Thai yoga massage​

​Klassisk thai fodmassage - mere end bare en fodmassage...

Ligesom i zoneterapien, også kaldt refleksologi, bruges forskellige punkter under fødderne til at stimulere andre organer og forbedre deres funktion i kroppen. Thai fodmassage er mere end bare en afslappende og rar fodmassage. Den hjælper med at øge impulser til dit nervesystem, styrke dit immunforsvar og dræner dit lymfesystem for affaldsstoffer. Under behandlingen bruges både hænder og traditionel thai stick.

Nogle punkter i foden kan være ømme, men trykket tilpasses og behandlingen er yderst behagelig og afslappende at få.

  • 30 min. thai fod massage. - behandlingen fokuseres på og under dine fødder
  • 45 min. thai fod massage - fokus på fødder og lægge
  • 60 min. thai fod massage - traditionel thai fod massage hvor din terapeut arbejder under foden, på foden, på lægge og hele dine ben og lår

​​

Klassisk thai yoga massage

​Thai massage følger ligesom thai fodmassage nogle bestemte meridianpunkter i hele kroppen. En unik blanding af tryk på energipunkter og stretching så at eventuelle blokeringer åbnes, muskulaturen smidigøres og din mobilitet bliver bedre.

Thaimassage stimulerer kroppens energibaner på en helt særlig måde, behandlingen går dybt, men er utrolig behagelig og afslappende at modtage, og er særdeles gavnlig hvis du døjer med stress, kredsløbbesvær, fordøjelse problemer eller har brug for smertelindring i muskler og led. 

​Du kan vælge om din thai yoga massage skal foregå med eller uden olie. Det vil sige vælger du uden olie foregår behandlingen med behageligt løst siddende tøj på, som du selv tager med hjemfra.

Behandlingen foregår som udgangspunkt på madras på gulvet, med mindre du af fysiske årsager har problem med at komme  ned eller op fra gulvet.

Så kan massagen i stedet foregå på en massage briks. Er du gravid vil du ligeledes få din massage på en graviditetsbriks, og behandlingen bliver tilpasset den gravide.

Vi laver ikke spinal setting - dvs vi manipulerer/"knækker" ikke i vores behandlinger.

Priser

Thai fodmassage

30 min. 

400,-

Thai fodmassage

​45 min. 

525,-

Thai fodmassage​

60 min. 

650,-

Thai helkropsmassage

60 min. 

695,-

Thai helkropsmassage

75 min. 

825,-

Thai helkropsmassage

90 min. 

950,-

Thai wellness 90 min

Fodbad/fodmassage/helkropsmassage

950,-

Klippekort á 6 gange. 10% rabat​

Du kan altid forsøde din oplevelse hos os med ekstra massage eller en dejlig forplejning.

Vi skræddersyr gerne din behandling, så den bliver helt speciel. Skriv til os og fortæl os om dine ønsker og budget, og vi går ind i en kreativ tænkeboks.

Her kan du læse videre om andre behandlinger,

 hvor vi bruger effektive triggerpunkter

Dyb massage mod muskelsmerter, arbejdsskader, musearm, rygsmerter, skuldersmerter og nakkesmerter. Fysiurgisk massage virker også eminent mod hovedpine & kæbespændinger. Kan indeholde blide men effektive stræk.

Medium til dyb massage med fokus på muskelsmerter men også gavnlig hvis du lider af andre symptomer som f .eks stress, depressioner, irritabilitet, rastløshed, søvnløshed osv. Kan indeholde blide stræk

Zoneterapien arbejder på reflekszoner på, og under dine fødder. Der stimuleres og trykkes på forskellige punkter under fødderne der påvirker dine muskler, hormonsystem, nervesystem og organ. Behandlingen har positiv effekt på dit immunforsvar og virker smertestillende og stressforebyggende.
Du beholder dit tøj på under hele behandlingen.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.