​      

Kalahari BuffetKalahari Buffet er et nyt produkt, som vi har valgt at introducere for vores MiJo kunder. Nogle af jer kender allerede til de fantastiske egenskaber som Kalahari lifestyle produkterne kan give. Og med den nye Buffet har vi nu mulighed for at tilbyde dig dit helt personlig produkt – som ingen andre har.

Hele ideen med Kalahari Buffet er, at du udvælger dine favoritter og kommer det i en dåse, som du tager med hjem og nyder, næste gang du skal være ekstra god ved dig selv.

Ingen andre end dig, ved hvad du elsker… men vi kan hjælpe dig godt på vej, hvis du også gerne vil vide hvilke produkter, som passer allerbedst til din krop og hudtype.

Vi gør nemlig alt hvad vi kan, for kontinuerligt at opdatere os på Kalahari produkterne og deres egenskaber.


​Dåsen til ”My/Mix” koster 159,- og så kan du vælge mellem ingredienser som ørkensand fra Kalahari, vindruekerner fra afrikanske vingårde, en aloe Vera blend eller hvad med økologisk kaffe eller sukkerkrystaller?

Vi ønsker at du skal gå hjem med et produkt, du indtil nu kun har kunne drømme om, nemlig din særligt udvalgte og helt personlige Kalahari Exfoliater.

​Du kan læse mere om vores Kalahari produkter her.

​Du kan også se den lille video om Kalahari Buffet.

Kalahari Buffet


Kontakt og info​

Klinik MiJo v/ Miriam Johansson

Tlf.: 22 51 20 12

E-mail: kontaktmijo@gmail.com

Vi tager imod Dankort og kontanter / Please notice that we only accept dankort & cash.

Åbningstider​

​​Mandag - lørdag

kl. 10.00 - 19.00

Ved behov kan der laves særlige aftaler med klinikken også udenfor vores åbningstider.​

Afbudspolitik

Afbud meldes til Klinik MiJo pr. telefon eller bookingsystem senest 24 timer før, af hensyn til klinikkens planlægning.

​Ved udeblivelse faktureres man det fulde beløb af behandlingens pris. Har man klippekort, mister man et klip og ved gavekort annulleres dette.​