Wellness​ & spa

Glæde og lykkefornemmelse

Wellness er mange ting og også en meget individuel definition fra person til person.

Wellness kan være ansigtspleje, kropspleje, sund mad, træning, at læse en bog, gå en tur i naturen eller tage en fridag og gøre det du nu bedst kan lide. Summen af wellness er at det handler om at gøre noget godt for sig selv. Vi har brug for at standse tiden, hive stikket og trække vejret helt ned i maven en gang imellem for at opnå balance, harmoni og sundhed i krop og sind. Velvære gør os glade og lykkelige.


Hvis du synes wellness kunne være et par timer på massagebænken så und dig selv en total wellness oplevelse hos Klinik MiJo. Her bliver du plejet fra top til tå med fodbehandling, ansigtsbehandling, vitaminkurer, kropsindpakninger og kropspeelinger – stadig i kombination med vores gode massage! Med vores wellness behandlinger kan du fylde på med ny energi, forme din krop, få smuk hud, bløde fødder og nyde aromaen af rigtigt luksus, til en pris hvor de fleste kan være med.

Du kan vælge at nyde din egen kvalitetstid og bestille en behandling eller wellnesspakke kun til dig selv eller du kan overraske nogen du holder af med en par behandling hvor I ligger ved siden af hinanden, i det samme værelse, og med hver sin behandlere.

Wellness for 2

Par wellness er ligesom vores parmassager et meget populært indslag i klinikken.

Mange par besøger os igen og igen da de føler det giver dem kvalitets tid sammen hvor de får lov at lukke hverdagens forpligtelser ude og i stedet få et lille pusterum hvor de kan være afslappede sammen mens de får plejet ømme fødder & muskler.

​​

Vil du læse om vores wellness pakker?

Klik dig videre i wellness menuen så finder du dem alle sammen under vores Wellness pakker, hvor vi har  wellness pakker 75 min og wellness pakker fra 90 min.

Hvis du ikke finder lige den wellnesspakke du kunne tænke dig så skriv til os på kontaktmijo@gmail.com så hjælper vi dig med at kréere den pakke du går og drømmer om!

Husk at parbehandlinger ikke kan bookes online.
Send os gerne en mail eller ring til os på tlf. 22 51 20 12.

Inspiration til din helt særlige wellness oplevelse?

Kig videre her.

Vi har gjort det nemmere at navigere i vores wellnessunivers. Klik dig videre til vores oversigtsguide så finder du alle vores wellnesspakker sorteret i 2 kategorier.
Priser fra 825,- per person

Lad dig inspireres af vores ansigtsbehandlinger. De klassiske, dem med ekstra massage, de foryngrende, de dybderensende. Og dem med et helt særligt twist. 

Priser fra 375,-

Økologisk kaffepeeling til kaffe elskere eller luksuriøs saltpeeling med essentielle olier til den triste hud. Eller hvorfor ikke en vitaminkur med lun papaya og melon?

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.