​Produkt guide

Så mange navne, og så mange produkter at holde styr på – og hvad gør produkterne egentlig?
Vi tror på at hudpleje skal være ukompliceret og ikke noget der skal tage lang tid i en stresset hverdag, for så får du det ikke gjort.


Det kræver selvfølgelig at du gør en lille indsats og vi anbefaler derfor at du starter med at booke en tid til en hudanalyse eller en ansigtsbehandling.


På den måde kan vi hjælpe dig så du undgår at købe og behandle din hud med de forkerte produkter. Det er som regel nok at bruge 3-4 produkter og langt fra alle skal bruges hver dag. For neden kan du se en kort oversigt over almindelige ansigtsprodukter.

Hvis du vil læse om hvilke produkter vi bruger i klinikken kan du læse videre her.

Renseprodukt / cleanser
Noget af det absolut vigtigste i hudpleje er at holde sin hud ren for forureninger, snavs og makeup. Din cleanser og tonic skal være tilpasset din hudtype og du bør rense din hud hver morgen og aften.

Dagcreme / moisturiser
En god dagcreme giver fugt og beskyttelse til den øverste del af huden/epidermis. Findes også med solfaktor så den beskytter huden mod farlige UV-stråler.

Natcreme / evening moisturizer
Natcremen trænger dybere ned i huden ( dermis) og hjælper huden at genopbygge og forny sig selv.

Serum
Bruger du under din dagcreme, da den ligesom natcremen arbejder sig ned til dermis og reparerer huden og gør cellerne mere modstandsdygtige.

Ansigtsmaske
En ansigtsmaske bruges til at give huden ekstra næring og fugt. Der findes mange forskellige ansigtsmasker. Nogle arbejder dybderensende, opstrammende eller beroligende til en sensitiv hud. Masken kan med fordel bruges 1-2 gange om ugen.

Peelingcreme
Fjerner døde hudceller. Hvis du peeler din hud en gang om ugen effektiviserer du dine resterende ansigtsprodukter med op til 80% da en ansigts peeling dybderenser porerne hvilket gør at andre produkter trænger dybere ned.

Øjencreme
En god øjencreme giver hurtigt visuelle effekter og strammer linjerne rundt øjenområdet. Anbefales at bruges både morgen og aften og lægges på benet rundt om øjet.

Øjenserum
Giver ligesom almindeligt serum ekstra fugt og trænger dybere ned end øjencremen. Den skal lægges helt op til øjet.

Halscreme
En halscreme bruges kun på hals og bryst, og indeholder som regel ekstra plejende ingredienser, da huden her er tyndere end i ansigtet.

Vores krop-og ansigtspleje produkter
I klinikken bruger vi Kalahari.
En plantebaseret og naturlig serie der ikke går på kompromis med effektiviteten. Til gengæld er det en miljøbevidst fairtrade serie, med krop-og ansigts produkter der er renset for alle unødige fyldstoffer og kemi.

Vil du læse mere om vores Kalahari serie kan du følge linket her.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.