Når uheldet er ude


Hvornår bruger man egentlig varme omslag frem for de kolde omslag?

Nogle smerter kan man godt selv behandle på en relativ hurtig og effektiv måde.

Hvis du er en som dyrker sport, har børn eller løbende kommer til skade, så har du måske

• en ”hot/cold” gelepose liggende i køleskabet

• en pose ærter i fryseren

• is eller isterninger

Varmepude

Vi kan selv anbefale en ”hot/cold” gelepose. Vores online manager har altid en ligger i køleskabet, så den er klar hvis der skulle ske noget med sønnen derhjemme. For forældre ved godt at små børn har det med at komme til skade.

Kulde

Ved pludseligt akut opstået smerter eller skade kan kulde bruges til at lindre.

Umiddelbart kan man ikke gøre meget forkert, for i grunden er det blot et spørgsmål om at få nedkølet det udsatte område.

Kulden nedsætter muskelspændinger og kan dæmpe akutte smerter i både muskler og led. Husk dog altid at brug et stykke stof – fx. viskestykke – mellem isen og huden, da der er risiko for forfrysninger.

Varme

Nogle gange kan det være rart med varme på det udsatte sted. Varme kan øge mobiliteten og må godt bruges ved spændte muskler som myoser.

Varme vil hjælpe med overfladisk blodgennemstrømning og kan hjælpe som smertelindring og større fleksibilitet i det opvarmede område. Huske dog altid at hverken geleposerne eller en evt. varmepude på noget tidspunkt må brænde huden. Så her vil vi også anbefale at du bruger et viskestykke eller ligende mellem huden og det varme.

Er du i tvivl om det er en seriøs skade, anbefaler vi altid at du tager kontakt til din læge.

​Forsvinder de pludseligt opstået smerter ikke umiddelbart, kan vi anbefale at kigge på vores oversigt over klinikkens behandlinger.
​Under menuen "Massage" finder du en massageguide, som forhåbentlig kan lede dig den den rigtige retning, med den behandling som vil passe dig bedst.

​Vores vision er at en behandling altid skal kunne betale sig. Så skulle du være i tvivl om hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os hos Klinik MiJo på tlf Tlf.: 22 51 20 12 eller E-mail: kontaktmijo@gmail.com


Se evt. vores DIY på en varmepude, som tager ca. 3 minutter at lave.

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til os, vores behandlinger eller vil du booke en tid? Så tøv ikke med at kontakte os, udfyld formularen, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Mandag - lørdag

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Aflysninger indberettes til Mijo Lodge pr. telefon eller booking system senest 24 timer i forvejen, af hensyn til klinikkens planlægning.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.