​      

Gravidmassage - behandling eller gavekort

Vil du rigtigt gerne ligge på maven og få gravid massage? 

Det gør 1/4 del af vores kunder også! Vores klinik er beliggende i København Ø, det er nemt med parkering og lige ved siden af metro station Poul Henningsens plads. Så hvis du er gravid og har bækkenløsning eller andre graviditets gener, så er klinikken nem at komme til.

Gavekort til gravidmassage eller til en fodmassage?

Massage til gravide, eller et gavekort til en der er gravid er nok en af de mest taknemmelige gaver du kan give den kommende mor. De kommer op på briksen, tager et par dybe vejrtrækninger - og så flader de ud og føler sig nærmest vægtløse på vores graviditets briks. Der er god plads til voksende maver og vores gravide gæster elsker at få lov at ligge på maven, "fordi det er så længe siden". 

Du kan bestille et gavekort til gravidmassage eller til en tiltrængt fodmassage. 

Eller du kan overveje om du vil købe et gavekort til vores  Mother to be behandling der indeholder begge ting.

Hvis den heldige gravide modtagere af dit gavekort skal have den helt store forkælelse anbefaler vi vores Mor & Mini wellness pakke.

I trygge og professionelle hænder

Det giver den gravide krop stor aflastning, specielt i lænd og ryg, at for et øjeblik få lov at ændre kropsholdning og ligge på en gravidbriks og modtage massage.

Men det kan også være lidt grænseoverskridende hvis man ikke prøvet det før.

Måske er man i tvivl om man kan ligge på mave, fordi det føles unaturligt eller man er bange for at skade babyen. Måske har man det ikke så godt med de fysiske forandringer der sker når man er gravid.

Din gravidmassør er godt klædt på til de spørgsmål eller tvivl du måtte have. 

Med så mange gravide besøgende, er vores erfarenhed af gravidmassage og behandling af forskellige graviditets gener bred og professionel.

Alle massører i klinikken arbejder dagligt med graviditetsmassage og behandlinger og du er derfor i trygge hænder.

Du ligger så dejligt på vores special designede graviditetsbriks...

...der under behandlingen giver dig den bedste komfort og støtte til dig og din baby under hele din graviditetsmassage.

​Størrelsen på hullet til maven tilpasses helt individuelt og passer alle, uanset hvor stor eller lille din mave er. Og selv om man nu en gang imellem kan føle at ens mave er gigantisk så er det ingen der ikke fået plads på vores briks endnu. Den har givet plads både til maver med en baby, tvillinger, eller endda trillinger på samme gang. 

Når det er sagt så er vores gravide kroppe forskellige og det tager vi naturligvis hensyn til og gør brug af ekstra puder hvis du behøver ekstra støtte for at ligge optimalt. 

Vi holder øje med hvordan du ligger under hele din massage behandling og du har alle muligheder for at selv rette til og ændre din hvilestilling under hele forløbet.

Til den begyndende babybule....

Til dig der ikke er så langt henne i din graviditet, men som synes det er ubehageligt at ligge på mave mere, så har vi en graviditets madras med plads til begyndende maver og ømme bryster, som er utrolig blød og rar at ligge på.

​​

Jeg vil så gerne booke en anden behandling end gravid massage - kan jeg det?

Ja det kan du! Stort set alle vores ansigtsbehandlinger, fodbehandlinger og wellness  behandlinger kan tilpasses til gravide. Du skal bare huske at skrive at du er gravid og gerne hvor langt du er henne, når du booker en tid online, så du er sikret en gravid briks.

Hvis du ikke lige finder en behandling der sidder lige i skabet, så skræddersyr vi gerne en personligt til dig! Alle produkter er uden hormonforstyrrende stoffer (parabener), syntetiske duft- og farvestoffer, allergifremkaldende ingredienser, tilstoppede mineralske olier og alkohol.

Kan jeg tage min veninde med, som ikke er gravid, men hvor vi kan få den samme behandling? Eller min kæreste?

Absolut. Ta´ din gravide, eller ikke gravide veninde med under armen og få en hyggelig sludder mens i bliver forkælede. Eller invitere din kæreste med til en parmassage.

Vi har både gravid brikse og almindelige massage brikse nok til at I kan besøge os samtidig.

Man kan med fordel bestille en en paraffin behandling, som afhjælper kolde, ømme eller hævede fødder under graviditeten. Eller en fodmassage hvis du har brug for at skubbe gang i blodcirkulationen.

Priser

Delmassage

30 min. / pers.

395,-

45 min. / pers.

495,-

Helkropsmassage

60 min. / pers.

595,-

75 min. / pers.

695,-

​90 min. / pers.

795,-

Vi har gjort det nemt, at give gode gaver.

Læs mere om vores gavekort her.

Kontakt og info​

Klinik MiJo v/ Miriam Johansson

Tlf.: 22 51 20 12

E-mail: kontaktmijo@gmail.com

Vi tager imod Dankort og kontanter / Please notice that we only accept dankort & cash.

Åbningstider​

​​Mandag - lørdag

kl. 10.00 - 19.00

Ved behov kan der laves særlige aftaler med klinikken også udenfor vores åbningstider.​

Afbudspolitik

Afbud meldes til Klinik MiJo pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning.

​Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af behandlingens pris. Har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.​