Når kun det bedste er godt nok...Det vigtigste for os er, at du skal have den bedste behandling. For som vi siger, så skal en behandling kunne betale sig.

Derfor gør vi alt for at videreudvikle os, opdatere os omkring nye produkter på markedet og ikke mindst af alt, så sørger vi hele tiden for at øve os og blive endnu bedre til det vi allerede laver.

Denne uge havde vi to testpersoner forbi klinikken til en pedicure. Vi vil nemlig gerne gøre et godt stykke arbejde fremadrettet og vi ved mange - mænd som kvinder - sætter stor pris på at have velplejet og smukke fødder.

Dagens pedicure bestod af analyse, fodbad m olie, rensning af negle, polering, filing og retning. Neglebånd blev skubbet og behandlet med negleolie. Hele seancen blev afsluttet med en lakering. Og denne dag var det særligt vigtigt, at vi kunne træne de mørke farver, da det ofte er dem der kan volde problemer - da man hurtigt ser fejl og mangler.

Vi havde to glade testpersoner hos MiJo, som begge bød ind med gode ideer og sparring.Testpersoner

MiJo er ofte på udkig efter testpersoner, da det som sagt er vigtigt for os, løbende at holde os opdateret og sikre at vi yder den bedste behandling.
Så vi kan anbefale dig at følge os på Facebook, hvor vi opslår vores forespørgsler på testpersoner.Pedicure

Her på vores website, kan du naturligvis læse mere om vores udvalg af forskellige pedicure. Den korte men effektive behandling tager kun 30 min. mens den mere omfattende luksus behandling tager ca. 75 min. Men så får du også afsluttet din behandling med en indpakning af Papaya/Melon, chokolade eller varm paraffin.

Lakering er en tillægsbehandling som du kan kombinere med en pedicure. Og vi har gerne et relativt stort udvalg af de mest brugte essie farver i klinikken.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Mandag - lørdag

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Aflysninger indberettes til Mijo Lodge pr. telefon eller booking system senest 24 timer i forvejen, af hensyn til klinikkens planlægning.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.