Hjælp dine sprukne og ødelagte læberDine læber har et tyndt hudlag i forhold til resten af kroppen. Derfor kan det være ekstra vigtigt, at passe på læberne uanset om det er koldt eller varmt vejr.

I mange supermarkeder er det muligt at købe en billig læbepomade, men vær endelig opmærksom på, hvor meget vand der er i disse produkter. Jo mere vand der er i en pomade eller læbecreme, jo større er sandsynligheden for, at vandet kan være med til at ødelægge mere end det gavner, og du vil tørre dine læber ud, ved brug gennem længere tid. Hvorimod en fedtholdige læbestifter ikke vil have samme effekt.

Er man i tvivl om det er en god pomade og om den indeholder for meget vand, anbefaler Claus Zachariae (overlæge, dr.med. fra Dermato-Venerologisk Afdeling på Gentofte Hospital*) at man benytter sig af en vaseline frem for pomade.

Er dine læber allerede blevet skadet af vejr og vind eller dehydrering, er det nu du bør overveje at drikke ca. 1,5 l vand i døgnet. Ved at tilføje kroppen væske, vil både din hud og læber blive tilføjet fugt indefra. Samtidig anbefaler vi, at du plejer dine læber med en lille læbescrub, som kan afhjælpe evt. sprukne læber. Ved at lave en en simpel eksfoliering til læberne, kan du hjælpe dem med at være mere modstandsdygtige uanset vejret.

Eksfoliering til læberne

​1 tsk brun farin

1 tsk honning

1 tsk olivenolie

Blandes og masseres på læberne.

Lad det evt. sidde og trække et par minutter.

Tørres af læberne med en blød klud.

​​

Sprukne læber

Do’s

- drik masser af vand

- brug gerne en pomade med UV filter og højt fedtindhold

- spis fisk

- brug sukker til eksfoliering af døde hudlag

- påfør en læbebalsam før sengetid

- brug gerne læbebalsam rundt om din læbekant

- udskift evt. pomade og læbebalsam med vaseline

Dont’s

- fugt ikke læberne med tungen/spyt

- brug ikke long-lasting læbestift

- pil ikke den løse hud af med tænder/neglene

- undgå pebermynte tyggegummi, læbebalsam med mynte, mentol eller kanel

- brug ikke gamle læbe produkter

​*http://politiken.dk/forbrugogliv/livsstil/familieliv/art5477335/L%C3%A6bepomade-med-vand-g%C3%B8r-l%C3%A6berne-t%C3%B8rre

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Mandag - lørdag

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Aflysninger indberettes til Mijo Lodge pr. telefon eller booking system senest 24 timer i forvejen, af hensyn til klinikkens planlægning.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.