Er der mikroplast i din hverdag?

 ​

Den seneste tid har medierne være ude for at oplyse om problematikkerne vedrørende mikroplast i naturen.

Mikroplast er mikroskopiske små stykker plastik som hovedsageligt er brugt i plejeprodukter, syntetisk tøj og engangsvaskeklude. Og mange af os bruger produkterne hver dag.

Derfor er det vigtigt for os i Klinik MiJo, at vi ikke bidrager yderligere til forureningen af både din hud, krop og dine omgivelser.

Når det kommer til skønhed og pleje i klinikken, er Kalahari et af vores fortrukne produkter. Alle produkter er 100% fri for mikroplast og vi mener derfor, at det er et af de bedre tilbud på markedet, når det kommer til velvære, skønhedspleje og pleje.


Beat The Microbead

Hvis man ikke lige har mulighed for at gennemskue plejeprodukter på markedet, kan man få lidt hjælp fra en ny app. Som udgangspunkt var den lavet til det amerikanske marked, men man har nu også målrettet den til de danske forbrugere.
App’en hedder ”Beat The Microbead” og kan hentes i app store. Selv hvis man ikke er storforbruger af diverse app’s, er denne heldigvis ret let at få overblikket over og meget brugervenlig. Man holder ganske enkelt mobilen op foran stregkoden. Der scannes automatisk når der er fokus og resultatet kommer med et samme.

Du kan læse mere om app’en på TÆNK’s hjemmeside, her.Tilbage til Kalahari

Kalahari er en ørken i den sydlige del af Afrika. Men på trods af ørkentilstanden er Kalahari et frodigt græstæppe gennem sommeren hvor man også finder et rigt dyreliv og stadig kan møde buskmændene, jægerne og khoikhoi folket.

Og det er lige netop en del af Khoisan-familien som har givet Carina Franck, stifter og indehaver af Kalahari, viden omkring de naturlige ingredienser, som hun har valgt at bruge i Kalahari lifestyle serien. Hele Kalahari serien er desuden fri for både parabener, kemiske sulfater, MIT og farvestoffer. Man efterstæber en høj kvalitet og standarder, for at kunne sikre og bevare det skrøbelige økosystem i ørkenen fremadrettet.
​Kalahari stræber desuden efter at anvende mange økologiske planteingredienser og opkøber størstedelen af planteingredienserne gennem Phyto Trade Africa, så man sikrer at farmerne behandles ordentligt, får en konkurrencedygtig løn og at der ikke gøres brug af børnearbejde.

I løbet af november får du mulighed for at lave din helt egen Kalahari Exfoliator i Klinik MiJo. Og du bestemmer helt selv, hvilke ingredienser du ønsker i dit helt personlige produkt.

Dåsen koster 159,- og så fylder du den med alle de ting, du elsker og din krop vil have gavn af.
Vi kalder det for Kalahari buffet og du kan vælge mellem ingredienser som rød ørkensand, stenmalede vindruekerner fra afrikanske vingårde, aloe Vera blend, økologisk kaffe, salt eksfoliering eller sukkerkrystaller og meget mere! Den naturlige og den billige body scrub

Kalahari har bland andet lavet en fantastisk Desert Mineral Exfoliator, men du kan naturligvis også lave din egen bodyscrub hurtigt og ret billigt.

En helt naturlig body scrub, med ting som du kan finde i køkkenskabet, burde som udgangspunkt også kunne antages for at være fri for mikroplast og overflødige ingredienser som konserveringsmidler, parabener og parfume.


Til kroppen kan du bruge salt som scrub og tilsætte et flydende stof – olie – så saltet lettere glider over kroppen. Dertil kan du tilsætte lige den duft du ønsker. Det kan for eksempel være hakket mynteblade eller revet citrusskal. Det er kun kreativiteten som sætter grænser.
Du kan også erstatte salt med kaffegrums eller sukker... endda brun farin, hvis du er løbet tør for både det hvide og økologiske rørsukker.


Kaffescrub

2 spsk. kaffegrums

2 spsk. Oliven, mandel eller kokosolie

1 tsk. flydende honning

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Mandag - lørdag

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Aflysninger indberettes til Mijo Lodge pr. telefon eller booking system senest 24 timer i forvejen, af hensyn til klinikkens planlægning.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.