​Zoneterapi

Zoneterapi, også kaldt reflexology er en gammel behandlingsmetode der bruges i hele verden. I fod terapi og zoneterapi bruger man akupressur og tryk på forskellige punkter på, og under foden. De specifikke reflekszoner under fødderne afspejler hele vores krop, vores indre organer og skelettet.

Gør zoneterapi ondt?

Når der opstår ubalance i et organ eller en hvilken som helst anden del af kroppen, bliver det tilsvarende område på fødderne følsomme over for tryk, og det kan være områder eller punkter på fødderne som er ømme ved berøring. Disse ømme steder bruger din zoneterapeut til at lokalisere og diagnosticere hvor dine ubalancer sidder i kroppen.

Din behandlere stimulerer området med massage og tryk for at genoprette balancen. En zoneterapi-behandling kan således bruges både til at analysere organernes funktion i kroppen og afbalancere dem.

​​

Med zoneterapi kan vi behandle:

 • hovedpine
 • maveproblemer / fordøjelsesproblem
 • urinvejsbesvær
 • gener i overgangsalderen
 • øre-og bihuleinflammation
 • uregelmæssig menstruation
 • dårligt kredsløb
 • smerteproblemer i muskler og led
 • kroniske og akutte lidelser
 • astma, allergi og eksem
 • søvnløshed, stress og uro

Du behøver dog som udgangspunkt ikke have en regulær skade eller en konkret problemstilling for at få zoneterapi. Elsker du fodmassage så er behandlingen ren selvforkælelse og god vedligeholdelse for hele dit system.

Klinikken udsteder klippekort hvis du har brug for et behandlingsforløb.

6 klip giver 10 % rabat

Priser

Zoneterapi

45 min

500,-

Zoneterapi & kropsmassage

75 min

750,-

​Zoneterapi & kranio sakral terapi

90 min

850,-

Unik massage hvor der arbejdes på energipunkter, også kaldt meridianbaner. Stimulering og stretching af kroppens energibaner åbner blokeringer og smidiggør din mobilitet. Behagelig massage der hjælper på fordøjelse, kredsløb og smerter. Kan foregå med eller uden olie, med tøj på eller uden tøj.

Stress er ikke en tilstand, der opstår på relativt kort tid men som bygges op over noget tid. I vores dagligdag og hele livet igennem bliver vi udsat for en række større eller mindre følelsesmæssige udfordringer eller traumer, af fysisk eller følelsesmæssig karakter.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Mandag - lørdag

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Aflysninger indberettes til Mijo Lodge pr. telefon eller booking system senest 24 timer i forvejen, af hensyn til klinikkens planlægning.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.