Calabash Massage fra Afrika

​- kontinentet af krydderier og dufte...​

Calabash var en af ​​de første dyrkede planter i verden, men først for nylig dokumenteret til brug som et massage værktøj.

I Afrika er massagens popularitet voksende, men i Danmark er det kun meget få klinikker, der tilbyder denne vidunderlige massage.

​​

Calabash Ritual Massage er en balancerende massage, der genopretter strømmen af ​​energi i hele kroppen ved at stimulere blokerede punkter. Dybe bevægelser og pres på akupunkturpunkter stimulerer lymfesystemet og aktiverer blodcirkulationen. Anvendelsen af ​​forskellige størrelser og former af Kalabassen gør det muligt at tilpasse dem til massagens fokusområder uanset om du ønsker en afslappende massage eller en mere dybdegående massage.

Calabash Massage giver desuden en dybere dimension til massage ved at forstærke dine sanser da frøene fra Calabash planterne giver unikke beroligende genlyd under behandlingen.

De blide bevægelser og de unikke lyde af de tørrede frø medfører helt speciel følelse af afslapning og ro.

​​

Calabash Massage, 75 min. 750,-

  • Varme urtekompresser på fødderne
  • 75 min aromatisk rejse med Calabash massage i kombination med din valgfrie massage hvor du selv vælger hvor dybt eller blidt dit tryk skal være.
  • Du vælger selv en af vores signaturolier som du vil masseres i.​

​​

African Calabash Ritual, 105 min. 1150,-

  • Varmt urtefodbad med Rooibos the
  • Fødderne peeles med de smukke røde sand fra Kalahariørkenen
  • Du vælger selv din massageolie mellem vores fem signatur dufte fra Afrika
  • Varme urtekompresser på hænder og fødder
  • 75 min Calabash Massage Treatment
  • Blødgørende African Body Butter på hænder og fødder

Priser

Calabash Massage

75 min.

750,-

African Calabash Ritual

105 min.

1150,-

Du kan altid forsøde din oplevelse hos os med ekstra massage eller en dejlig forplejning.

Vi skræddersyr gerne din behandling, så den bliver helt speciel. Skriv til os og fortæl os om dine ønsker og budget, og vi går ind i en kreativ tænkeboks.

Titel om andre behandlinger​

Du kan vælge at nyde din egen kvalitetstid og bestille en behandling eller wellnesspakke kun til dig selv eller du kan overraske nogen du holder af med en par behandling hvor I ligger ved siden af hinanden, i det samme værelse, og med hver sin behandlere.

Massage med varme lava sten, med blidt, medium eller dybt tryk, er en utrolig dejlig massage at modtage. Da varmen fra stenene medfører en dyb afspænding er stenmassage exceptionel mod stress & ømme muskler.

Unik massage hvor der arbejdes på energipunkter, også kaldt meridianbaner. Stimulering og stretching af kroppens energibaner åbner blokeringer og smidiggør din mobilitet. Behagelig massage der hjælper på fordøjelse, kredsløb og smerter. Kan foregå med eller uden olie, med tøj på eller uden tøj.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Mandag - lørdag

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Aflysninger indberettes til Mijo Lodge pr. telefon eller booking system senest 24 timer i forvejen, af hensyn til klinikkens planlægning.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.