​      

Enkel og billig wellness derhjemme

Citron peeling wellness


Du har med garanti rigtig mange forskellige ingredienser i dit køkken. Nogle bliver brugt mere end andre... og gerne i madlavningen. Men vidste du, at du også har mulighed for, at bruge noget af alt det fra køkkenskabet til ren velvære.

Mens efteråret for alvor er igang med at tage fat og huden tilsvarende ændre sig og bliver mere udsat, har vi et godt og billigt råd, som du hverken koster mange penge eller tid.Citrus ansigtsscrub

Vi har fundet en opskrift frem på en nem citrus ansigtsscrub, som de fleste kan have gavn af i denne tid.

Du får brug for en skål og en spiseskefuld honning. Tilsæt derefter en spiseskefuld bordsalt. Det er vigtigt at det er fin bordsalt, da dette er en ansigts scrub og huden ikke kan tåle hvis du bruger en grov madlavnings salt. Til sidst tilsætter du saften fra en halv presset citron.

Blandingen masseres ind i ansigtet med små cirkelbevægelser. Brug gerne 2 min. på at scrubbe huden og vask derefter ansigtet med lunken vand.


Honningen vil bidrage med en masse fugt og salt bruges som selve slibemiddel. Citronen vil fjerne bakterier og rense i dybden.

Efter behandlingen kan vi klart anbefale at du bruger en god dagcreme, så din hud ikke tørrer ud i efterårsvejret.Citrus afblegning af negle

Den anden halvdel af citronen kan du evt. bruge til en negle afblegning hvis du har fået misfarvede negle. Negle kan ofte blive gullige efter nikotin eller neglelak med meget pigment.

Til en negle peeling får du brug for 1 tsk citronsaft og 1 tsk bagepulver. Blandingen påføres med en neglebørste og så skrubber man til man har det ønskede resultat. Allerede efter et minut burde du kunne se en forskel, men man kan sagtens skrubbe neglene længere tid.


Da citron kan have en udtørrende effekt på neglene, kan man med fordel tilføje lidt olivenolie i blandingen.

God fornøjelse


Kontakt og info​

Klinik MiJo v/ Miriam Johansson

Tlf.: 22 51 20 12

E-mail: kontaktmijo@gmail.com

Vi tager imod Dankort og kontanter / Please notice that we only accept dankort & cash.

Åbningstider​

​​Mandag - lørdag

kl. 10.00 - 19.00

Ved behov kan der laves særlige aftaler med klinikken også udenfor vores åbningstider.​

Afbudspolitik

Afbud meldes til Klinik MiJo pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning.

​Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af behandlingens pris. Har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.​