​      

Gravidmassage

Vil du rigtigt gerne ligge på maven og få gravid massage?

Det gør 1/4 del af vores kunder også! De flader ud og føler sig nærmest vægtløse på vores graviditets briks med god plads til voksende maver!

Med så mange gravide besøgende er vores erfarenhed af gravidmassage og behandling af forskellige graviditets gener bred og professionel.

Alle massører og fysioterapeuter i klinikken arbejder dagligt med graviditets behandlinger.

Du ligger så dejligt på vores special designede graviditetsbriks...

...der under behandlingen giver dig den bedste komfort og støtte til dig og din baby under hele massagen.

​Størrelsen på hullet til maven tilpasses helt individuelt og passer alle, uanset hvor stor eller lille din mave er. Og selv om man nu en gang imellem kan føle at ens mave er gigantisk så er det ingen der ikke fået plads på vores briks endnu. Den har givet plads både til maver med en, to og tre babys på samme gang. 

Når det er sagt så er vores gravide kroppe forskellige og det tager vi naturligvis hensyn til og gør brug af ekstra puder hvis du behøver ekstra støtte for at ligge optimalt. 

Vi holder øje med hvordan du ligger under hele din massage behandling og du har alle muligheder for at selv rette til og ændre din hvilestilling under hele forløbet.

Til den begyndende babybule....

Til dig der ikke er så langt henne i din graviditet, men som synes det er ubehageligt at ligge på mave mere, så har vi en madras med plads til begyndende maver og ømme bryster, som er utrolig blød og rar at ligge på.

​​

Jeg vil så gerne booke en anden behandling end gravid massage - kan jeg det?

Ja det kan du! Stort set alle vores ansigtsbehandlinger, fodbehandlinger og wellness  behandlinger kan tilpasses til gravide. Du skal bare huske at skrive at du er gravid og gerne hvor langt du er henne, når du booker en tid online, så du er sikret en gravid briks.

Hvis du ikke lige finder en behandling der sidder lige i skabet, så skræddersyr vi gerne en personligt til dig! Alle produkter er uden hormonforstyrrende stoffer (parabener), syntetiske duft- og farvestoffer, allergifremkaldende ingredienser, tilstoppede mineralske olier og alkohol.

Man kan med fordel bestille en en paraffin behandling, som afhjælper kolde, ømme eller hævede fødder under graviditeten. Du kan læse mere om behandlingen her.

Priser

Delmassage

30 min. / pers.

395,-

45 min. / pers.

495,-

Helkropsmassage

60 min. / pers.

595,-

75 min. / pers.

695,-

​90 min. / pers.

795,-

Vi har gjort det nemt, at give gode gaver.

Læs mere om vores gavekort her.

Kontakt og info​

Klinik MiJo v/ Miriam Johansson

Tlf.: 22 51 20 12

E-mail: kontaktmijo@gmail.com

Vi tager imod Dankort og kontanter / Please notice that we only accept dankort & cash.

Åbningstider​

​​Mandag - lørdag

kl. 10.00 - 19.00

Ved behov kan der laves særlige aftaler med klinikken også udenfor vores åbningstider.​

Afbudspolitik

Afbud meldes til Klinik MiJo pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning.

​Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af behandlingens pris. Har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.​