Hot Stone massage/stenmassage

Dyb afspænding med varme lavasten

Stenmassage er en enestående massage-terapiform, som egner sig både som behandling mod fysiske symptomer - men også som en dyb afslappende wellness oplevelse. Der er fokus på at opløser blokeringer og bringer balance fysisk som psykisk.

Stenmassagen udføres med lange dybe strøg hen over kroppens store muskler og giver kroppen en tung, dyb afslapning. Netop denne tilstand af varme og afstressning muliggør en meget dyb smertefri behandling.


Vi kombinerer vores stenmassage med vores almindelige massager, hvilket gør, at du kan vælge hvilket tryk du ønsker. Du kan kombinere din Hot Stone massage med fysiurgisk massage, klassisk massage, sportsmassage eller blid aroma massage.

Priser

60 min. / pers.

725,-

75 min. / pers.

850,-

​90 min. / pers.

975,-

Du kan altid forsøde din oplevelse hos os med ekstra massage eller en dejlig forplejning.

Vi skræddersyr gerne din behandling, så den bliver helt speciel. Skriv til os og fortæl os om dine ønsker og budget, og vi går ind i en kreativ tænkeboks.

Mijo Lodge har det meste indenfor massage og wellness,

herunder finder du flere unikke oplevelser

Sanslig, blid og afslappende behandling hvor vi kombinerer klassisk massage med afrikansk calabash. Stimulerer lymfesystemetet og aktiverer blodcirkulationen og virker meget afstressende på nervesystemet.

Du kan vælge at nyde din egen kvalitetstid og bestille en behandling eller wellnesspakke kun til dig selv, eller du kan overraske nogen du holder af med en par behandling hvor I ligger ved siden af hinanden, i det samme værelse, og med hver sin behandlere.

Unik massage hvor der arbejdes på energipunkter, også kaldt meridianbaner. Stimulering og stretching af kroppens energibaner åbner blokeringer og smidiggør din mobilitet. Behagelig massage der hjælper på fordøjelse, kredsløb og smerter. Kan foregå med eller uden olie, med tøj på eller uden tøj.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.