Japansk lifting med Vitamin C

- naturlig ansigtsløft uden botox og fillers.​

80 min / 825,-

Ansigtet er den mest udtryksfulde, sensitive og følsomme kropsdel vi har. Ansigtet er vores spejl ud mod verden der fortæller hvordan vi har det, og hvem vi er. Det er med vores ansigt vi viser om vi er glade, sure eller kede af det, åbne og imødekommende, eller lukkede og indadvendte.

Oplevelser som sorg, stress, angst og irritation kan efterlade udtryk i vores ansigt. Kost og søvnvaner efterlader spor og afslører vores velbefindende.

I vores samfund har det ydre for længst vist hvilken betydning det har, og uanset om vi er enige om hvor meget fokus udseende og evig ungdom skal have, så ændrer det ikke på at udviklingen peger på hurtige quick fiks med indsprøjtninger og det ene mere kemiske produkt end det andet.

Her skiller sig Japansk kraftig ud. Med Japansk Lifting genopretter vi muskelspændinger, asymmetri og fine linjer på en naturlig måde.

​​

Hvad er Japansk Lifting?

Japansk Lifting er en ny metode indenfor naturlig ansigtsløftning uden kirurgi eller unaturlige indsprøjtninger af nervgifter.

Men Japansk Lifting er ikke kun en overfladisk behandling der udglatter dine linjer og rynker i ansigtet. De hud og vævsopstrammende teknikker vi bruger i kombination med dybdegående ansigtsmassage, nervestimulering, ansigts zoneterapi, akupunktur ( frivilligt ) og lymfedrænage stimulerer hele kroppen og virker afspændende og stressforebyggende.

Virker det?

Ja, det gør det. På samme måde som vi bruger vores kroppe til at udføre et arbejde så har ansigtet ligeledes mange funktioner. Ansigtet har 24 muskler der varetager vores mimiker, tygger vores mad, artikulerer og blinker. Ansigtsmusklerne er det som forbinder ansigtets, halsens og skalpens hud med de underliggende kranieknogler. Overspænding af nogle muskler og underspænding af andre kan give gener i bidefunktionen eller irriterende hovedpine. Så på samme måde som du kan få behandlet myoser og ømheder i spændte kropsmuskler, kan du få behandlet spændinger og ophobninger i ansigtet og opleve bland andet opleve:

 • bedre bidfunktion
 • lindring af kæbespændinger
 • lindring af migræne og hovedpine
 • stressreducering

​​

Bedre symmetri og øget kollagen

Vores ansigtsmuskler sidder godt nok symmetrisk på hver side af ansigtet, men vi bruger til gengæld ikke vores ansigt symmetrisk, selv om vi måske tror at vi gør det. Vi spænder tit nogle muskler mere på en side end den anden side. Og jo mere spændinger vi har i vores ansigt, jo mere asymmetrisk ser man ud. Ved at formindske spændingsniveauet i muskler og bindevæv kommer de to sider til at ligne hinanden mere. Når vi så også stimulerer blodcirkulationen øges kollagen og muskeltonus, hvorved ansigtet får en mere naturlig farve og huden føles mere blød og elastisk.

​​

Enkel behandling eller et forløb?

Du kan sagtens booke en Japandk Lifting som enkeltstående behandling. Det er en fantastisk dejlig ansigtsbehandling der arbejder holistisk og som vil efterlade dig med med en ren hud som er fugtet med sunde urter og ingredienser. Du vil opleve en fornyet glød og elasticitet i ansigtet og hele din krop vil være stimuleret af de ansigtszoner og organzoner vi arbejdet på under din ansigtsbehandling.

Hvis du ønsker en effekt der kan ses kosmetisk, eller du til daglig er påvirket af kæbespændinger eller er udfordret på din bidefunktion så anbefaler vi et behandlingsforløb til dig.

Afhængig af hvad du kommer med af udfordringer så får vi en samtale omkring det og då skræddersyr vi et behandlingsprogram til dig.

​​

Hvad indgår i en Japans Lifting behandling?

 • Afrensning af ansigtet med cleansing milk og tonic
 • Stimulering af neurologiske punkter
 • Stimulering af organzoner
 • Linier/rynke stimulering
 • Afrensning af ansigtet & blid ansigtspeeling
 • Vitamin C maske & gaze. En super antioxidant, ultra-opstrammende maske på naturlig, organisk C-vitamin fra den afrikanske superfrugt Baobab. Masken øger dit C-vitamin kollagen og får din hud til at se synligt fast, lysnet og strammet op.

 • Efterbehandling med serum og fugtcreme
 • For- og efter billeder ( valgfrit, men anbefales ved forløb )

Japansk Lifting eller Kosmetisk akupunktur?

Vi anbefaler gerne at du starter med en Japansk Lifting behandling. Det er vores erfarenhed at selv om Kosmetisk Akupunktur er en effektiv behandling der virker dybt, så arbejder den bestemt mere potent når vi får lov til at arbejde med bindevævet først.

Ansigtet har mange spændinger og ophobninger. Stress, kæbespændinger og udfordringer i livet sætter sig både i ansigtets muskulatur og udtryk, og her gør Japansk Lifting en forskel.

Hvis du starter med at booke en Japansk Lifting behandling har vi mulighed at med ansigtszoneterapi, akupressur, lymfedrænage og nervestimulering give dug et langt mere harmonisk udtryk i dit ansigt og effekten er mere vedvarende.

Praktisk info

Makeup

Det er en fordel hvis du møder op uden makeup, da vi sparer lidt tid. Når det er sagt bliver dit ansigt altid rengjort i forbindelse med din behandling, så kommer du direkte fra job eller lignende, så fjerner vi naturligvis din makeup

Tøj

Du bør ikke have højhalset bluse på.

Produkter

Plantebaserede effektive produkter fra Kalahari.

Produkterne indeholder 95% naturlige ingredienser uden parabener, kemiske sulfater,

kunstige farvestoffer eller mineralske olier og er ikke testede på dyr. Produkterne kan bruges til alle med sart hud og til gravide.

Rødme

Massage og stimulering af akupressurpunkter og organzoner kan ge blussende kinder og lidt rødme. Rødmen plejer dog at lægge sig fint efter den beroligende fugtmaske.

Kontaktlinser

Da vi arbejder med øjenområdet kan dine kontaktlinser skubbes lidt. Lad os vide hvis du bruger kontaktlinser så prøver vi at tage ekstra hensyn. Hvis du har mulighed er du velkommen at tage dem af inden din behandling

Velegnet til alle hudtilstand

Priser

Japansk lifting - med opstrammende c-vitamin behandling

80 min. 

825,-

Kurforløb a' 6 behandlinger

Spar 10%

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.