​      

​​Lomi Lomi massage

Få ny energi og mere overskud

Den hawaiianske teori bag massagen er, at krop og sjæl opfattes som en enhed. Det vil sige, vores kroppe husker, hvad vi har oplevet og derfor kan ubehagelige oplevelser, negative holdninger, begrænsninger, osv. sætte sig i kroppen som spændinger og myoser.

​Lomi Lomi inspirerende massage arbejder efter principper som omsorgsfuld berøring, velvære og nydelse, frem for at det skal gøre ondt. Der bliver masseret med armene i deres fulde længde, sjældent kun med hænderne, hvilket muliggør størst mulig berøringsflade. De omvekslende blide/lette og strygende bevægelser kombineres med mere dybe/intensive teknikker og der arbejdes over hele kroppen, dog med rygsøjlen som et centralt udgangspunkt.

Uanset årsagen til din henvendelse - om det er muskelinfiltrationer, spændingshovedpine, stress, træthed og svingende humør - eller blot et ønske om at være god ved dig selv - er Lomi Lomi massage en følelsesmæssig oplevelse.

​Mange beskriver det som at komme i en slags drømme tilstand, hvor man bagefter fylds med glæde, harmoni og ro i sjælen.

Priser

60 min. / pers.

595,-

75 min. / pers.

695,-

Vi har gjort det nemt, at give gode gaver.

Læs mere om vores gavekort her.

Kontakt og info​

Klinik MiJo v/ Miriam Johansson

Tlf.: 22 51 20 12

E-mail: kontaktmijo@gmail.com

Vi tager imod Dankort og kontanter / Please notice that we only accept dankort & cash.

Åbningstider​

​​Mandag - lørdag

kl. 10.00 - 19.00

Ved behov kan der laves særlige aftaler med klinikken også udenfor vores åbningstider.​

Afbudspolitik

Afbud meldes til Klinik MiJo pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning.

​Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af behandlingens pris. Har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.​