MiJo'ernes morgenboostMiriam's best morning boost

Porridge & Acai from Bowl Market - the five-star breakfast place

- og du kan få det serveret hele dagen fra 07.30-18.00!

Jeg har aldrig rigtig brudt mig om havregrød, måske fordi den jeg selv laver har en konsistens af klister og sådan set også smager af lim...

Indtil jeg fandt Bowl Market og blev grødafhængig. Jeg kan simpelthen vågne om morgen af, at munden løber i vand over tanken at fråse over den lækreste trekorngrød med havregryn, solsikke- og græskar frø, blåbær og rabarber toppings, nødder, müsli, gojibær, kokosflager, frisk frugt og jeg kan blive ved.....

Jeg får sommerfugle i maven over deres Bluberry Lemon Explosion, da den lever op til sit navn og nærmest eksploderer i munden af sprødhed, sødme og syrlighed på samme gang. Men er seriøst også vild med deres "build your own porridge" koncept hvor jeg kan vælge alle de toppings & tilbehør mine smagsløg kan klare.

Alt er lavet fra bunden og er glutenfrit - og fik jeg sagt at alle toppings kommer i to lag, så du sidder aldrig med kun grød alene tilbage! :D

Prøv ENDELIG også deres acai bowl - superfrugten der ligner is, men smager bedre og som er proppet med antioxidanter og kickstarter din dag med et kæmpe energi boost.

Sundhed i en skål for mellem 50-80 d.kr. har aldrig været mere nydelig!
 

​Gratis kaffekode

​Bowl Market har rigtigt travlt om morgen, men hvis du kommer mellem kl 12-18 har Bowl Market lovet alle mine læsere en gratis kaffe fra Coffee Collective (Kaffekode:​ MiJo), hvis man bestiller en valgfri grød eller acai bowl. De har åbent alle ugens dage. Bon appetit!

Du kan finde deres FB side her


Miriam Johansson
Lægeeksamineret fysiurgisk massør og indehaver af Klinik MiJo.


Mettes bedste morgenboost

Hjemmelavede Æggelatte


Jeg elsker når min morgen kan gå i gang i fred og ro. Når jeg ved, at jeg har tid til at nyde en rigtig god og varm kop kaffe, skal det helst være en æggelatte.
Opskriften har jeg fundet frem til, efter jeg fik interesse for Sense kost, hvor der helst skal være plads til en hel del protein, grøntsager og gode fedtstoffer.

En æggelatte har alt det, jeg har brug for til en solid start på dagen. Visuelt er den på ingen måde lige så præsentabel som Bowl Market’s udvalg af grød. Men protein og kokosolie lægger en god bund og holder mig kørende til frokosttid.

Opskrift

2 æg

2-3 spsk kokosolie
pulverkaffe (selv bruger jeg ca. 2 tsk koffeinfri Nescafé)

ca. 3 dl boiled water

If you are into a sweet coffee, you can always supplement with sukrin or alm. sugar. Sukrin does not burst your glucose index to the same degree as normal. sugar. So it can be easier to control your sugar cravings for the rest of the day.

I use my stick blender and mix eggs, coconut oil, coffee powder and sukrin. Once I have made it foam well, I add boiling water while still making use of the stick blender.

Incl. cooking time I would think you have a frothy egg latte ready in approx. 3 minutes. Easier it can hardly be.


Mette Rasmussen

Online marketing manager

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Mandag - lørdag

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Aflysninger indberettes til Mijo Lodge pr. telefon eller booking system senest 24 timer i forvejen, af hensyn til klinikkens planlægning.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.