De effektive gulerødderHvis du er på jagt efter vitaminer, mineraler og antioxidanter på én og samme tid, så er det tid til at kigge på guleroden. 

Gulerødder er gavnlige for din krop, både udvendig og indvendig. Det er ovenikøbet en af de sunde grøntsager, som indeholder et virkelig lavt antal kalorier, i forhold til den mængde man indtager. En stor gulerod vil indeholde omk. 40-50 kcal. Og de er gode til at regulere blodsukkeret, da carotenoider omvendt påvirker insulinresistens og dermed giver et lavere blodsukker.

Derud over er gulerødder antiseptiske og kan fx hjælpe med helingsprocessen, hvis man har sår. De kan hjælpe som en naturlig tandrensning og samtidig fungere som slibemiddel. Og mineralerne i guleroden skulle hjælpe med at dræbe skadelige bakterier.
Når de først er spist og kommer gennem kroppen fungere de som en naturlig detox, da de hjælper med at afgifte leveren og renser ud i kroppens mulige toxiner.En naturlig kulør

Gulerødder indeholder betacaroten, som kan få huden til at se lidt solbrændt ud. Dog kan det i større mængder, få huden til fremstå orange, da det gul-orange farvestof fra betacarotenen lægger sig i fedtlaget, lige under huden og dermed kan skinne igennem.
Ønsker du en sommerglød vinteren igennem, kan man sige at det er et sundere alternativ, at spise gulerødder end at opholde sig i solen eller solariet.

Betacaroten i sig selv er ikke et fremmende stof, som kan hjælpe med at fremskynde sol bruningseffekten fra hverken solen eller solarie. Men det kan beskytte mod nogle af de ultra-violette stråler og dermed kan man undgå solskader i lige så stort omfang, som hvis man ikke indtager betacaroten.Den synlige skønhed

Set udefra, så kan gulerøddernes næringsstoffer både hjælpe ved acne, reducere synligheden af ar og giver en blød og glat hud.
En af de mest simple måder at lave gulerodsmaske på, til ansigtet, vil være at rive 1-2 gulerødder fint på et rivejern og lægge det på ansigtet i ca 15. min. og vask med koldt vand.


Reducering af ar

1-2 gulerod rives fint

1 tsk mælk

1 tsk olivenolie

1 tsk honning

Start med at rens eller vask dit ansigt, så det er klart til masken.

Lad masken sidde 10-15 min. og vask med koldt vand.


For en glat og blød hud

½ glas gulerodssaft
1 spsk honning

1 æggeblomme

1 spsk mel

Start med at rens eller vask dit ansigt, så det er klart til masken.

Lad masken sidde 20 min.. Vask med lunken vand og afslut med at duppe ansigtet med et koldt omslag.


Den helt normale hud

½ avocado

1 kogt gulerod

1 spsk olivenolie

Ingredienserne moses til en fin masse og påføres derefter i ansigtet. Lad masken sidde 10-15 min. Skyl med lunken vand og afslut med koldt vand.Drik dine betacarotener

Hvis du bliver træt af at spise gulerod og synes det er lidt mærkeligt at smøre ansigtet ind i en orange masse, så har vi fundet et par smoothies som både kan drikkes en varm sommeraften eller en vinter til morgenmaden.

Orange boost

2,5 dl gulerodsjuice

2 appelsiner

2,5 dl frossen mango
2,5 dl isterninger

Blend alle ingredienser og nyd den mens den er kølig.


Gurkemeje-orange
2 appelsiner

1 stor gulerode

2,5 cm ingefær

1 knivspids sort peber

2,5 cm gurkemeje


Blend alle ingredienser til blandingen er jævn. Tilsæt evt. 2,5 dl vand for at fortynde din smoothie og nyd den mens den er kølig.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.