​Inspiration til gaver og gaveønsker til massage, wellness eller ansigtsbehandling

​Det kan være svært at finde rundt på en hjemmeside man aldrig været inde på før.

Og det kan være rigtig svært at i det hele taget finde hoved og hale i et bredt wellnessunivers. Specielt hvis man ikke selv deler interessen og bare har fået stukket en ønskeseddel i hånden.

For hvad er den bedste gave til hende der har alt? Og hvordan køber man en gave til manden der ikke ved hvad han ønsker sig?

Nettet er proppet med gode tilbud, og jo flere tilbud og større udbud, jo sværere bliver det.

Mijo Lodge har også mange tilbud på al verdens massager, ansigtsbehandling og wellness behandlinger og det kan være svært at navigere rundt i.

På vores side Månedens tilbud finder du alle vores aktuelle tilbud samlet på en side.​

Inspiration og hjælp

Denne inspirationsside skal fungere som en vejviser og guide hvor vi linker dig direkte videre til de rigtige sider på vores hjemmeside så du ikke bliver for rundtosset.

Hvis du alligevel har brug for hjælp står vi klar ved tasterne. Send din forespørgsel i kontaktformularet længst ned på siden så hjælper vi dig med at finde din helt særlige gave. God læselyst - vi håber at du finder lidt inspiration til dine gaver!​

Jeg tror jeg vil købe gavekort til massage, men ved ikke hvilken jeg skal vælge

​Hvis du tænker at du er på jagt efter en massage, men ikke aner hvilken massage du skal vælge har vi lavet en kort massageguide der med ganske få linjer beskriver hvad massagerne gør og hvordan de gavner.


Derfra kan du linke dig videre hvis du vil læse mere detaljeret om den massage du synes er interessant.


Du skal ikke være bange for at vælge "forkert" massage. Vores massager koster det samme og modtageren af gavekortet kan frit vælge hvilken massage, eller anden behandling han/hun vil have for værdien af sit gavekort.


Er du stadig i tvivl, kan du altid købe et gavekort til en værdi så står det ligeledes frit for modtageren at vælge behandling.


Alle massager kan fåes som parmassage og du kan købe et online gavekort direkte fra siden du er på.

Gå til Massageguide.

Jeg er på jagt efter et gavekort til massage og efterfølgende spa. Har I nogle færdige pakker?

​Nogle ganger kører vi et tilbud der indeholder en massage og wellness oplevelse inklusive spa og forplejning. Men som udgangspunkt har vi valgt at lade det være op til vores kunders kreativitet at kombinere sine valgte velværebehandlinger med et bad efterfølgende, hvis de ønsker dette.


Det betyder kort fortalt at man kan kombinere alle vores massager, ansigtsbehandlinger og wellnesspakker med et spabad. Du skræddersyr dermed selv din eller jeres spa- og wellnesspakke.

Du kan læse mere om vores wellnesspakker her og vores spabad her.

Jeg har set at I har Månedens Tilbud for 695,- for 75 min - kan man købe gavekort til den?

Ja, du kan købe et gavekort til "Månedens tilbud". Månedens tilbud koster altid 695,- for 75 min behandling. Hvad Månedens tilbud indeholder varierer fra måned til måned. Med mindre du køber et gavekort og går til massage samme måned så ved du ikke hvad pakken indeholder, fordi vi hver måned laver et nyt. Men gavekortet gælder i et år, så du kan bare vente med at bruge dit gavekort til du finder det rigtige månedstilbud for dig.

Hvis du vil læse mere om Månedens tilbud kan det gøres her. Ellers anbefaler vi at du kigger på vores Facebook side, og scroller ned på vores opslagstavle, så ser du mange eksempler på disse skønne og populære tilbud.

Jeg leder efter en julegave til min gravide kæreste. Hvad kan I anbefale?​

Stort set alle vores behandlinger kan tilpasses den gravide, både selve behandlingen, og produkterne vi bruger, så behandlingen bliver så naturlig som muligt. Efter erfarenhed kan vi se at størstedelen av vores gravide gæster ønsker massage foran wellness, måske fordi det simpelthen er så tiltrængt at få æltet kroppen godt igennem. Vi anbefaler derfor gravidmassage og fodmassage som et godt bud på et gavekort.


Ønsker du at give en lidt større pakke, hvor der er plads til både massage og indslag af wellness, såsom fodbehandling og eventuelt ansigtsbehandling kan disse behandlinger absolut anbefales - Mother to be 90 min / 950,- eller Mor og Mini 135 min. 1495,-.

​Hvis man døjer med stress og har brug for ro og afspænding. Har I nogle behandlinger der er særligt gode?

At arbejde med stressramte mennesker er lidt af vores hjertebarn i klinikken og det er derfor noget vi fokuserer meget på, og det vil også være en del nye behandlinger vi arbejdet på, som kommer i 2021.


Stress er en individuel sag, og påvirker os meget forskelligt og det er derfor ikke én behandling der kan anbefales da behandlingerne altid bliver tilpasset. Men vi linker videre til nogle sider der kan være interessante at kigge nærmere på. Alle sider kan man købe gavekort direkte fra.
Stress behandlinger, Afspændingsmassage fra 400,-, eller Lomi Lomi massage fra 695,-


Nogle af vores behandlere har lavet deres individuelle stress behandlinger udefra deres spidskompetencer, dem kan du læse mere om og købe et gavekort til her : 

Behandlinger mod stress

Har I behandlinger og wellness pakker til mænd?

Vi har et bredt udvalg af massager der passer både mænd og kvinder. Vi har både mandlige og kvindelige massører. Alle vores massører er fysiurgiske massører med gode uddannelser og som udfører både afslappende massager, og de mere dybdegående massager hvor der skal tages godt fat.


Alle wellness pakker kan selvfølgelig udføres på begge køn, men vi har sammensat nogle wellness pakker for mænd som vi anbefaler her: Wellness for mænd

Jeg vil gerne kombinere mit gavekort til massage med lidt mere luksus, eventuelt med fodbad eller en ansigtsbehandling - hvad kan I tilbyde?

Vi har færdige wellnesspakker der indeholder et miks af alle elementer - massage, fodbad, fodmassage, kropspeeling og ansigtsbehandlinger.
Prisvenlige, mindre wellnesspakker som koster fra 825,- for 75 min. - dem finder du her: Wellness 75 min.
Og så har vi de lidt større wellness pakker fra 90 min. -180 min. som har en pris mellem 1100,- til 2100,-, dem finder du her: Wellness fra 90 min.

Der er muligt at tilkøbe 15 min. tillægsbehandling til disse pakker hvis du ønsker endnu mere massage. Du kan vælge at tilkøbe 15 min. hovedbundsmassage, ansigtsmassage, håndmassage eller fodmassage. Vi tilbyder desuden hovedbundsbehandling, ansigts-og fodzoneterapi, cupping, rebozo, tok sen  og meget mere. Du har mulighed at personliggøre dine behandlinger som du vil have dem, med vores store udvalg!

Hvis du ønsker at skræddersy din gave, udover de færdige pakker vi har, så anbefaler vi at kontakter os først og afhente dit gavekort efter aftale i klinikken.

Gavekort til en ansigtsbehandling der er virkelig effektiv, men uden skrappe unaturlige produkter...

​Vi bruger Kalahari som vores eneste hudpleje serie. Fairtrade produkter uden unødvendig kemi, men med 95% naturlige ingredienser. Produkterne er naturligvis ikke testet på dyr og kan sagtens bruges af alle med sensitiv sart hud og til gravide der ønsker produkter uden fyldstoffer.
Naturlige produkter betyder ikke at de er mindre effektive, det betyder bare at man bruger naturens ressourcer på en respektfuld måde.

Under Spa ansigtsbehandlinger finder du alt fra 30 min. ansigtsmassage eller den lille quick fix fra 400,- til den vores 80 min lange,  og meget populære Japansk Lifting behandling med masser af massage og velvære.

Her finder du også Mijo Signatur ansigtsbehandling, som tager dig med på en mere anderledes, eksotisk og autentisk oplevelse, hvor vi tilfører din ansigtsbehandling varme kompresser, varme lavasten, kolde marmorsten, mineralske saltstenskugler, eller hvorfor ikke en fodmassage mens du ligger med din ansigtsmaske? Kommer til efteråret 2021

Døjer du med uren hud eller genstridig acne i ansigt eller på ryg, har vi dygtige kosmetologer der kan hjælpe dig med dette. Disse behandlinger finder du under detox og dybderens.

​Vi håber du har fået lidt inspiration til din gave og at vi har gjort det lidt nemmere for dig at finde det du søger.

Du er altid velkommen at kontakte os. Fyld i vores kontaktformular her ind under og vi svarer dig så snart vi kan!

Mijo Lodge v / Miriam Johansson

CVR: 28645007

Strandboulevarden 158, 2100 København Ø

Klik her for vejledning

Find os her

Åbningstider

Reception

Mandag - lørdag

Behandling

Mandag - lørdag

* mails og tlf bliver besvaret hele dagen i det omfang vi har tid mellem vores behandlinger

08.00 - 10.30

10.00 - 19.00

Om nødvendigt kan der laves særlige aftaler med klinikken også uden for vores åbningstider.

Afbestillingspolitik og betaling

Vær opmærksom på at klinikken har 24 timers afbudspolitik.

Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb af behandlingsprisen. Hvis du har et klippekort, mister du et snit, og med et gavekort annulleres dette.

Vi accepterer Dankort, mobile pay og kontanter / Please notice, that we only accept Dankort, mobile pay & cash.