Wellness for mænd

Københavns mindste spa har ikke glemt mændene.

Faktisk har vi næsten lige så mange mænd der besøger vores klinik som kvinder.

Vi tror selve det er fordi vores behandlinger favner bredt, og fordi vores klinik er mere rå end feminin, med murstensbeklædte vægge og tagbjælke i loftet.

Vores mandlige gæster føler ikke de træder ind i et kvinde univers, med farver og dufter og nips de ikke kender. Stemningen hos os er enkel og ukompliceret, mens vores faglige niveau er højt.

​​

Cremer, olier og massage er måske normalt noget vi forbinder mere med kvinder end med mænd. Når mænd går til behandling er det ofte for at få “fikset” et hold i ryggen, en stiv nakke eller en overbelastnings skade i forbindelse med sport.

Men det betyder ikke at wellness er forbeholdt kvinder. Lige så lidt som at wellness bare er nusseri. Det behøver det slet ikke at være.

Du har som kunde, altid indflydelse over hvor dybdegående din massage skal være. Uanset om du vælger at få en massage, eller en wellness pakke med flere elementer i.

Vores mandlige besøgere synes det er virkelig dejligt at få en timeout, slippe for kontrollen lidt, og bare nyde en time eller to på massagebriksen.

Fordi vi har en side der hedder wellness til mænd, betyder det ikke at I ikke kan vælge en af de andre behandlinger i vores menu det, selvfølgelig kan I det!

Alle vores massager og wellness pakker, alle vores ansigtsbehandlinger, fodbehandlinger og voksbehandlinger, på nær intim voks - kan bookes af mænd.

Den her side er blot en ekstra konfetti. Kun til jer mænd. Og vores forplejning med bobler og frugt er skiftet ud til kold øl og snaks - hvis man vil have lidt ekstra forkælelse oveni.

​​

Mangler du noget i nedenstående behandlinger?

Synes du godt du kunne bruge noget mere wellness, når nu det skulle være, så anbefaler vi vores 15 min tillægs behandlinger.

Du kan vælge mellem hovedbundsmassage, håndmassage, ansigtsmassage eller fodmassage. Tillægsbehandlingerne koster 150,- og du vælger dem til i din booking.

Vagabond, Klinisk Fodbehandling (60 min.)

Behandlingen udføres af kosmetolog.

 • Fodbad med pebermynte
 • Filing af hård hud & neglebånd behandles
 • Klipning & formning af negle
 • Fodmassage & fodcreme

​Alfa (60 min.)

Behandlingen udføres af massør.

 • Rygpeeling
 • Afspændingsmassage
 • Ansigtsrens & ansigtsmassage

Kropsbehandlingen starter med en dybdegående afspændingsmassage på ryg, skuldre og nakke.

Herefter renses & scrubbes ryggen med hjælp af en forfriskende saltpeeling på ryggen.

Ansigtet rengøres let og der afsluttes med en afstressende ansigtsmassage.

M.A.N.D (150 min.)

Kvinder har nu ikke eneret på et par timers effektiv velvære! Forkæl manden i dit liv med et gavekort til wellness, eller und dig selv et par timers uforpligtende velvære

 • Et klassisk kurbad til fødderne som inkluderer scrub, aromatisk fod & lægmassage samt multivitaminmaske
 • Tørbørstning og skrub med hampehandske for at effektivt fjerne døde hudceller.
 • 90 min. dybdemassage til de forsømte muskler.
 • Vi fjerner overskydende massage olie med skummende friskduftende pebermyntesæbe som sammentrækker huden og virker bakteriehæmmende.
 • Behandlingen afsluttes med plejende bodylotion

​Til sidst - efter endt behandling og for at komme helt ned i gear - får denne heldige mand lov at nyde en kold øl og lidt lækkerier til ganen.​

Priser

Vagabond, Klinisk Fodbehandling

60 min.

600 ,-

​Alfa

60 min.

675 ,-

​M.A.N.D

150 min.

1450 ,-

Can we help you?

Do you have questions for us, our treatments or do you want to book an appointment? So do not hesitate to contact us, fill out the form and we will get back to you as soon as possible. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v/Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Click here for directions

Find os her

Opening hours

Monday - Saturday

10.00 - 19.00

If necessary, special agreements can be made with the clinic also outside our opening hours.

Cancellation Policy & Payment

Cancellations are reported to Mijo Lodge per. telephone or booking system no later than 24 hours in advance, for the sake of the clinic's planning.

In case of no-show, the full amount of the treatment price will be invoiced. If you have a cut card, you lose a cut and with a gift card this is canceled.

We accept Dankort, mobile pay and cash / Please notice that we only accept Dankort, mobile pay & cash.