​      

Winter SpiceDecember månedstilbuddet har nogle fantastiske ingredienser som bidrager med en masse positive effekter for din krop. Både kardemomme, kommen og appelsiner kan afhjælpe med fordøjelse, især ovenpå en rigtig fed og god julefrokost. Trætheden kan få et boost og du kan slippe af med den oppustede mave, så du kan blive klar til næste omgang af julemad.

Og skulle du blive ramt af en vinter forkølelse, kan krydderierne også hjælpe dig på vej, så du kan blive klar til julen.Kardemomme

Kardemomme kan afhjælpe problemer med fordøjelsen, træthed, forstoppelse, reducere luft i maven og oppustethed. Desuden kan det hjælpe hvis kroppen har svært ved at fordøje fedstoffer – og dermed et relevant krydderi julen igennem.

Kardemomme har også en antibakteriel egenskab, som blandt andet kan afhjælpe dårlig ånde, ved at tygge en kardemomme pod efter hvert måltid.
Antioxidanterne i kardemommen kan afhjælpe et dårligt stofskifte, give mere energi og et bedre immunforsvar.Kommen

Kommen kan lige som kardemomme fremme fordøjelsen, afhjælpe luft i maven samt problemer med kolik. Krydderiet kan ud over at få gang i maven også hjælpe med at give appetit. Og har ligeledes en masse antioxidanter som kan øge immunforsvaret.

Specielt i vintertiden er krydderiet godt mod hoste, feber og forkølelse.

Lider man af hovedpine og ønsker at undgå for mange kunstigt fremstillet præparater kan man lette hovedpine ved at indtage kommen, da der er et højt indhold af salicylsyre, som virker lige så effektivt som flere smertestillende midler.

Om det hjælper mod tømmermændene efter en god julefrokost vides ikke - men det tåles måske at afprøves? ;)


Vanilje

Bare duften af vanilje skulle være opløftende og lindre depressive tilstande og samtidig kunne dæmpe fornemmelsen af sult. Så den har lidt en modsat effekt i forhold til både kardemomme og kommen.

Vaniljens antioxidanter er derudover kendt for, at berolige irriteret hud og have en helende og forbyggende effekt på hud, som er bliver påvirket af forurening og giftstoffer. Derfor bruges vanilje ofte i skønhedsprodukter.


Appelsin og mandarin

For det første er det ingen hemmelighed at appelsinen indeholder en masse vitaminer. Der er blandt andre C, A, B1, B2, PP og sporstoffer som kalium, jern og magnesium. Og igen har vi fat i en ingrediens som kan være nyttig for fordøjelsen og endda også for hjerte-kar- og nervesystemet.

Har du problemer med stofskiftet, kan appelsin være en af de frugter du bør overveje at spise jævnligt da det er med til at forbedre det samt træthedssyndromer.
Lige som de fleste andre naturlige ingredienser indeholder citrusfrugter anti-inflammatoriske og antibakterielle stoffer. Alt sammen noget som styrker dig, din krop og dit immunsystem.


Blot til info, vil vil lige oplyse at man altid skal indtage de fantastiske krydderier med omhu og gravide bør indtage kommen og kardemomme i langt mindre mængder under graviditeten.

Der er dog ingen kontraindikationer for at afprøve vores Winter Spice wellness i december måned hvis du er gravid.

Kontakt og info​

Klinik MiJo v/ Miriam Johansson

Tlf.: 22 51 20 12

E-mail: kontaktmijo@gmail.com

Vi tager imod Dankort og kontanter / Please notice that we only accept dankort & cash.

Åbningstider​

​​Mandag - lørdag

kl. 10.00 - 19.00

Ved behov kan der laves særlige aftaler med klinikken også udenfor vores åbningstider.​

Afbudspolitik

Afbud meldes til Klinik MiJo pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning.

​Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af behandlingens pris. Har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.​