Structural integration

- vejen tilbage til din krops naturlige kropsholdning og balance

Structural Integration

Er et system med manuel terapi som sigter mod at forbedre menneskets biomekaniske funktion som helhed snarere end at behandle bestemte symptomer.

Strukturel integration fokuserer ikke på musklerne, men på deres beskyttende lag kaldet fascia, også kendt som bindevæv.

Bindevævet er den struktur der omgiver musklerne, knoglerne og organerne i kroppen og er det væv som giver musklerne deres form og kroppen dens struktur.

Strukturel integration går ud på at justere og afbalancere kroppen gennem at strække og forlænge bindevævet. Når bindevævet forlænges, bevæger sig musklerne mere frit og effektivt.

Strukturel integration er ikke en quick fiks løsning, men er baseret på en proces baseret behandlingsforløb hvor hver session bygger gradvis på den sidste. Processen går ud på at balancere kroppen i segmenter og genoprette kroppens struktur og naturlige kropsholdning.

​​

12 sessioner til en krop i balance

Det lyder måske af meget. Men hvis man reflekterer et øjeblik over hvor lang tid der har taget kroppen at afvige fra et sund kropsholdning og flow i kroppen så er 12 gange ingenting. Hvis tolv behandlinger er din vej til total balance så er de behandlinger din bedste investering fordi du kan få en dagligdag uden smerter og træthed i krop og sind.

En krop i balance, har nemmere ved at undgå slid, skader og smerter. Både den fysiske og psykiske sundhed opretholdes da krop og sind hænger sammen.

Hvordan foregår en behandling?

Et SI forløb strækker sig over 12 gange med en varighed på 90-120 min. I løbet af de 12 behandlinger vil den største del af samtlige muskler og bindevæv i din krop gennemgåes i mindste detalje. Fra front til bagside, side til side, fra top til bund, indvendigt til udvendigt. Teknikkerne er udført og udviklet på en meget præcis og detaljeorienteret måde. Effekten er kraftfuld, men på en meget fin og elegant måde som gør at kroppen ikke arbejder imod. Tværtimod. Kroppen giver slip og genfinder sin balance. Din naturlige kropsholdning bliver bedre, din vejtrækning forbedres og du oplever en større bevægelsesfrihed og en lethed i kroppen.

​​

Første konsultation

Når du kommer til din første konsultation vil din behandlere udfylde et sundhedsspørgeskema. Der bliver brugt lidt tid på at tale om de gener du kommer med, og din behandlere vil udføre en kropslæsning hvor der bliver kigget på hvordan du står, går og bevæger dig. Dit kropsmønster bliver et udgangspunkt og indikator gennem hele dit behandlingsforløb.

Under hele forløbet vil du blive gjort opmærksom på sædvanlige bevægelsesmønstre og ubalancer i din krop og hvordan du ubevidst kommer til at fremprovokere dine gener eller smerter.

Denne opmærksomhed på din krop øger du egen kropsbevidsthed og du får nemmere ved at bryde de uhensigtsmæssige mønster.

​​

Om Structural

I det sidste årti har der været en hurtig stigning i antallet af læger, sundhedspersonale, terapeuter og uddannelsesinstitutioner, både inden for USA og internationalt der praktiserer SI. SI-teknikker er blevet anvendt af en lang række andre manuelle terapier, for eksempel af kiropraktorer, osteopater og fysioterapeuter. Metoden anvendes i stigende grad til behandling af kroniske muskelsmerter og dysfunktioner i bevægeapparatet.

Første konsultation 2 timer

Efterfølgende sessioner 90 min / 850,- kr

Behandlingsforløb a’ 12 gange koster 8.160,- kr

( norm. pris 10.200,-)

Det er en besparelse på 20% og din pris for 90 min behandling er 700,- per gang.

Prøvebehandling

Det er naturligt at du som kunde vil afprøve om denne type behandling er noget for dig.

Derfor tilbyder vi dig at købe en behandling uden krav om et efterfølgende behandlingsforløb.

Du vil stadig have gavn af behandlingen, ligesom du ville når du går til massage.

Du vil bare ikke opnå den langsigtede effekt som sker når alle segmenter i kroppen bliver gennemarbejdet.

En enkeltstående behandling på 90 min koster 850,-

​Denne behandling kan pt ikke bookes online, men vi hjælper dig gerne med at finde en tid så udfyld venligst kontaktformularen, og vi vender hurtigt tilbage til dig.

Priser

Behandlingsforløb a’ 12
Det er en besparelse på 20% og din pris for 90 min behandling er 700,- per gang.

8.160,- kr

(norm. pris 10.200,-)

En enkeltstående behandling 90 min

850,-

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.