Parmassage

Massage for to, i originale rammer hvor flotte tagbjælke, stuk, træ og murstensklædte vægge skaber en smuk atmosfære, hvor der er stilhed og ro til at skabe gode oplevelser og dejlige minder.

I vores klinik kommer et bredt klientel. Unge som ældre, mænd som kvinder, venner og veninder, forældre og børn, de blivende forældre og de forelskede par. Par massage er for alle der elsker massage og wellness. For dem der ønsker at dele kvalitetstid sammen, med noget der er sundt for vores kroppe, og som gør os glade.

En parmassage er ikke kun en luksuriøs oplevelse. Det er også en romantisk gestus, eller en chance for at forkæle en du holder af, skabe intimitet og styrke venskaber og relationer. At dele en parmassage skaber et fælles øjeblik af velvære og selvforkælelse, hvor I begge kan nyde de mange positive effekter af massagen. Så gør jeres kroppe og jeres relation en dejlig oplevelse ved at tage jer tid til at dele en parmassage - det vil være en uforglemmelig oplevelse, der bringer jer tættere sammen og fremmer jeres velvære og harmoni.

I behøver ikke at vælge den samme massage fordi I kommer som par.

“Hvilken massage er den bedste for mig?”

... er det spørgsmål vi hører tit. Det kan selvfølgelig være svært for os at svare på inden I ligger på vores massagebrikse og vi reelt kan mærke hvad jeres kroppe har brug for.

Men det skal ikke bekymre jer. Vælger I “forkert” massage, laver vi det bare om mens I får behandling og tilpasser trykket så det passer jer hver især.

Massage er en individuel sag, og det er smertetolerance også. Vi er forskelligt udsatte for stress og udfordringer i vores dagligdag som også kan påvirke vores oplevelse af massagen.

For at guide jer lidt på vejen i jeres valg af massage så kan I kigge på hvad vi tilbyder i vores klinik.

Dybdegående massage

Vores dybdegående massage er noget der ligger os varmt om hjertet, og som vi er rigtig dygtige til. Dybdegående massage skal ikke tolkes som smertefuld massage, selv om den kan bide lidt. En ansvarlig dybdegående massage skal stadig tilpasses den der ligger på briksen, og den smerte eller ømhed du til tider kan opleve under din massage, skal føles som en god, sund og effektiv ømhed.

Hvis du ønsker en mere dybdegående behandling der virker mod myoser, muskelstivhed, sportsskader eller arbejdsmæssige gener så vælg

Fysiurgisk massage

Sportsmassage

Structural integration

Klassiske massager

Stadig en dyb massage, men hvor trykket er lidt blidere, og tempoet er lidt langsommere end i fysiurgisk massage og sportsmassage. En massage der fungerer virkelig fint hvis du døjer med muskelspændinger, ømme skuldrer, stress eller hovedpine. Her anbefaler vi:

Klassisk afspændingsmassage

Hot Stone massage

Thai massage

Wellness massage

Der er intet galt i at blive nusset. Vores wellness massager har en holistisk tilgang og er fulde af omsorg. Vi oplever at selv de kunder der normalt foretrækker en dybdegående massage, vælger at få en af vores wellness behandlinger en gang imellem. Dét at give sig selv lov til at falde helt hen, og synke væk i en zen tilstand og være i centrum af ro og fred, kan være lige så effektivt på en stresset sjæl, som den dybdegående massage er på en stiv og øm krop.

Vælg disse massager hvis du har brug for at geare ned, og lade hjerte, sind og krop mødes for et øjeblik.

Aroma massage

Lomi Lomi massage

Calabash massage

Priser

45 min. 2 pers​

1100,-

60 min. 2 pers.

1390,-

75 min. 2 pers.

1650,-

​90 min. 2 pers.

1900,-

​Er du gravid? Intet problem, vi har flere massagebrikse til gravide hvor der er masser af plads til både byst og mave. 

Alle vores massage terapeuter har flere års erfarenhed af at give graviditets massage så du er i gode hænder.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.