Månedens massage og wellness tilbud

Vores mest populære tilbud, og vores mest bookede behandling - hver måned!

Velkommen til Mijo Lodge måneds tilbud på massage, wellness, spa, fod massage og ansigtsbehandlinger.

Hver måned kombinerer vi disse elementer i en skøn potpourri til en særdeles prisvenlig og unik oplevelse.​

Kreative behandlere laver smukke fodbad og sammensætter skønne behandlinger

​Vi blander urter, blomster og frugter i fodbadet, laver peelinger, og lader fantasien flyde når vi laver vores månedens tilbud. Intet er for stort eller småt, og vores gæster er vilde med disse behandlinger. Populariteten er så stor på disse behandlinger at vores kunder booker dem i forvejen uden at vide hvad

næste måneds tilbud indeholder. Det er fantastisk at opleve glade gengænger der viser os den tillid, og vi elsker at lave disse kreationer!

​​

Månedens tilbud

- ligesom man kan høre på navnet, er det et tilbud der gælder den pågældende måned, fra starten af måneden til månedsskiftet.

Du kan sagtens købe et gavekort til Månedens tilbud, men hvis du ikke når at bruge det den pågældende måned, så kan du bruge dit gavekort til noget af de kommende tilbud der dukker op de efterfølgende måneder. Hold derfor øje med vores hjemmeside eller Facebook side og skynd dig at booke en tid når du finder et tilbud du kan lide.​

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Maj måned byder på to tilbud, og en ny behandling i klinikken som du får til spotpris hele maj måned. Vores månedstilbud er kreeret sådan, at de med fordel kan kombineres, hvis du synes at du vil prioritere dig selv, eller en du holder af med holistisk velvære for hele kroppen.

Bookes begge tilbud giver vi desuden en forplejning på huset, med sæsonens frugter, juice og nødder, som kan nydes mens I får jeres fodbad.

Honey Gold - 75 min / 650,-

 • Kropsmassage
 • Kropsindpakning med honning & kaviar
 • Ansigtskur
 • Afrensning med varme kompresser

Kropsmassage

40 min grundig ben-balde-ryg-skulder og nakke massage hvor du selv vælger om du ønsker en dygdegående fysiurgisk massage, en klassisk afspænding, eller en wellness inspirerende aroma massage. Du kan også vælge en kombination hvis du ikke kan vælge!

Kropsindpakning

Vi ælter hele kroppen ind i honning og kaviar gel som arbejder fugtgivende på hele kroppen pga den høje koncentration af vitamin C. Du pakkes nænsomt ind i plastiklagen og tæppe, mens vitaminer, sporstoffer og aminosyrer fra kaviaren sluses ind i din hud og sikrer en sund, fugtet, glat, smidig og ren hud.

Indpakningen virker antiseptisk og er derfor velegnet også til sensitiv hud og hudskoldning.

Ansigtskur

Dit ansigt afrenses i Kalahari Cleansing milk, og vi påfører dit ansigt en Vitamin C maske mens du modtager en vidunderlig hovedbundsmassage!

Varme kompresser

Mens ansigtsmasken laver underværker og booster din hud med fugtgivende komponenter, fjernes det overskydende produkt fra indpakningen, med bløde rensehandsker og varme håndklæde-kompresser.

Forårsklar - 90 min / 750,- (norm.pris 1100,-)

 • Fodbad med grapefrugt og citronskiver
 • Pedicure - kosmetisk fodbehandling
 • Stenmassage
 • Ansigtsbehandling

Fodbad & pedicure

Dine fødder kommer i fodbad med frisk grapefrugt​ og citronskiver. Du tilbydes en kop the eller kaffe mens varmen spreder sig i hele kroppen. Efter fodbadet bliver fødderne godt plejet, neglene bliver renset, poleret, filet og rettet. Neglebånd skubbes, behandling med negleolie og afsluttende fugtcreme.

Rygmassage med varme lavasten

Skøn og dybt afslappende stenmassage med varme lavasten på ryg, skulder og nakke

Ansigtsbehandling

30 min quick spa facial som renser og gennemfugter huden og giver den en frisk forårsglød. Vi bruger naturlige produkter fra Kalahari. I ansigtsbehandlingen indgår:

 • 2x afrensning af ansigtet
 • Blid enzyme buff peeling
 • Ansigtsmassage
 • Honey bush soufflémaske
 • Efterbehandling med serum og fugtgivende moisturiser

-

​Tilbuddene gælder i maj måned. Hvis I besøgt os før og ønsker specifikke behandlere til jeres par massage så vil vi bede jer ringe til os i stedet da vores bookingsystem kun kan administrere en ønsket behandlere og ikke to samtidig.

Behandlingerne kan bookes som single behandling eller parbehandling, online eller via henvendelse via vores kontaktformular

​​

Ekstra forplejning eller ekstra massage?​

Til alle vores massager, ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger eller andre tilbud - har du mulighed at skræddersy din behandling.

Synes du din behandling mangler en hovedbundsmassage, eller elsker du bare en afstressende ansigtsmassage, så kan du tilkøbe 15 min ekstra velvære til din behandling for 150,- i tillæg.

I kan derudover bestille en forplejning som I kan nyde af, i forlængelse af jeres behandling.

Kølende bobler, frugtanretning og chokolade - eller et alkoholfrit alternativ med kold juice, friskskåret frugt og nødder...

 • Juice, vand, frugt og nødder / 90,- for 2 personer
 • Mousserende vin, frugt og chokolade / 150,- for 2 personer

Priser

Honey Gold:   75 min

​Forårsklar:       90 min        

650,-

750,-

Gå ikke glip om vores tilbud, events og nyheder på vores event side. 

Her finder du velvære oplevelser til mor og far, til veninden eller dig selv.​

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Mandag - lørdag

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Aflysninger indberettes til Mijo Lodge pr. telefon eller booking system senest 24 timer i forvejen, af hensyn til klinikkens planlægning.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.