Januar detox - på den afslappende mådeJanuar detox

- på den afslappende måde


Detox behøver ikke være løbeture, strenge diæter eller hårdt arbejde. Man kan starte med de små men mindre anstrengende tiltag.
Vi har fundet en opskrift frem på, hvordan du kan detoxe derhjemme, hvis du er heldig at have et badekar. Har du ikke et badekar, kan du stadig gøre brug af opskriften, blot ved at lave et fodbad.


I december måned lagde vi et par opskrifter op på hjemme spa produkter. Og en af ingredienserne som blev brug var Epsom salt. Epsom salt (også kaldt magnesium sulfat) er et rent mineral uden tilsætningsstoffer. Det har den fordel at det kan blødgøre eksemplaget hud, virker muskelafslappende, reducere stress samt inflammation og har en udrensende effekt da det trækker flere giftstoffer fra kroppen.Detox til badekar med lavendel og eukalyptus

1 kop epsom salt

¼ kop tørret lavendel

2-4 dråber eukalyptus æterisk olie


Fyld badekaret med varmt vand. Bland ingredienserne og hæld blandingen i badevandet. Vi anbefaler 20-30 minutter i dette kurbad. Og husk i øvrigt at tage en dyb vejrtrækning inden du står op af karbadet, da epsom salt gode kan gøre en en anelse svimmel, hvis man ikke anvender det jævnligt.


Lavendel er kendt for at have en afslappende egenskab. Lavendel påvirker det autonome nervesystem og anvendes ofte mod behandling af søvnløsned.

Eukalyptus kan hjælpe på luftvejsproblemer og kan lindre muskelsmerter da det også har en smertestillende egenskab.Epsom og ingefær for reducere oppustethed

Ud over at hjælpe mod oppustethed og forbedre fordøjelsen, kan ingefær styrker immunforsvaret da det indeholder store mængder af antioxidanter. Derudover kan det lindrer smerter og virke muskelafslappende.


1 kop Epsom salts
1/2 kop groft salt
2 tsk ingefærpulver
2-4 dråber citron eller orange æterisk olieDetox med grøn te

Har du grøn te på lager derhjemme, kan du med fordel også komme et par teposer i dit badekar eller i dig fodbad og få et energi boost.


8 teposer med grøn te
1 kop Epsom salt
1 kop bagepulverDetox efter træning

Er du startet på et nytårsforsæt hvori der indgår løftet om træning og har du ømme muskler? Så kan du med fordel bruge denne detox som både hjælper mod ømme muskler og smerter dagen derpå.


1 kop æble cider eddike
1 kop Epsom salts
1 kop bagepulver
2-5 dråber æterisk olie efter eget valg

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Mandag - lørdag

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Aflysninger indberettes til Mijo Lodge pr. telefon eller booking system senest 24 timer i forvejen, af hensyn til klinikkens planlægning.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.