​      

Månedens massage og wellness tilbud

Vores mest populære tilbud, og vores mest bookede behandling - hver måned!

Velkommen til Mijo Lodge månedstilbud på massage, wellness, spa, fodmassager og ansigtsbehandlinger.

Hver måned kombinerer vi alle elementer i en skøn potpourri til en særdeles prisvenlig og unik oplevelse.

Kreative behandlere laver smukke fodbad og sammensætter skønne behandlinger

Vi blander urter, blomster og frugter i fodbadet, laver peelinger, og lader fantasien flyde når vi laver vores månedens tilbud. Intet er for stort eller småt, og vores gæster elsker dem og kommer igen og igen. Populariteten er så stor på disse behandlinger at vores kunder booker dem i forvejen uden at vide hvad 

næste måneds tilbud indeholder. Det er fantastisk at opleve glade gengænger der viser os den tillid, og vi elsker at lave disse kreationer! 

Månedens tilbud

- ligesom man kan høre på navnet, er det et tilbud der gælder den pågældende måned, Fra starten af måneden til månedsskiftet. Du kan sagtens købe et gavekort til Månedens tilbud, men hvis du ikke når at bruge det den pågældende måned, så må du bruge dit gavekort til noget af de efterfølgende tilbud der dukker op de efterfølgende måneder. Så hold øje med vores hjemmeside eller Facebook og skynd dig at booke en tid når du finder et tilbud du kan lide.

Vi glæder os til at byde dig velkommen! 

blackberry-1892904_640

Forårs Spa 75 min / 595,-

〰️Fod Spa med blødgørende citrusolie〰️

​Fodbad med hvide rosenblade og agurkskiver,

spækket med energigivende og forfriskende citrusolier der genopretter fugten hos tørre, trætte fødder.

〰️ Klassisk massage og Lomi Lomi 〰️

Vel oppe på massagebriksen starter din 40 minutter lange skræddersyede ryg, skulder og nakke massage, inspireret af klassisk afspændingsmassage og Lomi Lomi massage.
Ryggens muskulatur æltes, med fingrer, håndflader og underarme, og vi bruger tid på at løsne op for spændinger og myoser der har hobet sig op.

〰️ Fugtgivende kropspeeling 〰️

Godt afslappet på briksen efter massagen, så begynder vi at pirre din hud og dine sanser med vores vitaliserende og antioxiderende helkropspeeling bestående af grøn, hvid og sort the og essentielle fugtgivende olier.
Ryggen og benene skrubbes forsigtig, og resterende saltkrystaller fjernes efterfølgende med varme kompresser og handsker.

〰️ 10 min fodmassage 〰️

Prikken over i’et. Den perfekte afslutning. Blodgennemstrømningen suser rundt i musklerne efter massagen og huden summer efter at have blevet peelet.
Du modtager en hjertelig og afslappende fodmassage i lavendelcreme, der virker afstressende og beroligende på både krop og sind. Du vil opleve hvordan de sidste spændinger overgiver sig, og du vil forlade klinikken med opløftet energi og en lettet krop.

​​

Tilbuddet gælder hele maj måned. Hvis I besøgt os før og ønsker specifikke behandlere til jeres par massage så vil vi bede jer ringe til os i stedet da vores bookingsystem kun kan administrere en ønsket behandlere og ikke to samtidig.​

Behandlingerne kan bookes som single behandling eller parbehandling, online eller via henvendelse via vores kontaktformular

Ekstra forplejning - eller ekstra massage? Eller begge ting?

Til alle vores massager, ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger eller andre tilbud - har du mulighed at skræddersy og tilpasse din behandling med lidt ekstra krydderi. 

Synes du din behandling mangler fodmassage, eller elsker du bare en afstressende hånd eller ansigtsmassage, så kan du tilkøbe 15 min massage ekstra velvære til din behandling for 150,- i tillæg.

Eller - I kan bestille en forplejning som I kan nyde af i forlængelse af jeres behandling.

Kølende bobler, frugtanretning og chokolade - eller et alkoholfrit alternativ med kold juice, friskskåret frugt og nødder...

Juice, vand, frugt og nødder  / 90,- for 2 personer

Mousserende vin, frugt og chokolade / 125,- for 2 personer​

God fornøjelse - vi ser frem til at se dig/jer!

Mangler du et gavekort

Vidste du, at vi også sælger gavekort online. Du bestemmer prisen og så sender vi gavekortet lige hjem til din postkasse.

Vi har gjort det nemt, at give gode gaver.

Læs mere om vores gavekort her.

Kontakt og info​

Klinik MiJo v/ Miriam Johansson

Tlf.: 22 51 20 12

E-mail: kontaktmijo@gmail.com

Vi tager imod Dankort og kontanter / Please notice that we only accept dankort & cash.

Åbningstider​

​​Mandag - lørdag

kl. 10.00 - 19.00

Ved behov kan der laves særlige aftaler med klinikken også udenfor vores åbningstider.​

Afbudspolitik

Afbud meldes til Klinik MiJo pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning.

​Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af behandlingens pris. Har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.​