​      

Månedens massage og wellness tilbud

Vores mest populære tilbud, og vores mest bookede behandling - hver måned!

Velkommen til Mijo Lodge månedstilbud på massage, wellness, spa, fodmassager og ansigtsbehandlinger.

Hver måned kombinerer vi alle elementer i en skøn potpourri til en særdeles prisvenlig og unik oplevelse.

Kreative behandlere laver smukke fodbad og sammensætter skønne behandlinger

Vi blander urter, blomster og frugter i fodbadet, laver peelinger, og lader fantasien flyde når vi laver vores månedens tilbud. Intet er for stort eller småt, og vores gæster elsker dem og kommer igen og igen. Populariteten er så stor på disse behandlinger at vores kunder booker dem i forvejen uden at vide hvad 

næste måneds tilbud indeholder. Det er fantastisk at opleve glade gengænger der viser os den tillid, og vi elsker at lave disse kreationer! 

Månedens tilbud

- ligesom man kan høre på navnet, er det et tilbud der gælder den pågældende måned, Fra starten af måneden til månedsskiftet. Du kan sagtens købe et gavekort til Månedens tilbud, men hvis du ikke når at bruge det den pågældende måned, så må du bruge dit gavekort til noget af de efterfølgende tilbud der dukker op de efterfølgende måneder. Så hold øje med vores hjemmeside eller Facebook og skynd dig at booke en tid når du finder et tilbud du kan lide.

Vi glæder os til at byde dig velkommen! 

pic_kropsindpakning

Julefryd - 75 min / 595:-

Slip for julestress og jag og book en tid til årets sidste måneds tilbud. Læn dig godt tilbage med husets aromatiske gløgg ved hånden og mærk varmen fra de behagelige, og velkendte julekrydderier.

Vi har fyldt vores fod kar op med rensende saltkrystaller og alle de gode julekrydderier. Vi har varme i briksene, varme lavasten og varme ansigtsomslag som vil lege med alle dine sanser. Du bliver æltet, nusset og passet på under alle de 75 min og når du forlader Mijo er det med fornyet energi og et smil på læben.
Og med julestemningen helt i top!


  • Fodbad med ristet kanelkokos, fodmassage med lavasten og fodindpakning...


Fodbad med saltkrystaller, mandarin og knust chili, appelsinskiver og stjerneanis.
Dine fødder scrubbes med ristet kanelkokos og nærende og fugtgivende olie.

  • Fodmassage med varme sten


Vel oppe på den varme briks lægger vi lavasten på den dybe ryg muskulatur, langsmed hele din rygsøjle. Mens varmen langsomt spreder sig som en varm omfavnelse, modtager dine fødder og lægge en lavastensmassage og blid stretching.
Dine fødder pakkes ind i plastikposer og paraffinsokker under resten af behandlingen.

  • Ryg, skulder og nakkebehandling i appelsinolie


Efter føddernes forkælelse er det ryggens tur.
De varme sten fjernes, og en klassisk massage med appelsinduft toner frem øver hele ryggen.
Der arbejdes med både balder, lænd, skulder og nakke med omvekslende blidhed og dybde.  • Varme ansigtsomslag & håndmassage


Du bliver vendt rundt på briksen og vi lægger forsigtigt et varmt afslappende ansigtsomslag med appelsin og tea tree om dit ansigt mens du får den mest beroligende hånd- og underarms massage.
Vores Kalahari face mist der beroliger, hydrerer og plejer din hud med fugt giver en øjeblikkelig følelse af velvære og friskhed til huden og afslutter årets December tilbud.Tiderne bliver revet væk så skynd dig at booke en tid hvis du skal nå at få en yderst velfortjent og varm behandling i et, mindst sagt udfordrende år.

Rigtig glædelig jul fra Mijo.

Behandlingerne kan bookes som single behandling eller parbehandling, online eller via henvendelse via vores kontaktformular

Ekstra forplejning - eller ekstra massage? Eller begge ting?

Til alle vores massager, ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger eller andre tilbud - har du mulighed at skræddersy og tilpasse din behandling med lidt ekstra krydderi. 

Synes du din behandling mangler fodmassage, eller elsker du bare en afstressende hånd eller ansigtsmassage, så kan du tilkøbe 15 min massage ekstra velvære til din behandling for 150,- i tillæg.

Eller - I kan bestille en forplejning som I kan nyde af i forlængelse af jeres behandling.

Kølende bobler, frugtanretning og chokolade - eller et alkoholfrit alternativ med kold juice, friskskåret frugt og nødder...

Juice, vand, frugt og nødder  / 90,- for 2 personer

Mousserende vin, frugt og chokolade / 125,- for 2 personer

​God fornøjelse​ - vi ser frem til at se dig/jer!

​ Tilbuddet gælder hele november måned. Du kan booke tiden som både single-og parbehandling i vores online booking. Hvis I besøgt os før og ønsker specifikke behandlere til jeres par massage så vil vi bede jer ringe til os i stedet da vores bookingsystem kun kan administrere en ønsket behandlere og ikke to samtidig.

På forhånd tak. 

Mangler du et gavekort

Vidste du, at vi også sælger gavekort online. Du bestemmer prisen og så sender vi gavekortet lige hjem til din postkasse.

Vi har gjort det nemt, at give gode gaver.

Læs mere om vores gavekort her.

Kontakt og info​

Klinik MiJo v/ Miriam Johansson

Tlf.: 22 51 20 12

E-mail: kontaktmijo@gmail.com

Vi tager imod Dankort og kontanter / Please notice that we only accept dankort & cash.

Åbningstider​

​​Mandag - lørdag

kl. 10.00 - 19.00

Ved behov kan der laves særlige aftaler med klinikken også udenfor vores åbningstider.​

Afbudspolitik

Afbud meldes til Klinik MiJo pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning.

​Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af behandlingens pris. Har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.​