Winter SpiceDecember månedstilbuddet har nogle fantastiske ingredienser som bidrager med en masse positive effekter for din krop. Både kardemomme, kommen og appelsiner kan afhjælpe med fordøjelse, især ovenpå en rigtig fed og god julefrokost. Trætheden kan få et boost og du kan slippe af med den oppustede mave, så du kan blive klar til næste omgang af julemad.

Og skulle du blive ramt af en vinter forkølelse, kan krydderierne også hjælpe dig på vej, så du kan blive klar til julen.Kardemomme

Kardemomme kan afhjælpe problemer med fordøjelsen, træthed, forstoppelse, reducere luft i maven og oppustethed. Desuden kan det hjælpe hvis kroppen har svært ved at fordøje fedstoffer – og dermed et relevant krydderi julen igennem.

Kardemomme har også en antibakteriel egenskab, som blandt andet kan afhjælpe dårlig ånde, ved at tygge en kardemomme pod efter hvert måltid.
Antioxidanterne i kardemommen kan afhjælpe et dårligt stofskifte, give mere energi og et bedre immunforsvar.Kommen

Kommen kan lige som kardemomme fremme fordøjelsen, afhjælpe luft i maven samt problemer med kolik. Krydderiet kan ud over at få gang i maven også hjælpe med at give appetit. Og har ligeledes en masse antioxidanter som kan øge immunforsvaret.

Specielt i vintertiden er krydderiet godt mod hoste, feber og forkølelse.

Lider man af hovedpine og ønsker at undgå for mange kunstigt fremstillet præparater kan man lette hovedpine ved at indtage kommen, da der er et højt indhold af salicylsyre, som virker lige så effektivt som flere smertestillende midler.

Om det hjælper mod tømmermændene efter en god julefrokost vides ikke - men det tåles måske at afprøves? ;)


Vanilje

Bare duften af vanilje skulle være opløftende og lindre depressive tilstande og samtidig kunne dæmpe fornemmelsen af sult. Så den har lidt en modsat effekt i forhold til både kardemomme og kommen.

Vaniljens antioxidanter er derudover kendt for, at berolige irriteret hud og have en helende og forbyggende effekt på hud, som er bliver påvirket af forurening og giftstoffer. Derfor bruges vanilje ofte i skønhedsprodukter.


Appelsin og mandarin

For det første er det ingen hemmelighed at appelsinen indeholder en masse vitaminer. Der er blandt andre C, A, B1, B2, PP og sporstoffer som kalium, jern og magnesium. Og igen har vi fat i en ingrediens som kan være nyttig for fordøjelsen og endda også for hjerte-kar- og nervesystemet.

Har du problemer med stofskiftet, kan appelsin være en af de frugter du bør overveje at spise jævnligt da det er med til at forbedre det samt træthedssyndromer.
Lige som de fleste andre naturlige ingredienser indeholder citrusfrugter anti-inflammatoriske og antibakterielle stoffer. Alt sammen noget som styrker dig, din krop og dit immunsystem.


Blot til info, vil vil lige oplyse at man altid skal indtage de fantastiske krydderier med omhu og gravide bør indtage kommen og kardemomme i langt mindre mængder under graviditeten.

Der er dog ingen kontraindikationer for at afprøve vores Winter Spice wellness i december måned hvis du er gravid.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Mandag - lørdag

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Aflysninger indberettes til Mijo Lodge pr. telefon eller booking system senest 24 timer i forvejen, af hensyn til klinikkens planlægning.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.