Stress, spændinger og symptomerSpændinger og overarbejde

I Klinik MiJo har vi fokus på at afhjælpe stress gennem behandlinger i klinikken. Og det vil give god mening at få løsnet op for spændinger i kroppen, som kan være stress relateret.

Hvis kroppen er på overarbejde og man ikke trækker vejret korrekt, kan det kræve at hjælpemusklerne bliver aktiveret. Hjælpemusklerne sidder omkring nakke og skuldre området og sidder desuden fast på både kraveben og riggen ved den øverste del af lungerne.
Hjælpemusklerne er særligt aktive hvis man er forpustet og mellemgulvets egen muskel ikke kan producere nok ilt. Men det er ikke særlig hensigtsmæssigt, når hjælpemusklerne overtager styringen, det betyder nemlig at blodet iltes mindre effektivt i øverste del af lungerne.
Desuden kan det give unødige spændinger i kroppen samt en dårlig kropsholdning, som kan være en yderligere årsag til spændinger – hjælpemusklerne er kort beskrevet kommet på overarbejde. Et overfladisk åndedræt foregår ofte gennem munden, og både skuldre-, hals- samt brystmusklerne bliver aktiveret . Mens maven, ribbenene og ryggen ikke bevæger sig optimalt.Vær opmærksom på din krops signaler

Stress, øget træthed, muskelspændinger samt dårlig blodcirkulation og dårlig fordøjelse kan være et symptom på dårlig vejrtrækning. Men ofte kan det også ses på huden, da det er umuligt for kroppen at skille sig af med affaldsstoffer når den er på overarbejde.

Ophobning af affaldsstoffer sker ved at kroppen forsøger at press giftstoffer ud gennem huden. Ca. 70% af kroppens affaldsstoffer skal ud gennem vejrtrækningen. Men hvis kroppen er under press forsøger den at kompensere og ”hjælpe” på vej. Dermed udnyttes hudens overflade hvis der ikke ventileres nok igennem ved åndedrættet.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Mandag - lørdag

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Aflysninger indberettes til Mijo Lodge pr. telefon eller booking system senest 24 timer i forvejen, af hensyn til klinikkens planlægning.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.