​      

​​Lomi Lomi massage

Få ny energi og mere overskud

Vores kroppe husker, hvad vi har oplevet og derfor kan ubehagelige oplevelser, negative holdninger, begrænsninger og stress sætte sig i kroppen som spændinger og myoser.

Den hawaiianske teori bag Lomi Lomi massagen er, at krop og sjæl opfattes som en enhed. Og det tager sit udtryk i måden som Lomi Lomi massagen udføres. 

​Lomi Lomi inspirerende massage arbejder efter principper som omsorgsfuld berøring, velvære og nydelse, frem for at det skal gøre ondt. Der bliver masseret med armene i deres fulde længde, sjældent kun med hænderne, hvilket muliggør størst mulig berøringsflade. De omvekslende blide/lette og strygende bevægelser kombineres med mere dybe/intensive teknikker og der arbejdes over hele kroppen, dog med rygsøjlen som et centralt udgangspunkt.

Uanset årsagen til din henvendelse - om det er muskelinfiltrationer, spændingshovedpine, stress, træthed og svingende humør - eller blot et ønske om at være god ved dig selv , 

er Lomi Lomi massage en følelsesmæssig oplevelse.

​Mange beskriver det som at komme i en slags drømme tilstand, hvor man bagefter fylds med glæde, harmoni og ro i sjælen.

Priser

60 min. / pers.

595,-

75 min. / pers.

695,-

Vi har gjort det nemt, at give gode gaver.

Læs mere om vores gavekort her.

Kontakt og info​

Klinik MiJo v/ Miriam Johansson

Tlf.: 22 51 20 12

E-mail: kontaktmijo@gmail.com

Vi tager imod Dankort og kontanter / Please notice that we only accept dankort & cash.

Åbningstider​

​​Mandag - lørdag

kl. 10.00 - 19.00

Ved behov kan der laves særlige aftaler med klinikken også udenfor vores åbningstider.​

Afbudspolitik

Afbud meldes til Klinik MiJo pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning.

​Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af behandlingens pris. Har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.​