Hot Stone massage/stenmassage

Dyb afspænding med varme lavasten

Vidste du, at stenmassage er mere end bare en luksuriøs behandling og en moderne wellness-trend? Varm stenmassage er en ældgammel praksis med rødder dybt begravet i århundreder af kultur og traditioner som for længst har anerkendt de helbredende egenskaber ved brugen af varme sten.

Ældgamle healere brugte opvarmede sten til at lindre smerte, reducere muskelspændinger og skabe balance i kroppen. Disse teknikker har overlevet tidens tand og er blevet raffineret til den moderne stenmassage, vi kender i dag.

Den ægte essens af stenmassage ligger i den holistiske tilgang til velvære, hvor nogle af de opvarmede og glatte sten placeres strategisk på kroppen mens andre sten bruges til at massere kroppen. Stenenes energi og varme kombineres for at fremme harmoni og balance i kroppen. Sten massage forbedrer blodcirkulationen og og hjælper med at promovere varme til ømme muskler og stive led, og kan derfor reducere ledsmerter og forbedre fleksibiliteten. Stenmassagen udføres med lange dybe strøg hen over kroppens store muskler og giver kroppen en tung, dyb afslapning. Netop denne tilstand af varme sten og dyb afslapning muliggør en meget effektiv, men smertefri behandling,  ideel for dig, der søger lindring fra hverdagens stress og fysiske udfordringer

Ved at investere tid i en varm stenmassage, investerer du i dit velbefindende imens du følger fodsporene af de gamle mestre i helbredelse. Book en tid til en stenmassage, og lad historien skabe en fordybende wellnessoplevelse for dig. 

Hos Mijo Lodge kombinerer vi vores stenmassage med vores almindelige massager, hvilket gør, at du kan vælge hvilket tryk du ønsker. Du kan kombinere din Hot Stone massage med fysiurgisk massage, klassisk massage, sportsmassage eller blid aroma massage.

Priser

60 min. / pers.

725,-

75 min. / pers.

850,-

​90 min. / pers.

975,-

Du kan altid forsøde din oplevelse hos os med ekstra massage eller en dejlig forplejning.

Vi skræddersyr gerne din behandling, så den bliver helt speciel. Skriv til os og fortæl os om dine ønsker og budget, og vi går ind i en kreativ tænkeboks.

Mijo Lodge har det meste indenfor massage og wellness,

herunder finder du flere unikke oplevelser

Sanslig, blid og afslappende behandling hvor vi kombinerer klassisk massage med afrikansk calabash. Stimulerer lymfesystemetet og aktiverer blodcirkulationen og virker meget afstressende på nervesystemet.

Du kan vælge at nyde din egen kvalitetstid og bestille en behandling eller wellnesspakke kun til dig selv, eller du kan overraske nogen du holder af med en par behandling hvor I ligger ved siden af hinanden, i det samme værelse, og med hver sin behandlere.

Unik massage hvor der arbejdes på energipunkter, også kaldt meridianbaner. Stimulering og stretching af kroppens energibaner åbner blokeringer og smidiggør din mobilitet. Behagelig massage der hjælper på fordøjelse, kredsløb og smerter. Kan foregå med eller uden olie, med tøj på eller uden tøj.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.