​      

Thai yoga massage​

​Klassisk thai fodmassage - mere end bare en fodmassage...

Ligesom i zoneterapien, også kaldt refleksologi, bruges forskellige punkter under fødderne til at stimulere andre organer og forbedre deres funktion i kroppen. Thai fodmassage er mere end bare en afslappende og rar fodmassage. Den hjælper med at øge impulser til dit nervesystem, styrke dit immunforsvar og dræner dit lymfesystem for affaldsstoffer. Under behandlingen bruges både hænder og traditionel thai stick.

Nogle punkter i foden kan være ømme, men trykket tilpasses og behandlingen er yderst behagelig og afslappende at få.

Vælger du 30 min fokuseres behandlingen på dine fødder. 

Ved 45 min thai massage, behandles fødder og lægge - og ved 60 min thai fodmassage oplever du den helt traditionelle thai massage hvor terapeuten arbejder under foden, på foden, på dine lægge og hele dine ben og lår. En anbefalesesværdig behandling der giver tunge ben nyt liv.

Klassisk thai yoga massage.

Thai massage følger ligesom thai fodmassage nogle bestemte meridianpunkter i hele kroppen. En unik blanding af tryk på energipunkter og stretching så at eventuelle blokeringer åbnes, muskulaturen smidigøres og din mobilitet bliver bedre.

Thaimassage stimulerer kroppens energibaner på en helt særlig måde, behandlingen går dybt, men er utrolig behagelig og afslappende at modtage, og er særdeles gavnlig hvis du døjer med stress, kredsløbbesvær, fordøjelse problemer eller har brug for smertelindring i muskler og led. 

Du kan vælge om din thai yoga massage skal foregå med eller uden olie. Det vil sige vælger du uden olie foregår behandlingen med behageligt løst siddende tøj på, som du selv tager med hjemfra.

Behandlingen foregår som udgangspunkt på madras på gulvet, med mindre du af fysiske årsager har problem med at komme  ned eller op fra gulvet.

Så kan massagen i stedet foregå på en massage briks. Er du gravid vil du ligeledes få din massage på en graviditetsbriks, og behandlingen bliver tilpasset den gravide.

Vi laver ikke spinal setting - dvs vi manipulerer/"knækker" ikke i vores behandlinger.

Kontakt og info​

Klinik MiJo v/ Miriam Johansson

Tlf.: 22 51 20 12

E-mail: kontaktmijo@gmail.com

Vi tager imod Dankort og kontanter / Please notice that we only accept dankort & cash.

Åbningstider​

​​Mandag - lørdag

kl. 10.00 - 19.00

Ved behov kan der laves særlige aftaler med klinikken også udenfor vores åbningstider.​

Afbudspolitik

Afbud meldes til Klinik MiJo pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning.

​Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af behandlingens pris. Har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.​