​      

Stress, spændinger og symptomerSpændinger og overarbejde

I Klinik MiJo har vi fokus på at afhjælpe stress gennem behandlinger i klinikken. Og det vil give god mening at få løsnet op for spændinger i kroppen, som kan være stress relateret.

Hvis kroppen er på overarbejde og man ikke trækker vejret korrekt, kan det kræve at hjælpemusklerne bliver aktiveret. Hjælpemusklerne sidder omkring nakke og skuldre området og sidder desuden fast på både kraveben og riggen ved den øverste del af lungerne.
Hjælpemusklerne er særligt aktive hvis man er forpustet og mellemgulvets egen muskel ikke kan producere nok ilt. Men det er ikke særlig hensigtsmæssigt, når hjælpemusklerne overtager styringen, det betyder nemlig at blodet iltes mindre effektivt i øverste del af lungerne.
Desuden kan det give unødige spændinger i kroppen samt en dårlig kropsholdning, som kan være en yderligere årsag til spændinger – hjælpemusklerne er kort beskrevet kommet på overarbejde. Et overfladisk åndedræt foregår ofte gennem munden, og både skuldre-, hals- samt brystmusklerne bliver aktiveret . Mens maven, ribbenene og ryggen ikke bevæger sig optimalt.Vær opmærksom på din krops signaler

Stress, øget træthed, muskelspændinger samt dårlig blodcirkulation og dårlig fordøjelse kan være et symptom på dårlig vejrtrækning. Men ofte kan det også ses på huden, da det er umuligt for kroppen at skille sig af med affaldsstoffer når den er på overarbejde.

Ophobning af affaldsstoffer sker ved at kroppen forsøger at press giftstoffer ud gennem huden. Ca. 70% af kroppens affaldsstoffer skal ud gennem vejrtrækningen. Men hvis kroppen er under press forsøger den at kompensere og ”hjælpe” på vej. Dermed udnyttes hudens overflade hvis der ikke ventileres nok igennem ved åndedrættet.

Kontakt og info​

Klinik MiJo v/ Miriam Johansson

Tlf.: 22 51 20 12

E-mail: kontaktmijo@gmail.com

Vi tager imod Dankort og kontanter / Please notice that we only accept dankort & cash.

Åbningstider​

​​Mandag - lørdag

kl. 10.00 - 19.00

Ved behov kan der laves særlige aftaler med klinikken også udenfor vores åbningstider.​

Afbudspolitik

Afbud meldes til Klinik MiJo pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning.

​Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af behandlingens pris. Har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.​