​      

Månedens massage og wellness tilbud i Klinik MiJo

Yin Yang - 75 min / 595,-

Yin yang står for harmoni og balance. Månedens tilbud er et festfyrværkeri for sanserne hvor varme og kulde møder hinanden i en fin balance. Vi fokuserer både på den dybe effektive behandling og på at få det mentale tilstand helt ned i gear.

Fodbad med chili, lakridsrod, kakaoskaller og ingefær

.... holder forkølelsen for døren. Nyd din udvalgte yndlings the, læs et blad eller nyd stilheden mens varmen fra fodbadet spreder sig som en varm bølge gennem kroppen.

Kakaopeeling

Fødder og lægge skrubbes nænsomt med vores dejlige kakao peeling, der dufter så dejligt at man får lyst til at spise den.

Med en sitrende fornemmelse i de blødgjorte fusser går rejsen videre til massagebriksen

20 min Yin Yang stenterapi - med varme og kolde sten

Her inviterer vi til en ganske særlig oplevelse - Yin Yang Stenmassage. I stedet for traditionel stenmassage hvor vi kun bruger varme lavasten bruger vi i denne massageform også marmorsten - der køler ned i stedet for at varme 😊

Du oplever en massage på hele bagsiden af kroppen, med vekselvis kolde og varme sten, der øger blodcirkulationen, giver en dyb afspænding og hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer. Varmen fra stenene bløder op muskulaturen og kulden lindrer inflammationer og infiltrationer. Disse to elementer giver en helt særlig oplevelse for både krop og sind.

Fokus - 30 min massage med Din udvalgte massageform

De resterende 30 min af din kropsmassage vælger du selv hvilken type massage du ønsker. Vælg mellem blid aroma massage, klassisk afspænding eller dyb fysiurgisk massage. Du vælger således også om du ønsker de 30 min på benene, eller måske en tiltrængt ryg, skulder og nakkemassage. Eller hvorfor ikke, 30 min rendyrket wellness på hænder, fødder og hovedbund?

Face up - 10 min ansigtsmassage med marmorsten

Efter en lille times massage er det rart at komme rundt på ryggen og få arbejdet med de mimiske muskler. Vi kombinerer den klassiske ansigtsmassage som du kender i forvejen, med små kolde marmorsten. De kølige sten virker beroligende på huden, men opfriskende efter en lang kropsmassage, og fuldender denne særlige behandling ganske fint...

Velbekomme... tilbuddet gælder hele marts måned. 

Mangler du et gavekort

Vidste du, at vi også sælger gavekort online. Du bestemmer prisen og så sender vi gavekortet lige hjem til din postkasse.

Vi har gjort det nemt, at give gode gaver.

Læs mere om vores gavekort her.

Kontakt og info​

Klinik MiJo v/ Miriam Johansson

​Strandboulevarden 158,

2100 København Ø

Tlf.: 22 51 20 12

E-mail: kontaktmijo@gmail.com

Vi tager imod Dankort og kontanter / Please notice that we only accept dankort & cash.

Åbningstider​

​​Mandag - lørdag

kl. 10.00 - 19.00

Ved behov kan der laves særlige aftaler med klinikken også udenfor vores åbningstider.​

Find os

Afbudspolitik

Afbud meldes til Klinik MiJo pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning.

​Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af behandlingens pris. Har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.​