der kontinuerligt skifter farve. Det kan også vælges fra hvis man ikke ønsker det.

Du medbringer selv dit badetøj til badet.

Spa oplevelse til enhver smag

​Nogle kan lide at sidde længe i spa bad, andre får det varmt meget hurtigt. Temperaturen i badet kan dog indstilles manuelt hvis man synes de 38 grader er for varmt. I jeres private spa område er der bruserfaciliteter så der er muligt at tage en kold skyller indimellem. Der er også små kolde håndklæder til panden for at holde temperaturen nede :)

Privat spa bad - 45 min med fuld forplejning og Kalahari Buffét​

Vi sætter af 60 minutter til denne behandling.

Når du/I ankommer, bliver det serveret en dejlig Nespresso eller en kop the mens din/jeres terapeut fortæller om vores buffét, med produkter som du/1 vælger at behandle jer selve eller hinanden med under jeres spa.

I vælger, sammen med jeres terapeut, hvilken kropspeeling I ønsker, og om I vil have en rensende eller fugtgivende ansigtsmaske.

Vores peelinger er økologiske og/eller plantebaserede. I kan bland andet vælge mellem rød ørkensand, vindruekerner fra de afrikanske vingårde, aloe vera blend, sukkerkrystaller - eller for kaffe elskeren - økologiske knuste kaffebønner?

Når I valgt jeres personlige, og helt rigtige Kalahari Blend er I klare til 45 minutters velvære i det store opvarmede kar, hvor I kan nyde jeres produkter og forplejning i ro og mag. Inden I går, får i med en lille gave, som forlænger spa oplevelsen og som kan bruges der hjemme <3

Privat spa bad (kun i forbindelse med anden behandling)

Boblende spa bad eller et stille bad i al enkelhed.

Uden forplejning, men masser af iskoldt citronvand.​

30 min. / 1 pers.

450,-

30 min. / 2 pers.

750,-

Privat spa bad (kun i forbindelse med anden behandling)

Inkl isvand, juice, frisk frugt, cava

Saltpeeling m valgfri æterisk olie

45 min. / 1 pers.

550,-

45 min. / 2 pers.

850,-

Privat spa bad - 45 min med fuld forplejning og Kalahari Buffét (kan bookes som ene behandling)

  • Spa bad med vanddyser og aromaterapi
  • Kalahari Buffé peeling - vælg mellem flere peelinger
  • Clay mask / Soufflé mask - rensende lermaske / fugtbevarende maske til ansigtet
  • Kalahari body Oil Moisturizer
  • Anretning med frugt, nødder, juice, isvand og kølende cava
  • Lille velvære gave
  • Nespresso i MiJo loungen

60 min. / 1 pers.

700,-

60 min. / pers.

1200,-

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.