Mors Dag - giv en gave der giver glæde længere end blomster og chokolade...

​Mor er den bedste i verden​, og som man skal sætte pris på hver dag, men måske lidt ekstra på hendes egen dag - Mors Dag som i år er den 10 maj.

Har du husket hende? :)

Klinikken er desværre lukket denne søndag men vi har sørget for at lave nogle helt særlige Mor pakker som der kan købes et gavekort til. Gavekortene kan købes frem til 10 maj og gælder derefter i 1 år fra købsdato.

Så kan den travle mor, der altid tænker på alle andre - selv vælge hvornår hun har tid at besøge os, til velfortjent luksus og tiltrængt pause fra hverdagens alle gøremål....

Køb gavekort til Mors Dag (gå ind under specale tilbud)

​​​

Mama Fab

- Manicure eller pedicure inkl lakering ​& 45 min massage eller ansigtsbehandling / 120 min 950,- (1165,-)

  • Giv Mor de flotteste fødder eller hænder med en smuk manicure eller pedicure inklusive lakering selv om mor er køn i forvejen kan det være hun ønsker sig en veltrængt ansigtsbehandling - eller måske en massage til de trætte ben eller ømme skuldre.​

Mor har 45 min til rådighed - og kan selv vælge hvad hun mest af alt vil have! Bare giv os besked ved booking!

​​​

MamaLicious

- 30 min stenmassage på ryg, kropsindpakning med granatæble og acaibær og anti-age c-vitamin ansigtsbehandling 120 min /1150,- (1475,-)

​​

  • ​Denne særdeles dejlige behandling til den særdeles dejlige Mor og kvinde starter med tørbørstning af hele kroppen hvor vi scrubber væk overskydende hudceller så at huden bedre optager de antioxidanter der er i kropsindpakningen
  • Vi smelter myoserne væk med den skønneste og mest afslappende stenmassage med varme lavasten på hele ryggen, inklusive skuldre og nakke
  • Hele kroppen masseres ind med fugtgivende sheabutter med granatæble og acaibær
  • Mens kropsindpakningen gør underværker for huden så er der tid til anti age ansigtsbehandling. Denne c- vitamin behandling er baseret på 100% økologisk frugtpulver fra Baobab træet og er en imponerende fornyelseskur til ansigtet som giver umiddelbare og synlige effekter . Rigtig fine resultater ved rødme, uren hud, hyperpigmentering , solskader og ældningstegn.

​Send din forspørgsel til os

​* Vi gør opmærksom på at dette kun er en forespørgsel og ikke en booking. En booking gør sig først gældende efter at du modtaget en bekræftelse fra os.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mijo Lodge v/Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Click here for directions

Find os her

Opening hours

Monday - Saturday

10.00 - 19.00

If necessary, special agreements can be made with the clinic also outside our opening hours.

Cancellation Policy & Payment

Cancellations are reported to Mijo Lodge per. telephone or booking system no later than 24 hours in advance, for the sake of the clinic's planning.

In case of no-show, the full amount of the treatment price will be invoiced. If you have a cut card, you lose a cut and with a gift card this is canceled.

We accept Dankort, mobile pay and cash / Please notice that we only accept Dankort, mobile pay & cash.