Månedens massage og wellness tilbud

Vores mest populære tilbud, og vores mest bookede behandling - hver måned!

Velkommen til Mijo Lodge måneds tilbud på massage, wellness, spa, fod massage og ansigtsbehandlinger.

Hver måned kombinerer vi disse elementer i en skøn potpourri til en særdeles prisvenlig og unik oplevelse.​

Kreative behandlere laver smukke fodbad og sammensætter skønne behandlinger

​Vi blander urter, blomster og frugter i fodbadet, laver peelinger, og lader fantasien flyde når vi laver vores månedens tilbud. Intet er for stort eller småt, og vores gæster er vilde med disse behandlinger. Populariteten er så stor på disse behandlinger at vores kunder booker dem i forvejen uden at vide hvad

næste måneds tilbud indeholder. Det er fantastisk at opleve glade gengænger der viser os den tillid, og vi elsker at lave disse kreationer!

​​

Månedens tilbud

- ligesom man kan høre på navnet, er det et tilbud der gælder den pågældende måned, fra starten af måneden til månedsskiftet.

Du kan sagtens købe et gavekort til Månedens tilbud, men hvis du ikke når at bruge det den pågældende måned, så kan du bruge dit gavekort til noget af de kommende tilbud der dukker op de efterfølgende måneder. Hold derfor øje med vores hjemmeside eller Facebook side og skynd dig at booke en tid når du finder et tilbud du kan lide.​

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

​Vi har sammensat to gode tilbud til skarpe priser, hvor vi kombinerer effektiv massage med dejlig afslappet wellness. Og en ansigtsbehandling der øger blodgennemstrømningen, dræner væske ophobninger og virker opstrammende og fugtgivende.

Behandlingerne kan med fordel kombineres på kryds og tværs - enten hvis I ønsker en lang wellnesspakke, eller hvis I hellere vil besøge os et par gange og vælge bland de forskellige muligheder og tilbud. Vælger I begge tilbud samtidig, så giver vi en dejlig frugtforplejning og juice, på husets regning.

Infusion -  fodbad, peeling og kropsmassage 75 min / 650,-

 Urtefodbad med soufflé scrub og varme lavasten

  • Varmt fodbad med den helt gode phyto miks. Vi koger et urtebad med sort og grønt te, hibiscus ,hyben, jasmin og bergamot og kommer det i vores mælkefodbad med blødgørende og velduftende citrusolie

  • Du serveres en kop the efter eget valg mens varmen fra fodbadet gør godt i hele kroppen

  • Dine fødder og lægge peeles og skrubbes med vores papaya og melon soufflé scrub. Enzymerne fra frugterne, sammen med olie og saltkrystaller renser og fugter, og gør dine fødder mærkbart bløde.

Rygmassage i Ginkgo Lime olie

  • Oppe på briksen lægges varme lavasten mellem tæerne som holder fødderne varme og som virker dejligt afslappende under resten af behandlingen.

  • 40 min valgfri massage på balder, ryg og skulder region i Ginkgo Lime olie. Kommer I flere end én samtidig, behøver I ikke at vælge densamme massage, men kan vælge individuelt hvis I ønsker dybdegående fysiurgisk massage, klassisk massage eller aroma massage.

Nakkebehandling med varme lavasten og blide udstræk

  • Sidste del af månedens behandling foregår når du ligger på ryggen. Vi bruger varme lavasten på den øverste del af skuldrene og i nakke muskulaturen for at løsne op for genstridige spændinger. Behandlingen afsluttes med et par blide udstræk i nakke og skuldre.

Yin Yang ansigtsbehandling

- med varme sten og GuaSha / 60 min - 595,-

En helt særlig ansigtsbehandling hvor vi arbejder med lymfe drænage, blodgennemstrømning og opstrammende teknikker. Din hud vil se sund og frisk ud, med en helt særlig glød efter endt behandling.

Kan bookes som enkel behandling eller som parbehandling. Kan med fordel kombineres med vores andet månedstilbud - Infusion.

Kombineres begge behandlinger giver vi en frugtforplejning med, hvor vi serverer sæsonens frugter og kold opfriskende appelsin juice.

Behandlingen indeholder:

•2x ansigtrens med plante produkter fra Kalahari

•Ansigtsmassage med varme lavasten for at varme musklerne op, og øge blodcirkulationen

•Lymfe drænage og lifting massage med GuaSha

•Vi bruger afkølende ansigtsroller for at køle huden ned efter behandlingen og for at dræne væske ophobninger

•Beroligende og fugtgivende Honebush maske

•Mens ansigtsmasken arbejder, modtages en dejlig og afslappende hånd og underarmsmassage i vores velduftende og aromatiske Kalahari body butter

•Afrensning med Kalahari Rooibos kompres 

•Marula oil og moisturizer 

Tilbuddene gælder fra 12/9-31/10-2022

Hvis I besøgt os før og ønsker specifikke behandlere til jeres par massage så vil vi bede jer ringe til os i stedet da vores bookingsystem kun kan administrere en ønsket behandlere og ikke to samtidig.

Behandlingerne kan bookes som single behandling eller parbehandling, online eller via henvendelse via vores kontaktformular

​​

Ekstra forplejning eller ekstra massage?​

Til alle vores massager, ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger eller andre tilbud - har du mulighed at skræddersy din behandling.

Synes du din behandling mangler en hovedbundsmassage, eller elsker du bare en afstressende ansigtsmassage, så kan du tilkøbe 15 min ekstra velvære til din behandling for 150,- i tillæg.

I kan derudover bestille en forplejning som I kan nyde af, i forlængelse af jeres behandling.

Kølende bobler, frugtanretning og chokolade - eller et alkoholfrit alternativ med kold juice, friskskåret frugt og nødder...

  • Juice, vand, frugt og nødder / 90,- for 2 personer
  • Mousserende vin, frugt og chokolade / 150,- for 2 personer

Priser

Infusion /  75 min

Yin Yang /  60 min

 

Begge behandling inkl. forplejning: 

650,- per pers.

595,- per pers

1245,- per pers.​

 ​

Gå ikke glip om vores tilbud, events og nyheder på vores event side. 

Her finder du velvære oplevelser til mor og far, til veninden eller dig selv.​

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Mandag - lørdag

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Aflysninger indberettes til Mijo Lodge pr. telefon eller booking system senest 24 timer i forvejen, af hensyn til klinikkens planlægning.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.