Månedens massage og wellness tilbud

Vores mest populære tilbud, og vores mest bookede behandling - hver måned!

Velkommentil Mijo Lodge måneds tilbud på massage, wellness, spa, fod massage og ansigtsbehandlinger.

Hver måned kombinerer vi disse elementer i en skøn potpourri til en særdeles prisvenlig og unik oplevelse.​

Kreative behandlere dekorerer smukke fodbad og sammensætter skønne behandlinger

​Vi blander urter, blomster og frugter i fodbadet, laver peelinger, og lader fantasien flyde når vi laver vores månedens tilbud. Intet er for stort eller småt, og vores gæster er vilde med disse behandlinger. Populariteten er så stor på disse behandlinger at vores kunder booker dem i forvejen uden at vide hvad

næste måneds tilbud indeholder. Det er fantastisk at opleve glade gengænger der viser os den tillid, og vi elsker at lave disse kreationer!

​​

Månedens tilbud

- ligesom man kan høre på navnet, er det et tilbud der gælder den pågældende måned, fra starten af måneden til månedsskiftet.

Du kan sagtens købe et gavekort til Månedens tilbud, men hvis du ikke når at bruge det den pågældende måned, så kan du bruge dit gavekort til noget af de kommende tilbud der dukker op de efterfølgende måneder. Hold derfor øje med vores hjemmeside eller Facebook side og skynd dig at booke en tid når du finder et tilbud du kan lide.​

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

​Træd ind i en verden af total afslapning og begynd din rejse til velvære og foryngelse lige her. Lad os forkæle dig fra top til tå og lade dig opleve den ultimative følelse af velvære og skønhed. Giv dig selv et pusterum, eller invitere én med, som Du synes fortjener kvalitetstid ligesom dig. 

Vital Cadau - 75 min

"Vital Cadau betyder Livgivende gave" og er kreeret af en af klinik Mijos kunder og kan nydes frem til 30.06.2024, så længe det er tider. Behandlingen kan bookes online som single behandling eller parbehandling. Vi serverer et forfriskende glas iste med isterninger og syrlig citron mens Du/I nyder jeres fodbad. 

Vital Cadeau indeholder: 

  • Afslappende fodbad beriget med magnesium, havsalt, urter, kiwi og lime der forfrisker og genopliver dine trætte fødder.

  • Dyb skræddersyet massage med mint og eukalyptusolie på ryg, skulder og nakke, udført af vores dygtige behandlere, der finder og løsner hver eneste spænding i din ryg, så du føler dig fuldstændig revitaliseret.  

  • Efter massagen starter rejsen til en smukkere hud, med vores anti-age ansigtsbehandling, Plantebaserede produkter fra Kalahari, med fortryllende sydafrikanske dufte, der omslutter dig i harmoni og fugtpleje, skaber rammerne omkring denne velvære behandling. Oplev den magiske GuaSha, ansigtsmassagen der forbedrer blodcirkulationen, dræner væske og ophobninger, og reducerer fine linjer, alt imens du nyder følelsen af total afslapning.

  • Vores Vita Gel anti-age maske, der tilfører vitalitet og glød til din hud, så du stråler af ungdommelighed og velvære, afslutter hele hærligheden på fineste måde og du forlader klinikken på lette fødder, med afspændte muskler og en smuk hud med fin glød.

Tilbuddet gælder til 30.06.2024

Hvis I besøgt os før og ønsker specifikke behandlere til jeres par massage så vil vi bede jer ringe til os i stedet da vores bookingsystem kun kan administrere en ønsket behandlere og ikke to samtidig.

Behandlingerne kan bookes som single behandling eller parbehandling, online eller via henvendelse via vores kontaktformular

​​

Ekstra forplejning eller ekstra massage?​

Til alle vores massager, ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger eller andre tilbud - har du mulighed at skræddersy din behandling.

Synes du din behandling mangler en hovedbundsmassage, eller elsker du bare en afstressende ansigtsmassage, så kan du tilkøbe 15 min ekstra velvære til din behandling for 150,- i tillæg.

I kan derudover bestille en forplejning som I kan nyde af, i forlængelse af jeres behandling.

Kølende bobler, frugtanretning og chokolade - eller et alkoholfrit alternativ med kold juice, friskskåret frugt og nødder...

  • Juice, vand, frugt og nødder / 90,- for 2 personer
  • Mousserende vin, frugt og chokolade / 150,- for 2 personer

Priser

Vital Cadeau /  75 min

( lørdage )

Forplejning med cava/frugt/chokolade

695,- per pers.

(795,- per pers.)​

.​

​75 ,- per pers.​

 ​

Gå ikke glip om vores tilbud, events og nyheder på vores event side. 

Her finder du velvære oplevelser til mor og far, til veninden eller dig selv.​

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.