​Zoneterapi

Zoneterapi, også kaldt reflexology er en gammel behandlingsmetode der bruges i hele verden. I fod terapi og zoneterapi bruger man akupressur og tryk på specifikke  punkter på og under foden, i hænder eller ansigt for at give afslapning, lindre spændinger og stimulere healing og hurtigere restitution.

De specifikke reflekszoner under fødderne afspejler hele vores krop, vores indre organer og skelettet,

og ved at behandle de specifikke områder og zoneterapi punkter lindrer zoneterapeuten stress, blokeringer og spændinger i kroppen. Zoneterapi forbedrer blodgennemstrømningen og iltningen til resten af kroppen og reducerer inflammatoriske tilstand og styrker immunforsvaret.

Derudover er zoneterapi en effektiv komplementær behandling mod hovedpine, menstruationssmerter, hormonelle ubalancer og overgangsalder. Ligeledes effektiv behandling mod forstoppelse, fordøjelsesproblemer og oppustethed.

Gør zoneterapi ondt?

Når der opstår ubalance i et organ eller en hvilken som helst anden del af kroppen, bliver det tilsvarende område på fødderne følsomme over for tryk, og det kan være områder eller punkter på fødderne som er ømme ved berøring. Disse ømme steder bruger din zoneterapeut til at lokalisere og diagnosticere hvor dine ubalancer sidder i kroppen.

Din behandlere stimulerer området med massage og tryk for at genoprette balancen. En zoneterapi-behandling kan således bruges både til at analysere organernes funktion i kroppen og afbalancere dem.

​​

Med zoneterapi kan vi behandle:

 • hovedpine
 • maveproblemer / fordøjelsesproblem
 • urinvejsbesvær
 • gener i overgangsalderen
 • øre-og bihuleinflammation
 • uregelmæssig menstruation
 • dårligt kredsløb
 • smerteproblemer i muskler og led
 • kroniske og akutte lidelser
 • astma, allergi og eksem
 • søvnløshed, stress og uro

Du behøver dog som udgangspunkt ikke have en regulær skade eller en konkret problemstilling for at få zoneterapi. Elsker du fodmassage så er behandlingen ren selvforkælelse og god vedligeholdelse for hele dit system.

Klinikken udsteder klippekort hvis du har brug for et behandlingsforløb.

6 klip giver 10 % rabat

Priser

Zoneterapi

30 min

45 min

60 min

​400,-

550,-

695,-

30 min zoneterapi & 30 min kropsmassage

60 min

725,-

30 min zoneterapi & 60 min kropsmassage​

90 min 

975,-​

Unik massage hvor der arbejdes på energipunkter, også kaldt meridianbaner. Stimulering og stretching af kroppens energibaner åbner blokeringer og smidiggør din mobilitet. Behagelig massage der hjælper på fordøjelse, kredsløb og smerter. Kan foregå med eller uden olie, med tøj på eller uden tøj.

Stress er ikke en tilstand, der opstår på relativt kort tid men som bygges op over noget tid. I vores dagligdag og hele livet igennem bliver vi udsat for en række større eller mindre følelsesmæssige udfordringer eller traumer, af fysisk eller følelsesmæssig karakter.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.