Halloween i Klinik MiJoOfficielt venter vi lige lidt med at holde Halloween i Klinik MiJo, selv om det både er en (u)hyggelig og sjov tid. I Tivoli er man allerede startet på festlighederne og særligt her i oktober, har der været flere klovne på gaden end normalt… Vi har heldigvis ikke mødt nogle af dem.


Vi vil også gerne være med til at fejre Halloween, for dig, vores kunder og følgere. Så i den forbindelse tænkte vi, at I naturligvis ikke skal snydes for alt det gode, der er i græskar.

I klinikken har vi derfor lavet et særlig Trick N’Treat tilbud, hvor vi netop har fokus på de positive egenskaber som netop græskaren er i besiddelse af.Vidste du at græskar kan afhjælpe ved

- acne

- hud pigmentering eksplicitte

- fedtet og uren hud

- forstørrede porer

Derudover er kernerne fyldt med betakaroten, zink, magnesium, C + E-vitamin og antioxidanter


Super suppe, ansigtsscrub og mineraler

Når du evt. går i gang med en portion græskar suppe, er det ofte kernerne du står tilbage med. Dem kan man riste på panden med eller uden krydderier. Eller man kan pulverisere dem i en blender eller kaffemølle, blande dem med flydende honning og bruge det som ansigts scrub. Den er mild og nærende for huden – især gennem efterårsdagene.


Man kan med stor fordel gemme kernerne og drysse dem på sin yoghurt, frugt eller havregryn om morgen. Særligt kernerne indeholder nemlig Zink, som er et vigtigt mineral for immunsystemet. Kernerne indeholder også aminosyren cucurbitin, som man mener har en gavnlig effekt på fordøjelsen. Sidst men ikke mindst kan man også have stor glæde af aminosyren L-tryptofan, som man også finder i græskarkernerne - aminosyren L-tryptofan kan hjælpe med at booste serotonin.Den hurtige græskar-smootie

Hvis du er til den hurtige morgenmad kan man også komme græskar i en smootie. Man kan evt. pakke små fryseposer med 1 banan i skiver og ca. en håndfuld græskar i tern. Så er de kolde og det kan være dejligt om morgen. Dertil tilsættes 1 spk. kokosolie, 1 tsk. kanel og ca. 2 dl mandelmælk. Du kan naturligvis bruge soyamælk, havremælk eller lignende. Og jeg vil anbefale dig at finde ægte kanel i en helsekost forretning – den smager helt anderledes.

Fordelen ved græskar er alle vitaminerne som booster immunsystemet og giver betakaroten en fantastisk glød. Vær opmærksom på at lige netop betakaroten optages langt bedre ved tilsætningen af lidt sundt fedtstof.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Mandag - lørdag

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Aflysninger indberettes til Mijo Lodge pr. telefon eller booking system senest 24 timer i forvejen, af hensyn til klinikkens planlægning.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.