Kalahari BuffetKalahari Buffet er et nyt produkt, som vi har valgt at introducere for vores MiJo kunder. Nogle af jer kender allerede til de fantastiske egenskaber som Kalahari lifestyle produkterne kan give. Og med den nye Buffet har vi nu mulighed for at tilbyde dig dit helt personlig produkt – som ingen andre har.

Hele ideen med Kalahari Buffet er, at du udvælger dine favoritter og kommer det i en dåse, som du tager med hjem og nyder, næste gang du skal være ekstra god ved dig selv.

Ingen andre end dig, ved hvad du elsker… men vi kan hjælpe dig godt på vej, hvis du også gerne vil vide hvilke produkter, som passer allerbedst til din krop og hudtype.

Vi gør nemlig alt hvad vi kan, for kontinuerligt at opdatere os på Kalahari produkterne og deres egenskaber.


​Dåsen til ”My/Mix” koster 159,- og så kan du vælge mellem ingredienser som ørkensand fra Kalahari, vindruekerner fra afrikanske vingårde, en aloe Vera blend eller hvad med økologisk kaffe eller sukkerkrystaller?

Vi ønsker at du skal gå hjem med et produkt, du indtil nu kun har kunne drømme om, nemlig din særligt udvalgte og helt personlige Kalahari Exfoliater.

​Du kan læse mere om vores Kalahari produkter her.

​Du kan også se den lille video om Kalahari Buffet.

Kalahari Buffet


Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Mandag - lørdag

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Aflysninger indberettes til Mijo Lodge pr. telefon eller booking system senest 24 timer i forvejen, af hensyn til klinikkens planlægning.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.