​      

MiJo'ernes morgenboostMiriams bedste morgenboost

Grød & Acai fra Bowl Market - det femstjernede morgenmadssted

- og du kan få det serveret hele dagen fra 07.30-18.00!

Jeg har aldrig rigtig brudt mig om havregrød, måske fordi den jeg selv laver har en konsistens af klister og sådan set også smager af lim...

Indtil jeg fandt Bowl Market og blev grødafhængig. Jeg kan simpelthen vågne om morgen af, at munden løber i vand over tanken at fråse over den lækreste trekorngrød med havregryn, solsikke- og græskar frø, blåbær og rabarber toppings, nødder, müsli, gojibær, kokosflager, frisk frugt og jeg kan blive ved.....

Jeg får sommerfugle i maven over deres Bluberry Lemon Explosion, da den lever op til sit navn og nærmest eksploderer i munden af sprødhed, sødme og syrlighed på samme gang. Men er seriøst også vild med deres "build your own porridge" koncept hvor jeg kan vælge alle de toppings & tilbehør mine smagsløg kan klare.

Alt er lavet fra bunden og er glutenfrit - og fik jeg sagt at alle toppings kommer i to lag, så du sidder aldrig med kun grød alene tilbage! :D

Prøv ENDELIG også deres acai bowl - superfrugten der ligner is, men smager bedre og som er proppet med antioxidanter og kickstarter din dag med et kæmpe energi boost.

Sundhed i en skål for mellem 50-80 d.kr. har aldrig været mere nydelig!
 

​Gratis kaffekode

​Bowl Market har rigtigt travlt om morgen, men hvis du kommer mellem kl 12-18 har Bowl Market lovet alle mine læsere en gratis kaffe fra Coffee Collective (Kaffekode:​ MiJo), hvis man bestiller en valgfri grød eller acai bowl. De har åbent alle ugens dage. Bon appetit!

Du kan finde deres FB side her


Miriam Johansson
Lægeeksamineret fysiurgisk massør og indehaver af Klinik MiJo.


Mettes bedste morgenboost

Hjemmelavede Æggelatte


Jeg elsker når min morgen kan gå i gang i fred og ro. Når jeg ved, at jeg har tid til at nyde en rigtig god og varm kop kaffe, skal det helst være en æggelatte.
Opskriften har jeg fundet frem til, efter jeg fik interesse for Sense kost, hvor der helst skal være plads til en hel del protein, grøntsager og gode fedtstoffer.

En æggelatte har alt det, jeg har brug for til en solid start på dagen. Visuelt er den på ingen måde lige så præsentabel som Bowl Market’s udvalg af grød. Men protein og kokosolie lægger en god bund og holder mig kørende til frokosttid.

Opskrift

2 æg

2-3 spsk kokosolie
pulverkaffe (selv bruger jeg ca. 2 tsk koffeinfri Nescafé)

ca. 3 dl kogt vand

Hvis du er til en sød kaffe, kan man altid supplere med sukrin eller alm. sukker. Sukrin sprænger ikke dit glykose indeks i samme grad som alm. sukker. Så det kan være nemmer, at styre sukkertrangen resten af dagen.

Jeg bruger min stavblender og mikser æg, kokosolie, kaffepulver og sukrin. Når først jeg har fået det til at skumme godt, tilsætter jeg kogende vand, mens jeg stadig gør brug af stavblenderen.

Inkl. kogetid vil jeg tro, du har en skummende æggelatte klar på ca. 3 minutter. Nemmere kan det næsten ikke være.

​Mette Rasmussen
​Online marketings manager

Kontakt og info​

Klinik MiJo v/ Miriam Johansson

Tlf.: 22 51 20 12

E-mail: kontaktmijo@gmail.com

Vi tager imod Dankort og kontanter / Please notice that we only accept dankort & cash.

Åbningstider​

​​Mandag - lørdag

kl. 10.00 - 19.00

Ved behov kan der laves særlige aftaler med klinikken også udenfor vores åbningstider.​

Afbudspolitik

Afbud meldes til Klinik MiJo pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning.

​Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af behandlingens pris. Har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.​