Mors Dag - giv en gave der giver glæde længere end blomster og chokolade...

​Mor er den bedste i verden​, og som man skal sætte pris på hver dag, men måske lidt ekstra på hendes egen dag - Mors Dag som i år er den 10 maj.

Har du husket hende? :)

Klinikken er desværre lukket denne søndag men vi har sørget for at lave nogle helt særlige Mor pakker som der kan købes et gavekort til. Gavekortene kan købes frem til 10 maj og gælder derefter i 1 år fra købsdato.

Så kan den travle mor, der altid tænker på alle andre - selv vælge hvornår hun har tid at besøge os, til velfortjent luksus og tiltrængt pause fra hverdagens alle gøremål....

Køb gavekort til Mors Dag (gå ind under specale tilbud)

​​​

Mama Fab

- Manicure eller pedicure inkl lakering ​& 45 min massage eller ansigtsbehandling / 120 min 950,- (1165,-)

  • Giv Mor de flotteste fødder eller hænder med en smuk manicure eller pedicure inklusive lakering selv om mor er køn i forvejen kan det være hun ønsker sig en veltrængt ansigtsbehandling - eller måske en massage til de trætte ben eller ømme skuldre.​

Mor har 45 min til rådighed - og kan selv vælge hvad hun mest af alt vil have! Bare giv os besked ved booking!

​​​

MamaLicious

- 30 min stenmassage på ryg, kropsindpakning med granatæble og acaibær og anti-age c-vitamin ansigtsbehandling 120 min /1150,- (1475,-)

​​

  • ​Denne særdeles dejlige behandling til den særdeles dejlige Mor og kvinde starter med tørbørstning af hele kroppen hvor vi scrubber væk overskydende hudceller så at huden bedre optager de antioxidanter der er i kropsindpakningen
  • Vi smelter myoserne væk med den skønneste og mest afslappende stenmassage med varme lavasten på hele ryggen, inklusive skuldre og nakke
  • Hele kroppen masseres ind med fugtgivende sheabutter med granatæble og acaibær
  • Mens kropsindpakningen gør underværker for huden så er der tid til anti age ansigtsbehandling. Denne c- vitamin behandling er baseret på 100% økologisk frugtpulver fra Baobab træet og er en imponerende fornyelseskur til ansigtet som giver umiddelbare og synlige effekter . Rigtig fine resultater ved rødme, uren hud, hyperpigmentering , solskader og ældningstegn.

​Send din forspørgsel til os

​* Vi gør opmærksom på at dette kun er en forespørgsel og ikke en booking. En booking gør sig først gældende efter at du modtaget en bekræftelse fra os.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.