​Klippekort til massage, kranio sakral terapi eller ansigtsbehandling

Mijo har mange genbesøger, hvilket vi er glade for. Det er ingen tvivl om at en behandling bliver langt mere effektiv når vi som terapeuter får muligheden at gå i dybden med vores arbejde. Selv om vi er opbygget med den samme anatomi er vi mennesker meget forskellige, både på grund af arv og miljø, men også oplevelser, livserfarenheder, og vores måde at leve på.

Når du som klient køber et klippekort så lægger vi en plan sammen, for hvordan vi skal komme dine gener og smerter til livs. Hvad ønsker du at få arbejdet med, og hvad er dine forventninger til et behandlingsforløb?

Nogle af vores kunder køber et klippekort til massage, kranio sakral ​terapi eller ansigtsbehandling, kun for at spare nogle penge og så kommer de når de synes at de har tid og brug for det. Og det er selvfølgelig helt i orden.

Andre kunder behøver hjælp. Hjælp til at få sit stressniveau ned, til at sove bedre, og få tankerne i skak. Andre har ondt i kroppen og ledder, ondt i hovedet, har musearm, muskelkramper eller problem med kæbespændinger og bidefunktioner.

Måske har du en problematisk hud du er ked af, en hypersensitiv hud der ikke kan tåle noget som helst, eller måske føler du at du trænger til at få de fine linjer i ansigtet til at trække lidt opad, i stedet for nedad. 

Skræddersyet individuelt behandlingsforløb

​Behovet er forskelligt, og derfor har vi også mange forskellige behandlere hos Mijo.

Når der er lavet en forventningsafstemning så ved vi også hvilke behandlere der ville kunne hjælpe dig.

Hvis det er gavnligt, og med din accept så samarbejder vi terapeuter en gang imellem med hinanden hvis det kræver tværfaglige behandlinger.

Du har naturligvis også al mulighed for at vælge hvilken behandlere du vil ind til.

I klinikken sælger vi 6:turs klippekort som giver 10% rabat. Klippekortet skal bruges på 1 år. 

Mijo Lodge v/Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Click here for directions

Find os her

Opening hours

Monday - Saturday

10.00 - 19.00

If necessary, special agreements can be made with the clinic also outside our opening hours.

Cancellation Policy & Payment

Cancellations are reported to Mijo Lodge per. telephone or booking system no later than 24 hours in advance, for the sake of the clinic's planning.

In case of no-show, the full amount of the treatment price will be invoiced. If you have a cut card, you lose a cut and with a gift card this is canceled.

We accept Dankort, mobile pay and cash / Please notice that we only accept Dankort, mobile pay & cash.